«

»

Adio Google şi FB! Cine le ia locul?

1 Decembrie 2012

Senzaţional! Dan Diaconescu oferă gratis 10.000 de locuri de muncă în industria IT românilor dornici de a câştiga bani. Câte 200 de Euro pe lună pentru fiecare. Toţi gorjenii şomeri, pensionari, asistaţi sau doar prost plătiţi la actualul job au şansa de lucra la Partidul Poporului-Dan Diaconescu, fără să facă aproape nimic. Fenomenul www.DDJOBS (.ro, .info, în curând şi .com, net, eu etc.) va scoate oraşul Târgu Jiu din sărăcie, oferind oportunităţi de îmbogăţire prin intermediul Internetului. Ciocoiul Bill Gates ar face infarct de ciudă dacă ar afla cum angajează patronul OTV zece mii de salariaţi, cărora le promite venituri totale de 2 milioane de Euro în fiecare lună.

Gata, am terminat elucubraţiile, trecem la fapte şi ne speriem de cifre. După spectacolul Oltchim-ul poporului, candidatul Dan Diaconescu şi-a mutat ţepele în mediul virtual. Inspirat de propria-i naivitate exploatată de ziarişti, regele audienţelor nocturne vrea să construiască o schemă Ponzi virtuală, sub pretextul electoral al creării de “locuri de muncă”. Pentru asta, domnu’ Dan a pus nişte băieţi să înregistreze câteva domenii de Internet şi să construiască un site pe platforma WordPress, urmând ca emisiunile OTV să asigure un trafic decent respectivului proiect, făcându-i o publicitate obsesivă şi mincinoasă.

“Intraţi pe ddjobs.ro ori ddjobs.info, scrieţi articole şi încasaţi banii.” Aşa sună abureala principiul căruia şoricelul petrochimic îi spune “ofertă de job”. Teoretic, finanţarea ar trebui să vină din reclame intermediate de compania Google, prin programul AdSense. Practic, nu va veni, iar naivii care pierd vremea copiind articole de pe Internet şi publicându-le pe ddţeapă.ro nu vor încasa nici măcar un eurocent. Iată de ce.

DDjobs, eliminat din programul Google Adsenseloc munca bani ddjobs.ro

Calitate

Google are politici extrem de stricte privind conţinutul site-urilor pe care admite să afişeze reclame. Încălcarea politicilor companiei duce la suspendarea contului sau la eliminarea domeniului din parteneriat. 99% dintre materialele apărute pe ddjobs.ro încalcă flagrant regulile Google. Pentru că sunt copiate. De fapt, platforma poporului e un fel de Turn Babel penibil, o clonă analfabetă a tot ce poate fi accesat gratuit, copiat şi lipit. Autorii ddjobs sunt la fel oneşti precum angajatorul lor. Care cum găseşte o ştire, o reţetă sau o cimilitură despre cum trebuie să “iei una mică în gură de la Cucu”, o copiază şi o publică. Ca să câştige 200 de Euro prin Google, via PP-DD.

Iniţial, Caritas-ul virtual inventat de OTV s-a numit ddjobs.info. După ce domeniul a intrat în atenţia Google, distracţia s-a mutat pe ddjobs.ro. Până în ziua alegerilor, ar mai putea migra de câteva ori pentru a fenta penalizarea. După 9 decembrie, oricum nu mai contează ce se întâmplă.

5,8 miliarde de vizitatori unici? Cifrele fraudei

câştig bani Dan Diaconescu ddjobs.ro

Ofertă planetară

Dimensiunea imposturii marca DD e dată şi de sumele vehiculate. 10.000 de slujbe remunerate cu câte 200 de Euro înseamnă 2 milioane de Euro. Atât ar trebui să încaseze ddjobs în fiecare lună.

În România, rata de click (CTR, numărul de click-uri pe reclamă la 100 de afişări ale acesteia) măsurată obiectiv e de 0,23%. Sau 2,3 la mia de afişări. Aşadar, pentru a obţine un amărât de click plătibil, e necesar ca pagina să fie accesată de 435 de ori (100/0,23).

Să zicem că un utilizator citeşte, în medie, 3 pagini din mirobolantul www.ddjobs.ro. Dată fiind calitatea, e enorm, dar folosim date rotunjite “în sus”. Pentru a obţine cele 435 de afişări necesare click-ului aducător de bani avem nevoie de 145 de vizitatori unici (435/3).

