Despre ACRU

ACRU(*) înseamnă:

Amuzant – pentru că umorul e singura formă de libertate umană necondiţionată. În plus, atunci când nu e involuntar, poate fi chiar o marcă a inteligenţei.

Cinic – nu pretindem că am avea chiar virtuţile şcolii cinice, dar credem în simplitate, onestitate, consecvenţă şi decenţă, apreciind sarcasmul.

Realist – pentru că e necesară contrapondere a emoţionalului care guvernează spaţiul mediatic.

Ursuz – sinonim cu unul dintre sensurile termenului “acru”, conţine latura mizantropă a acestui spaţiu.

Ce conţine acest site?

Acest site nu se defineşte ca fiind un blog (jurnal personal), ci încearcă să fie o bursă de idei, comentarii, imagini, critici, dezbateri şi informaţii prezentate în stil ACRU. Vrem să fim doza zilnică de acru care să te ajute în a devora cu succes rahatul (ne referim strict la produsul dulce de cofetărie) cotidian.

Ce nu conţine acest site?

Poze sau filme cu burţile, telefoanele, animalele/păsările/peştii de companie, maşinile ori şlapii autorilor, texte intime de tip “mă doare molarul, mă muşcă ţânţarul”, CV-uri elogioase şi istorisiri ale faptelor de vitejie personale sau profesionale. Despre motivele acestei alegeri editoriale, am scris aici.

De ce?

Credem că se pot face lucruri interesante şi de calitate inclusiv cu discreţie şi bun simţ. În plus, spaţiul virtual românesc deja abundă în etalări şi personalizare. Aşa că ne-am gândit să oferim argumente, nu impresii; informaţii, nu confesiuni; analize, nu manifeste; naraţiuni, nu amintiri; dezbateri, nu gâlcevi.

Dacă a rămas ceva nelămurit, ai oricând la dispoziţie pagina asta. Pentru orice altceva decât invective, te invităm aici. Mulţumim.

(*) Precizare: articolele apărute pe ACRU.ro sunt scrise în limba română, nu în romgleză.

Comments on this entry are closed.