«

»

Hărțuită de Ciocan

19 Aprilie 2012

sonia simionov ciocan hartuire sexuala pozeSonia Simionov (foto), reporterul de televiziune al Antenei 3 care îl acuză pe comisarul Christian Ciocan că ar fi hărţuit-o sexual, e o fire sportivă pasionată de sporturi acvatice şi jocul cu bilele, după cum confirmă şi pozele de mai jos. Înainte de Paşte, jurnalista a trimis un e-mail pe adresa şefilor purtătorului de cuvânt al IGPR, povestind despre unele SMS-uri obraznice, al căror conţinut ar fi “nepotrivit”. Sonia Simionov a simţit că e o hărţuire sexuală la mijloc, iar pentru a se proteja, a declanşat încă un scandal monden.

sonia simonov christian ciocan

Soniei Simionov îi e frică de Ciocan

Contrar celor relatate în primă fază, Inspectoratul General al Poliţiei Române nu l-a suspendat din funcţie pe şeful Biroului Informarea Presei, considerând că acuzele nu sunt susţinute de probe concludente. Altfel spus, SMS-urile cu conţinut sexual trimise de Ciocan jurnalistei de televiziune fie nu există, fie sunt “potrivite”. Potrivit Evz, Sonia Simionov şi Christian Ciocan s-ar fi întâlnit recent la Poliţie, unde au fost chemaţi pentru a clarifica povestea cu hărţuiala sexuală. Rezultatul audierilor nu i-a fost favorabil tinerei ziariste.

Sonia Simionov Antena 3-portret de hărţuită

foto sonia simionov ziarist tv ciocan purtator cuvant hartuire sexualaPasionată de scufundări, rafting şi ATV-uri, Sonia Simionov a debutat în lumea presei în oraşul natal, Constanţa, ca reporter la o emisiune estivală dedicată vieţii de noapte din cluburi, intitulată CityNights, difuzată de staţia locală a PrimaTV. Colaborarea a durat fix două luni şi jumătate.

Anterior, Sonia Simonov a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA). Fire energică şi participativă, viitorul reporter Antena 3 nu s-a mulţumit cu postura de simplu student şi s-a implicat în organizarea balurilor şi banchetelor facultăţii, a strâns taxe pentru cămin, a reprezentat Liga Studenţilor.

poze ziarista sonia agresata sexual de christian ciocan

Departe de Ciocan

A urmat un Masterat, tot la SNSPA, apoi “Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu“, unde, cităm din CV-ul Soniei Simionov: “a redactat ştiri, a moderat emisiuni, a făcut bete, directuri şi multe altele”. În plus, angajata trustului Intact a învăţat “gramatica televiziunii“. Trebuie să admitem, gramatica televiziunilor româneşti diferă de gramatica limbii române.

Acuzatoarea comisarului Ciocan e o femeie sportivă. Sonia Simionov a fost căpitanul echipei de baschet a liceului George Călinescu din Constanţa, joacă tenis, înoată şi se unduieşte scufundă ca o sirenă. Ea deţine şi o diplomă de scafandru amator. La 22 de ani, ziarista fugărită de Ciocan cu SMS-uri sexuale şi-a trecut în palmares Cupa Mărţişorului la biliard (bila 8, nu orice bilă!).

Antena 3 se fereşte de Ciocan

ciocan sonia simonov antena hartuire sexualaDeşi toată presa a preluat ştirea “Christian Ciocan, acuzat că hărţuieşte sexual o jurnalistă de televiziune“, site-ul Antenei3 nu are absolut niciun fel de referire la subiect. E clar că şefii Soniei Simionov au ştiut de la început toată povestea, motiv pentru care au ignorat deliberat tema încă din perioada în care identitatea agresatei era necunoscută publicului larg.

Intact Media Group nu mai are nevoie de încă un reporter vedetă după ce Oana Laura Ştefan, colega de la Antena 3, a devenit celebră în filmul “Mirela Bugetara cu roşii“.

În videoclipul următor o putem admira pe Sonia Simionov în acţiune, răstindu-se la cameră pe teme de Hitler.

1
+2 Vote -1 Vote +1Probiu
20 Aprilie 2012 @ 7:45

Alta panarama!!! E experta in Ciocane si se teme de un Ciocanel…

2
Vote -1 Vote +1Acru
20 Aprilie 2012 @ 18:17

Nu ne putem pronunţa în privinţa gradului de expertiză. Ştim că loveşte bine bilele. Cu tacul.
Relaţia cu uneltele de percutat e nedemonstrată.

3
-13 Vote -1 Vote +1acru ca...
20 August 2012 @ 14:14

pdl cumva, ceva ?

4
+7 Vote -1 Vote +1Acru
20 August 2012 @ 14:43

Tu ce părere ai?