Pentru site-urile scrise în limba română, valoarea medie a unui click  pe reclamele AdSense e de 0,05€, în viziunea optimistă. Conform celui mai cunoscut editor online independent din România, costul per click (CPC) poate fi şi 0,02$. Adică doi cenţi pe click e profitul proprietarului contului, de peste trei ori mai puţin decât estimarea luată în calcul.

DDjobs ar trebui să fie cel mai vizitat site din lume!

După cum am calculat mai sus, pentru a produce 0,05€, un recrut al ddjobs are nevoie ca 145 de oameni să-i citească textul. Haideţi să aplicăm regula de trei simplă pentru a afla câţi indivizi ar trebui să parcurgă un articol pentru ca autorul să câştige 200 de Euro:

Câştig lunar Necesar vizitatori unici pe lună
0,05€ 145
200€ 580.000

Dacă nu vă vine a crede, înmulţiţi voi 200 cu 145 şi împărţiţi la 0,05. Partea şocantă abia acum începe. Ţineţi minte cele zece mii de locuri de muncă pe care ddjobs le-ar crea din reclame? Păi să vedem ce trafic ar fi necesar pentru ca schema să funcţioneze şi sloganul “un loc de muncă pentru fiecare” să nu fie o minciună sfruntată. Din nou, regula de trei simplă:

Autori înscrişi pe DDJOBS Necesar trafic (vizitatori unici) DDJOBS.ro
Unul singur 580.000
10.000 5.800.000.000 (cinci miliarde opt sute de milioane)

Trei sferturi din omenire navighează pe DDjobs

Dan Diaconescu votati PP-DD5,8 miliarde de oameni ar trebui să acceseze într-o lună calendaristică site-ul ddjobs.ro pentru ca fiecare membru dintre cei 10.000 potenţial înscrişi să-şi ia salariul de 200 de Euro. Adică de peste 300 de ori mai mulţi oameni decât populaţia întregii Românii ar trebui să intre (lunar) pe site-ul violet. Necesarul zilnic de trafic ar fi de “doar” 193 de milioane de vizitatori unici. Adică de români conectaţi la Internet care să folosească, în fiecare zi, mizeria cu articole copiate.

Sună realizabil? Dacă da, atunci Dan Diaconescu nu minte, platforma ddjobs nu e o escrocherie, iar noi suntem nişte ciocoi invidioşi.

În caz că vă întrebaţi, populaţia totală a lumii abia depăşeşte 7 miliarde de suflete, iar realitatea.net (site-ul românesc situat pe locul 1 în topul traficului lunii noiembrie 2012) a strâns un total de doar 2,62 milioane de clienţi unici în cele 30 de zile ale perioadei.

DD no jobs: s-a închis la non-stop

(actualizare 22 ianuarie 2013)

PP-DD sigla logo Partidul Poporului OTV

Banii de la DD

La mai puţin de două luni din momentul lansării, fabrica de locuri de muncă ţepe a lui Dan Diaconescu a murit. Site-ul www.ddjobs.ro e căzut, decedat, imposibil de accesat, nefuncţional, picatîntrerupt şi rupt. Pur şi simplu, ddjobs.ro a crăpatnu mai merge. S-a tăiat curentul fără discuţii ori explicaţii, după cum demonstrează testele comparative realizate de pe 30 de servere diferite, răspândite prin lume. Şi nu e o eroare temporară. Fix cum anticipam, patronul OTV şi-a “concediat” fără milă zecile de mii de “angajaţi în domeniul IT din România, dar în special din Tg-Jiu”, înainte ca aceştia să fi realizat că oricum nu-şi vor recupera nici măcar banii investiţi în energia electrică necesară funcţionării calculatorului.

Vă amintiţi ce romantic suna povestea în campania electorală?

După alegeri, Dan Diaconescu n-a mai pomenit denumirea “ddjobs” la televizor, semn că n-are de gând să-i susţină pe băieţii care au preluat domeniul www.ddjobs.ro, împreună uriaşa bază de date plină cu naivi care şi-au donat datele personale gratis şi care abia aşteaptă să joace rolul fraierului la următoarea înşelătorie inventată sau girată de cel mai patriot dintre români. Asta dacă nu cumva au învăţat lecţia crudă pe care realitatea le-a dat-o: nu există soluţii miraculoase! Nici măcar pe Internet.

