«

»

Scrisoare către şeic

4 Octombrie 2012

Şeicul Omar Bakri Muhammad, un lider islamist, zice că România ar putea fi o ţintă pentru teroriştii serioşi, nu doar locul de joacă al sceleratului Butelie. Sirianul a făcut declaraţia inflamatoare explicând atentatul de la Burgas, Bulgaria, atac îndreptat asupra unui autocar cu turişti israelieni sosiţi pe litoralul bulgăresc. Dovedind o precară cunoaştere a realităţii contemporane, liderul religios extremist spune:

Din cauza trupelor sale din Afganistan şi Irak şi din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine şi o ţintă legitimă. Credem că pot fi lansate atacuri cu bombă în inima Bulgariei. Poate şi în România şi în alte state (…) Ţinta atentatului de la Burgas au fost israelienii. – Omar Bakri Muhammad (sursa)

Excelenţă, Ya shaykh, vă înşelaţi amarnic. Dacă intenţionaţi să aruncaţi în aer un autocar plin cu turişti străini veniţi în România, va trebui ca mai întâi să-i aduceţi. Pentru asta, e nevoie să construiţi un tronson de autostradă mai lung de 30 km., care să nu se surpe la primul îngheţ.

ţigan căruţă indicator furt

Stop terorismului

Apoi, e necesar să aveţi grijă ca turiştii vizaţi să nu fie alungaţi cu pietre de ţigani. Ori răpiţi de taximetriştii pirat încă de la aeroport. Deşi e posibil ca respectivii cărăuşi să rezolve o parte din treabă, ucigând străinii pentru a-i jefui, dumneavoastră vreţi o explozie, ca să fie spectaculos. Specialitatea casei, cuţit înfipt mişeleşte asezonat cu bucăţire în pădurea Otopeni, nu se încadrează la capitolul “atentat”. Aşadar, localnicii reprezintă o concurenţă serioasă pentru orice atacator, fiind obligatoriu să păziţi cu străşnicie orice urmă de vizitator înainte de a putea să-l aruncaţi în aer.

Că veni vorba despre bombe, nu folosiţi valize, genţi sau rucsacuri capcană în România. Vor fi furate cu terorist cu tot. De asemenea, n-ar fi o idee bună să utilizaţi materiale feroase la construcţia vreunui dispozitiv exploziv. De fapt, nici cablurile de legătură n-ar trebui să conţină cupru. Şi acestea vor dispărea înainte să poată fi armate. Ai noştri şterpelesc până şi cabluri aflate sub tensiune, credeţi că-i va inhiba ceva trinitrotoluen?

Stimate lider radical musulman, se cuvine să vă mai informăm că e imposibil de anticipat traseul unui grup de oaspeţi străini rătăciţi pe litoralul românesc, ceea ce face irealizabilă planificarea vreunui atac. De obicei, nu există indicatoare, drept pentru care nici teroristul şi nici turiştii nu vor şti încotro se îndreaptă. Dacă totuşi există vreo plăcuţă, inscripţii precum “motos ban”,  ”use trash”, “jocul cu mingea interzisă” şi alte asemenea trăsnăi derutează orice poliglot şi-l fac să ezite.

Cum dotezi o celulă teroristă în România

instrucţie armata română luptă

Armament sofisticat

România nu are trupe în Irak şi Afganistan, aşa cum greşit sunteţi informat. E drept, sunt câteva sute de băieţi care le desenează hărţi americanilor, le pun plasturi, le schimbă uleiul transportoarelor blindate şi le gătesc o tocăniţă excepţională. De vită, pui, curcan, sau oaie, niciodată din purceluş. Nu vă puteţi supăra pe bucătăraşii, mecanicii şi cercetaşii noştri. Sunt paşnici şi fac un ban cinstit departe de casă. Dacă mâine i-aţi angaja dumneavoastră pe un salariu dublu, ar veni cu bucurie, aducându-vă şi niscaiva grenade anti-neuroni de fabricaţie autohtonă.

Ştiţi, onorabile şeic, la noi interlopii cumpără muniţie direct din unităţile militare, iar trenurile cu focoase pentru rachete sunt jefuite de puradei, atunci când mecanicii opresc garnitura pentru a vinde motorina ciordită din locomotivă. De fapt, cea mai eficientă operaţiune de înarmare a unei celule teroriste ar fi să vă deschideţi un centru de colectare a fierului vechi undeva în sudul sau estul României. Într-o zi, s-ar putea să primiţi componentele unui tanc, iar dacă aveţi răbdare, veţi putea asambla chiar un scut anti-rachetă.

Merită efortul?

Hakīm Omar Bakri Muhammad, dacă adevărurile de mai sus nu v-au convins că e imposibil să organizaţi un act terorist împotriva României, aflaţi că un asemenea gest ar fi nedemn, laborios şi inutil. Chiar dacă veţi reuşi un atentat devastator, cu numeroase victime, el nu va izbuti niciodată să egaleze răul pe care românii şi-l fac ei singuri, neprovocaţi. Din patru în patru ani, atunci când îşi aleg conducătorii.

1
+11 Vote -1 Vote +1Ando
5 Octombrie 2012 @ 0:51

Foarte misto ! mi-aduce aminte de gluma aia mai veche : un inginer agronom roman face mai multa paguba decat bomba atomica !

2
Vote -1 Vote +1Ionut Stoica
5 Octombrie 2012 @ 11:33

Si un cizmar ajuns intr-o pozitie de unde poate face rau, va face. La fel un inginer hidrolog, etc.

3
-6 Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
5 Octombrie 2012 @ 14:34

prea pesimist mesajul! :)

4
+2 Vote -1 Vote +1D-Petre
5 Octombrie 2012 @ 15:43

Destul de trist … dar cam adevarat.

5
+3 Vote -1 Vote +1Sandra
6 Octombrie 2012 @ 14:09

“Vor fi lansate atacuri cu bomba in inima Bulgariei. Poate si in Romania si in alte state” declara nenea seicul. Iata ca pana si cand vine vorba de atacuri cu bomba intram la categoria “si altii”.

6
+3 Vote -1 Vote +1dama-de-pica
7 Octombrie 2012 @ 21:42

Supraînălţatului Omar Shake din Zhivago: nu ne provocaţi, că la noi nu se mai face puşcărie pentru infracţiuni condamnabile sub 6 ani şi-odată ne înrolăm greşiţii şi venim în vizită prelungită în Siria. Am mai lucrat acolo şi ştim bine locurile (cum v-am lăsat noi, cum v-aţi apucat de terorism! nţţ-nţţ-nţţ!). O punem de-o reeducare în masă, bilaterală.

7
Vote -1 Vote +1GORUN
27 Iunie 2016 @ 7:42

Şeicul Omar Bakri Muhammad doreşte oarece bombardele chiar în…inima Bulgariei. Dar inima României nu-l interesează cumva ? Da, da, ne-ar face un maaaare serviciu, căci la noi mămăliga nu…bum…deloc ! Mă înşel eu sau inima României este în…Harcov ?!

Tu ce părere ai?