«

»

Sex virtual. Impresii româneşti

3 Decembrie 2011

Îi mai ţineţi minte pe dătătorii cu părerea profesionişti? Dacă nu, vă invit să citiţi aici povestea lor. Să-i admirăm însă în acţiune, la un articol despre sexul virtual, publicat în revista Kudika. Vom citi despre sex în grup cu o sută de femei, atingeri, miros, telechinezie şi vom râde cu Moş Calabrese.

Conţinutul materialului la care părerologii se desfăşoară e irelevant. Textul o tentativă de traducere, genul de scriere care seamănă cu declaraţiile lui Gică Hagi: “să facem bine ca să nu fie rău, dar până la urmă, deci, fiecare face cum vrea, că d-aia suntem liberi, cum s’ zic”.

Articolul e doar pretextul suficient (pentru ei şi necesar) pentru ca “delirul părerologic” să înceapă. Tema: cybersex. Avem aşa:

1)      Oros expertul tehnic, nemulţumit că nu scrie clar despre mânuţă şi degeţel:
sex virtual pareri1
2)      Inginerul priapist Ilie, de la Politehnică. Plecat cu barca departe-departe, vrea să facă cybersex cu 100 de femei, după ce termină cu teleportarea propriului ştrumeleag. Până atunci bagă una mică după ce scrie comentariul explicit. O fi teleportarea interzisă [sic!], dar despre labă nu scrie nimic în lege. Plus că poţi să şi mănânci după aceea fără telechinezie:
sex virtual pareri2
3)      Virgina Maria. N-a citit articolul, dar ştie ca e o prostie:
sex virtual pareri3
4)      Handro Monica, romantica olfactivă de serviciu, grav dezacordată. Agăţată imediat de un şaormar cu ochelari de soare, care vrea kiss-kiss:
sex virtual pareri4
5)      Ultras-ul Flavy care susţine că sexul virtual e o pierdere de timp. Desigur, comentatul la articole despre cybersex face toţi banii şi îşi merită pe deplin efortul;

6)      Ecologista Anca, al cărei comentariu in limba română e la fel de coerent ca behăiala oii. Are în schimb o concluzie poliglotă, pe care o inserează brusc, fără legătură cu absolut nimic. Probabil că în timp ce scria, i s-a scurtcircuitat creieraşul şi a început să audă vorbe în spaniolă:
sex virtual pareri5 si 6
7)      Moş Calabrese libidinosul scrie apăsat, cu o singură mână. „DA” e tot ce articulează înainte de final. Finalul comentariului, desigur;

8)      Familista Codruţa care vrea să-i lase pe alţii să încerce cybersexul, dar arde de dorinţă să ne spună că ea nu simte nimic.
sex virtual pareri7 si 8E plin de negări fundamentaliste, parcă prea vehemente pentru a fi credibile. Adevărul îl ştiu însă doar comentatorii şi furnizorii lor de Internet.

Noi ştim doar că datul cu părerea e o stare de spirit românească, cum scriam aici. Stăm bine cu libertatea de expresie şi ne-o exersăm din plin, la nivelul fiecăruia. Ne-ar mai trebui doar puţină autocenzură, câteva cărţi, ceva logică şi un strop de simţ al penibilului.

1
+4 Vote -1 Vote +1Aniela
7 Decembrie 2011 @ 18:34

bestiale comentariile, rizi de mori! unde i=ai gasit pe papagalii astia?

Tu ce părere ai?