1
+12 Vote -1 Vote +1dojo
1 Decembrie 2012 @ 12:44

He he, m-am luat si eu de gulerul lui, dar nu cu atatea cifre. Magistral articolul. Din pacate stii tu, eu si altii ca noi. Prostimea se inghesuieste inca pe situl ala de rahat :(

2
-23 Vote -1 Vote +1andracosmyn
1 Decembrie 2012 @ 13:34

este cel mai corect politician si cel mai de incredere acest Dan Diaconescu poate sa scoata tara asta numita romania din impas doar el alti o sa vanda aceasta tara peste 4 5 ani nu o sa ne mai spuna Romani poate cinesti ce natonalitate o sa ne spuna .dar D D o sa ne mentina Romani doar el mai poate alti nu mai vad pe nimeni nici un partid ,toti umbla dupa ciolan .PPDD ACEST PARTID STIE CE VREA TOATA TARA TREBUIE SAL VOTEZE

3
-17 Vote -1 Vote +1andracosmyn
1 Decembrie 2012 @ 13:37

Dan Diaconescu ne mai poate ajuta ,si partidul lui PPDD

4
-18 Vote -1 Vote +1iancu constantin
1 Decembrie 2012 @ 15:31

da.si eu cred ca dd mai poate salva tara asta,caci prea ne am dus in jos de tot,si cu taxele in sus de tot.macar acu in al 12 ceas,poate s-or trezi romanii,sper.

5
-11 Vote -1 Vote +1iancu constantin
1 Decembrie 2012 @ 15:33

asta e ,avem nevoie de o minune,daca or intelege romanii din tara asta,cred.

6
-16 Vote -1 Vote +1Egrup
1 Decembrie 2012 @ 18:22

Ideea e buna dar, e unflata, poate asta face pe roman sa miste ceva, eu cred ca sa functioneze bine o sa se restructureze cu subiectele copiate dar in mod sigur multe saitur copiaza textele, eu zic ca blogeri mai scri, dar ideia asta e superba pentru blogeri, e chiar mai tare decat orce blog din tara si are sanse sa devina daca nu este deja si referitor la castiguri nu o sa fie cum sa estimat adica ponind de la 150 eur in sus dar niste sume o sa fie sigur si asata te motiveaza sa scri si poate sa devi din analfabet de taste nu de pix in perfectionist, fata de ce sa scris mai sus un prost te crede si se lasa dar un destept spera nu la acele sume dar spus de la mine nici un blog nu iti ofere asa ceva.

7
+9 Vote -1 Vote +1Gavozdita
1 Decembrie 2012 @ 19:04

How long was I out?!

8
+27 Vote -1 Vote +1Sandra
1 Decembrie 2012 @ 19:12

Observ ca fanii lui Dan Diaconescu s-au molipsit de la dansul si reusesc sa construiasca mesaje de cate noua randuri fara sa puna vreodata punct. Daca “analfabetii de taste” de mai sus sunt cei care vor “genera content” pentru ddjobs (ddgeobs ori ve ve ve dede giobs, cum ar scrie ei) atunci eu zic ca merita si cate 1500 de euro pe luna. Pentru umor involuntar!:)

9
-17 Vote -1 Vote +1Egrup
1 Decembrie 2012 @ 19:38

Sandra presupun ca tu ai realizat articolul, motivul e ca mi-ai numarat randurile.
daca nu de caractere cate intra pe un A4.
Eu spuneam ca saitul acesta tot pe anunturi AdSense se bazeaza dar pe DDjobs se creaza o comunitate asa analfabeta si culta fiecare cum la inzestrat sau interesat.
Eu zic ca comentariu asta aduce vizite pentru acest siteu am spus ce am de spus mai departe putem comenta pe DDjobs acolo e pe bani mei.

10
+6 Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
2 Decembrie 2012 @ 0:32

eu cred ca prea il iei in serios …
asta mi se pare o mare victorie: ca a reusit sa fie luat in serios!

11
+8 Vote -1 Vote +1Acru
2 Decembrie 2012 @ 1:49

@dojo(1), mulţumim sincer. Chiar ne bucură evaluarea unui om cu experienţa ta în online.

@Egrup(6,9), spune-mi că eşti un robot de spam şi că n-ai drept de vot!

