«

»

Prostu, ce? Prostu-le, evident. Libertatea.ro ne explică

3 Octombrie 2011

Libertatea.ro stenograme

Cum e cu prostul?

Libertatea, liderul tabloidelor româneşti conform SATI, publicaţie bântuită de peste 2 milioane de vizitatori unici pe lună, conform aceleiaşi surse, îşi delectează publicul cu transcrierea stenogramelor convorbirii dintre educatoarea hoaţă - Claudia Elena Chirilă – şi mentorul ei.

Spre deosebire de competitorii pe piaţa tabloidelor, care au publicat pur şi simplu respectivele texte, Libertatea.ro a optat pentru o solutie tehnică mai ingenioasă, un slideshow cu poze reprezentând transcrierea textelor, peste care a aplicat un imens watermark. Nu cumva vreun ciorditor nenorocit să distribuie respectivele texte fără citarea sursei! Toate bune şi frumoase, numai că textele trebuiau transcrise de cineva.

Captură libertatea.ro, iditoti

Lidia Bobes în acţiune

Aici intervine geniul creator al Lidiei Bobes, autoarea articolului despre educatoarea sexy balena furăcioasă, Claudia Elena Chirilă. Transpusă probabil în atmosfera savantă a conversaţiilor pe care tocmai le transcria pentru a-şi încasa salariul consistent de la Ringier, ziarista ne oferă în final măsura propriei competenţe jurnalistice: “aia a luat-o pe scări, prostu-le“. Sigur, remarcabilă acureţea transcrierii porţiunii de text “aia a luat-o pe scări în fugă”, dar demersul s-a dovedit a fi extenuant.

Aşteptăm, alături de milioanele de cititori, continuari inspirate de tip: porcu-le, bou-le şi, de ce nu, “da-mă afară (pe scări în fugă) şefu-le“.

Sursa foto: desigur, Libertatea.ro

1
-1 Vote -1 Vote +1gavozdita
18 Septembrie 2013 @ 15:31

Ave-ți grijă l-a ce citi-ți!

Tu ce părere ai?