«

»

Găselniţa Zilei – 30 martie 2012

30 Martie 2012

Oana Zăvoranu, Pepe şi Ramona Bădescu l-au dus pe Dan Diaconescu la insolvenţă. Tribunalul Bucureşti a dispus deschiderea procedurii insolvenţei asupra Ocram Televiziune S.R.L., deţinătoarea licenţei OTV. Cererea a venit de la Mamitzu Production, societate care a produs, pentru OTV, emisiunile 100% Adevărat, cu Pepe şi Ramona Bădescu, respectiv Judecata de Apoi şi Oana Zăvoranu Show.

gânduri inspirateNumai celebrul Tudi Mână Iute Ionescu n-a fost pe ştatul de plată al lui Diaconescu în perioada în care OTV se credea televiziune de divertisment, investind sume uriaşe în producţii mai slabe decât monologurile lui Lorin Fortuna. Practic, dosarul 74879/3/2011 privind procedura insolvenţei s-a născut ca urmare a neachitării datoriilor pe care OTV le-a acumulat pentru emisiunile ai căror protagonişti au fost Oana Zăvoranu, Pepe şi Ramona Bădescu.

În mod ironic, cântecelul care deschidea una dintre emisiunile care au adus OTV în pragul falimentului zice fix aşa:

Te aşteaptă o seară de zile mari,
Când oameni simpli ajung să fie miliardari.
Viaţa ţi se va schimba, vei fi mult mai bogat,
Sută la sută adevărat.

Greu de spus cum e cu “seara de zile”, dar insolvenţa OTV e chiar 100% adevărată! Când bagi bani în asemenea mizerii (vezi mostra de mai jos), s-ar putea să parcurgi drumul în sens invers: de la miliardar la “om simplu”. Dan Diaconescu află asta pe propria-i piele.

1
Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
30 Martie 2012 @ 15:26

pe de alta parte DD s-a ridicat de fiecare data din tarina …

2
Vote -1 Vote +1Izabela Ciocoi
30 Martie 2012 @ 18:38

Numai cand au aprins lumina in platoul ala au depasit bugetul strans din publicitate!!

Tu ce părere ai?