@Gavozdita(7) :lol: Not long enough, it seems.

@Sandra(8) Nu-i da idei, că mâine vezi întrebarea pe ecran: “e bine că DD oferă 1500 de euro de pomană celui mai ridicol susţinător? Daţi SMS la 1333 pe telefonul lui Florin Condurăţeanu”.

@Ratatouille(10), de la 5% în sus îl iau în serios şi pe Bozo the Clown. Diaconescu are mult peste.

12
-7 Vote -1 Vote +1Silviu
2 Decembrie 2012 @ 12:27

bai nu e chiar asa cum zici tu ca google nu accepta…pentru ca a chemat intr-o seara 4 tineri care aveau dovezi cu castigul lor

13
+11 Vote -1 Vote +1Acru
2 Decembrie 2012 @ 13:16

@Silviu(12), da, în urma lui DD rămân mereu dovezi solide. Tinerii respectivi aveau şi ei măcar nişte saci, cum se obişnuieşte?

Întrebarea rămâne: cum atinge ww.ddjobs.ro un trafic de 5,8 miliarde de oameni pe lună, astfel încât să genereze venituri de 2 milioane de Euro? Cum îi convingi pe chinezi, indieni şi americani să stea pe net ca să citească articole copiate, într-o aproximativă limbă română?

14
+13 Vote -1 Vote +1dojo
2 Decembrie 2012 @ 15:17

@Egrup, unii dintre noi fumam adsense de mai multisor. Eu cred ca il am pe situri de prin 2004, cred ca DD nici nu stia sa trimita un email pe vremea aia. Nu poti GARANTA asemenea castiguri, mai ales pe gunoiul ala de continut copiat. Acum Google ar face bine sa-i delisteze de tot pentru content theft si atunci ar fi interesant de unde face nenea asta miliardele de vizite necesare.

Inca un exemplu ca romanii inghit orice galusca si ca tot la furat le sta gandul (in conditiile in care majoritatea articolelor sunt FURATE). Dar hai sa asteptam traficul si banii :D

15
+2 Vote -1 Vote +1Gavozdita
2 Decembrie 2012 @ 15:55

Mai difuzează pe post DVD RIPuri?

16
+1 Vote -1 Vote +1Adriana
2 Decembrie 2012 @ 21:04

sa vedem apare comentariul

17
+14 Vote -1 Vote +1gabi
2 Decembrie 2012 @ 21:38

Dan Diaconescu este unul dintre cei mai isteti baieti din romania,si pentru asta il stimez ;profita de naivitatea si de analfabetizmul romanilor, si se pare ca sunt multi, peste asteptarile oricui.Ar trebui sa ne fie rusine ca traim intr-o tara populata in majoritate de astfel de oameni.

18
+2 Vote -1 Vote +1Adriana
2 Decembrie 2012 @ 21:40

Da acum vad ca se asteapta ,,tot asa si pe ddjobs,,. Explicatiile din articol sant ok, asa este, insa admiteti ca undeva trebuie sa incepi cu luatul de teapa.Daca ar fi singurul loc pe net saitul lui DD. unde primesti teapa.Toti incet dar sigur vor invata diferenta intre facere de bani si teapa. Un lucru e deranjant asa in ,,general,,si in articol,,,prea usor sant catalogati cei ce acceseaza ,,ddjobs….probal cei ce scrieti articole nu prea stiti cum e sa nu ai sanse la un servici,,,,si daca al ai nu castigi un salariu sa te poti intretine.Dar vine 9 dec,,,,va iesi un talmes , balmes,,,,apoi tine-te sora ,frate de politicienii pe care ai bagat stampila.

19
-2 Vote -1 Vote +1neculai
3 Decembrie 2012 @ 12:24

eu cred ca este cel mai potrivit partid , pt. a schimba tara in bine ,
vad corectitudine ,bun simt si oameni pe care te poti baza .succes D.DIACONESCU.

20
+1 Vote -1 Vote +1Acru
3 Decembrie 2012 @ 16:46

@neculai(19), e normal să vezi chestii stranii! Dacă măreşti doza, ai să vezi chiar competenţă, patriotism şi sinceritate.

Însă mai ai o speranţă. Cu voinţă şi consiliere de specialitate, vei reuşi să renunţi. Las-o naibii de iarbă, alege viaţa!

21
-2 Vote -1 Vote +1marius
3 Decembrie 2012 @ 23:48

bai, dar cat de corecti sunteti voi cu articolul asta! Cred ca vede toata lumea ca doar sustinatorii lui DD au voturi negative la comentarii, NU CUMVA VOTATI VOI IN LOCUL CETATEANULUI CARE CITESTE COMENTARIUL, (este o intrebare retorica desigur), prea trage la nas c*cat*l asta de aici PONTISTILOR!

22
+5 Vote -1 Vote +1Kişş Mihăiţă
4 Decembrie 2012 @ 1:30

Ăştia nu-s zdraveni la cap.

23
+14 Vote -1 Vote +1mariana
4 Decembrie 2012 @ 16:04

Imi pare nespus de rau sa observ aceste comentarii. Din pacate exista multi agramati in societatea in care traim,am o rugaminte la toti acei care posteaza comentarii. NU VA BATETI JOC DE GRAMATICA LIMBII ROMANE!!!!

24
Vote -1 Vote +1gavozdita
4 Decembrie 2012 @ 16:50

Tare,s-a transformat și topicul ăsta în forumul EVZ.

25
+9 Vote -1 Vote +1Acru
4 Decembrie 2012 @ 17:32

@mariana(23), oamenii vor să fie plătiţi pentru a scrie articole zămislite de creieraşul lor. Bine că există soluţia Copy&Ponta, altfel şi-ar fi revărsat producţiile personale pe ddjegs.ro.

@gavozdita(24), nu-i chiar aşa. Pe aici se mai dezinfectează, să ştii. Fără salubrizare, treceau şi astea.

26
+6 Vote -1 Vote +1gavozdita
4 Decembrie 2012 @ 17:49

@Acru E incredibil ce pot scrie unii și cu cât patos:))

27
-1 Vote -1 Vote +1dan
6 Decembrie 2012 @ 12:44

nu stim daca DD va face ceva cu wwwddjobs.ro sau ppdd, dar stim un singur lucru , nu el a ricicat mana sus cand s-au dat oameni afara prin ordonante de guvern , cand s-au facut privatizari si contracte nefavorabile pentru societatile de stat , am ajuns rau rau detot , chir nu stiu cu cine sa votez nici acum an al noulea ceas ,al vad pe dl Ruset : sefii lui de partid au dat ceferisti afara prin ordonanta de guvern deoarece ceferisti aveau contracte de munca pe perioada nedeterminata , si acum dl Ruset ai angajaza cu salariu de necalificat,avand firma capuse la CEZ OLTENIA noua societate de energie,

28
Vote -1 Vote +1CICI
7 Decembrie 2012 @ 22:23

Hai sa dam mina cu mina pt o viata mult mai buna. Haideti sa lasam minia si sa salvam România. Nu te gindi doar la tine mai române ca iti este asa bine, uitate doamne la noi plini de griji si de nevoi.Nu mai stiu ce ie credinta,ne provoaca suferinta, pe 9 daca gindim poate nu mai suferim. Conteaza un vot al meu sti asta nu spun doar eu . Sa dea d_zeu sa fie bine!

29
+6 Vote -1 Vote +1gavozdita
10 Decembrie 2012 @ 17:42

Îmi pare rău că am găsit abia acum asta:

30
+7 Vote -1 Vote +1Acru
10 Decembrie 2012 @ 22:52

@gavozdita(29), înălţător! Apropo, articolul cu peştoaicele, fetiţele şi lapţii lui DD îl ştii? Deşi mai instructiv-educativ-distractiv mi se pare cel în care psihologul canin Dan Diaconescu explică obiceiurile telespectatoarelor OTV.

P.S. Să nu cumva să faci greşeala de a citi numele autorului articolelor de la dreapta la stânga! :lol: O fi ciocoi undercover?

31
+5 Vote -1 Vote +1gavozdita
11 Decembrie 2012 @ 10:39

Sunt sigură că domnițele care simpatizează cu partidul domnitorului țării românești vor găsi acest articol foarte util.
Făcând abstracție de cele câteva greșeli gramaticale,articolul chiar are un umor ciudat.Eu tot nu pot trece peste șocul de 8,12%.

32
+6 Vote -1 Vote +1Acru
11 Decembrie 2012 @ 11:16

articolul chiar are un umor ciudat

Ups. Busted. :oops: Nu crezi că uneori erorile dau o senzaţie de autenticitate? ;)

8,12%? You’ve been out for a long time. Am un şoc proaspăt: 14,65%.

33
-3 Vote -1 Vote +1Bihalea
12 Decembrie 2012 @ 2:02

DAN DIACONESCU este cel mai iteligent om din RO merita sa fie presedinte

34
-3 Vote -1 Vote +1gigi dinica
12 Decembrie 2012 @ 3:09

daca domnu DD ….mai exagereaza …poate este un visator bine intentionat …doar nu sunteti toti fii copii si rudele -ciocoilor !! -Vasile Alecsandri – Ciocoiul Frunză verde baraboi, Mă-ntâlnii cu un ciocoi: ,,Bună cale, măi române” ,,Mulțumim, ciocoi de câine” ,,Măi mojice, tu ești beat” ,,Latră, ciocoi gulerat, Că eu astăzi n-am mâncat” ,,Măi mojice, mojic rău, Las’ că mi te-oi drege eu Când a veni birul greu … -…ciocoii de azi ? toata clasa politica ce se trage din FSN ? -CIOCÓI^1, ciocoi, s.m. 1. Termen de dispreț pentru un parvenit (mai ales la sate) din rândurile arendașilor- de prin dictionar .online…parlamentarii …primarii …stalpii – Romaniei post decembrie 99 …astia sunt vechilii …Ciocoii din 2012 )))

35
+6 Vote -1 Vote +1Fane
12 Decembrie 2012 @ 18:27

Omule, esti de coma! Fantastic articol, de mult nu am mai ras cu atata pofta.
Parerea mea e ca DD trebuie scufundat intr-un butoi cu apa rece, ca gainile in calduri.

Pe o latura mai tragica, acum realizez cata lume amarata e in tara asta… Si cati profita de ei.

36
-7 Vote -1 Vote +1iancu constantin
12 Decembrie 2012 @ 18:49

e o politica buna,cred,macar de ar avea toti asemenea politica,merita cel putin sa incercam si cu altii,vorba aceea..daca nu incerci,nu castigi,asa cred,asta e parerea mea.

37
-6 Vote -1 Vote +1iancu constantin
12 Decembrie 2012 @ 18:51

i se putea da o sansa si lui diaconescu,toti avem dreptul la o sansa.

38
-5 Vote -1 Vote +1Virgil Nechita
13 Decembrie 2012 @ 22:48

Buna ziua si toate cele bune domnului Dan Diaconescu si tuturor celor care ai sunt alaturi si au mintea limpede.Eu traiesc de doisprazece ani an Spania si sunt profund andihnat de tot ceea ce se antampla an tara noastra.Stau si ma gandesc mereu si vorbesc cu prieteni deai mei romani si chear spanioli si ami pun mereu antrebarea¿Oare voi trai sa vad cu ochii mei caci romanului ai v-a veni mintea vreodata ,se va trezi oare odata din somn ?Caci au trecut douazeci si trei de ani si tot nu vad calea cea dreapta.Desteptativa romani odata,nu fiti mamaligari.Nu vati saturat de hoti si de talhari.Blocati toate caile de acces scoatetii afara din toate functiile si ampuscatii,nu vedeti ca asi bat joc de voi mintinduva si furanduva si nu au pic de rusine.Cu un mincinos ca Ponta si Antonescu nu veti ajunge decat din rau an mai rau Si sa mai stiti un lucru cat va trai Mincinosul de Iliescu tara noastra tot rau va merge,el este raul.Va salut domnule Dan Diaconescu si sreau sa ma anscriu an partidul dumneavoastra daca bineanteles se poate.Pentru caci anul viitor sunt decis sa ma antorc an tara.Ami sunt de ajuns aproape treisprazece ani prtrecuti printre straini.Va multumesc.

39
+1 Vote -1 Vote +1Dan Diaconescu Direct in Reluare
13 Decembrie 2012 @ 23:44

Buna ziua domnului Virgil Nechita!
Bineinteles ca se poate sa va inscrieti in partidul nostru. Avem cea mai redusa cotizatie anti-ciocoi din tara, o puteti plati aici. Dupa ce achitati si va inscrieti in lupta cea mare, veti primi cei 20.000 de euro promisi la OTV tuturor celor care se intorc, pleaca sau viziteaza Romania.
Va asteptam.
ddjobs ro login

40
Vote -1 Vote +1gavozdita
14 Decembrie 2012 @ 12:09

“Nu crezi că uneori erorile dau o senzaţie de autenticitate?

8,12%? You’ve been out for a long time. Am un şoc proaspăt: 14,65%.”

A fost prea autentic, greșelile m-au obosit:))
Se pare că trebuie sa vin mai des în țară,aici m-am obișnuit cu binele.Nu pot trece peste șocul procentelor ăstora.

41
-1 Vote -1 Vote +1vdinbrasov
15 Decembrie 2012 @ 1:08

Am citit articolul și comentariile.
Pentru articol Merci ! Comentariile , tipic Ro = oltenesc : Să moară și capra mea numai să știu că a crăpat a vecinului.
Vă aștept pe toți pe vvv.ddjobs.ro!
Să avem Baftă !

42
-5 Vote -1 Vote +1marian85
15 Decembrie 2012 @ 4:07

Mor cand vad tot timpul astfel de comentarii cum ca unul e mai analfabet decat altul. Pana la urma tara nu are nevoie doar de profesori si analisti. are dreptul sa scrie si ala care nu a prea dat pe la scoala. Ideea e ca se traieste tot mai rau in Romania si nu vad unde e greseala daca iti iei si tu 100 de euro la cateva luni sau un an pe niste cuvinte care le-ai scris probabil cand nu aveai nimic mai bun de facut. Oricum felicitari pentru postare e buna pentru cine viseaza cai verzi. E destept Dan oricum si cam la ce e acum in politica nu prea vad pe cineva mai pregatit. treaba e sa si vrea unul sa faca ceva. Voi ati vazut cum vorbeste Crin engleza? Cum sa intre ala in dialog cu obama? si mama se descurca mai bine. Sa nu mai vb de Basescu si Ponta. Sa aveti grija de corpurile voastre!!! pup you

43
+5 Vote -1 Vote +1Acru
15 Decembrie 2012 @ 13:30

@marian85(42), şi nu vezi nicio legătură între faptul că “se trăieşte tot mai rău în România” şi ideea că agramaţii vor bani din scris, hoţii sunt angajaţi să păzească, şpăgarii ca să salveze vieţi ori să dea sentinţe, criminalii sunt plătiţi să aplice legea cu arma în mână, iar chiulangii ca să conducă? Nicio legătură?

” Pana la urma tara nu are nevoie doar de profesori si analisti. are dreptul sa scrie si ala care nu a prea dat pe la scoala.”

Aşa e, ţara are voie şi de cizmari, sudori, pictori sau piloţi. Problema apare atunci când cizmarul are dreptul să piloteze avionul, iar sudorul daltonist se prezintă drept pictor pentru că a văzut el la OTV că oricine are dreptul să să scuipe trei acuarele din pensulă pe o pânză. Aşa, când n-are altceva mai bun de făcut.

44
-3 Vote -1 Vote +1Ciulian Constantin
20 Decembrie 2012 @ 17:31

M-am uitat la descrierea voastra despre adsense pe site la voi(acru) si vad ca incurcati afisarile cu vizitele
Cu 20 vizitatori care fac 5 afisari fiecare iar 3 dintre ei dau click pe reclama ai un ctr de 3 care este foarte bun. Dar va inteleg ca vreti sa va faceti si voi publicitate vorbind despre avioane :) )

45
+3 Vote -1 Vote +1Acru
20 Decembrie 2012 @ 18:56

@Ciulian Constantin(44), halucinezi. Ia citeşte de mai sus:

“CTR, numărul de click-uri pe reclamă la 100 de afişări ale acesteia”

Ete şi Google ce zice. Unde scrie că “afişări = vizite”? Ai încurcat site-urile, noi n-avem nicio “descriere despre adsense”. Aterizează!

46
-2 Vote -1 Vote +1Ciulian Constantin
20 Decembrie 2012 @ 21:00

Din exemplu care l-am dat mai sus m-am bazat tot pe 100 de afisari( 20 vizitatori x 5 afisari fiecare =100 afisari) iar ca exemplu pt ctr 3 ( 3 care dau click).
Ati dat ca exemplu :
”Câştig lunar Necesar vizitatori unici pe lună
0,05€ 145
200€ 580.000”

145 sunt afisari si nu cum ziceti voi vizitatori unici
La un site am avut 54000 vizitatori intr-o luna, 156000 afisari si am primit 380 euro
Daca aveam 580.000 de vizitatori unici cum spuneti voi ( pentru cei 200 euro) va garantez ca sumele erau altele
Uite si dovada: http://imageshack.us/photo/my-images/202/acru.png/
Deci nu trebuie 580.000 vizitatori unici pentru 200 euro

47
+1 Vote -1 Vote +1Ciulian Constantin
20 Decembrie 2012 @ 21:14

Apreciez ca mi-ati aprobat comentariile :) .

48
+5 Vote -1 Vote +1Acru
20 Decembrie 2012 @ 21:23

@Ciulian Constantin(44,45), te dor ochii să citeşti mai sus ca să înţelegi de ce-i nevoie de 145 de unici pentru ăia 0,05€?

“În România, rata de click (CTR, numărul de click-uri pe reclamă la 100 de afişări ale acesteia) măsurată obiectiv e de 0,23%. (sursa)
Aşadar, pentru a obţine un amărât de click plătibil, e necesar ca pagina să fie accesată de 435 de ori (100/0,23).
Să zicem că un utilizator citeşte, în medie, 3 pagini. Pentru a obţine cele 435 de afişări necesare click-ului aducător de bani avem nevoie de 145 de vizitatori unici (435/3).”

Uite o dovadă şi mai tare, dacă vrei să ne jucăm aşa: http://acru.ro/wp-content/uploads/2012/12/ddjobs.ro-castig-adsense.png

Aprobăm toate comentariile care au un argument, chiar dacă e eronat. Nu aprobăm d-astea.

49
-3 Vote -1 Vote +1Ion Pana (Merisani)
5 Ianuarie 2013 @ 10:11

DDjobs.ro ,mi-a dat posibilitatea sa constientizez omenirea de faptul ca exista posibilitatea anihilarii CANCERULUI IN 48 DE ORE CU O SINGURA PLANTA,CA SUNT UNICAT PE PLANETA CARE AM VINDECAT ,,VITILIGO” in doar 3 zile cu o singura planta .TUTUN IONEL DIN BAILESTI-POATE CONFIRMA .Dealtfel cel putin asa mi-a spus medicul,,vitiligo este netratabil”.TUTUN IONEL-APICULTOR ,ARE 43-44 DE ANI,IL PUTETI CONTACTA PRIN PRIMARIE .Pentru faptul ca nu mai functioneaza constituie o mare pierdere pentru omenire.INTENTIONAM sa public un articol in care prezentam planta care ar fi salvat PARLAMENTARII DE HEMOROIZI IN DOAR 24 DE ORE.Era greseala vietii mele.AR FI SCAPAT foarte multi dintre cei care nu i-si reprezinta POPORUL.

50
-2 Vote -1 Vote +1Ion Pana (Merisani)
5 Ianuarie 2013 @ 10:30

Sunt membru fondatoral al P.P.D.D. IN JUD. TR. am reusit sa schimbam primarul dupa 12 ani de mandat .SUNTEM o comuna violet, primarul P.P.D.D.IN scurt timp a instalat peste 300 de corpuri de iluminat public [ practic a dat semnalul ca a pus STOP la furt].in acest scurt timp a fost intelegator si a inceput reconstructia unei sali de festivitatii.ii uram succes in continuare .SI ce am realizat la alegerile parlamentare,AM DAT TARII CEL MAI CINSTIT SI CORECT PARLAMENTAR U.S.L. PLANGE TELEORMANUL DUPA EL.

51
+3 Vote -1 Vote +1Acru
5 Ianuarie 2013 @ 17:18

@Ion Pana Merisani(49), nu vrei să încerci şi leacul miraculos care vindecă prostia în doar 48 de secunde? E 100% natural şi îi zice Conium maculatum. Ne putem mulţumi şi cu denumirea populară: cucută.

Unul zis Socrate, renumit pentru inteligenţa sa prin Grecia Antică, a primit acest tratament. Iată confirmarea că reţeta naturistă bazată pe cucută funcţionează! Nici nu-i nevoie să-l căutaţi pe Tutun Ionel din Băileşti.

52
+6 Vote -1 Vote +1marian85
8 Ianuarie 2013 @ 0:21

intradevar mare teapa dd ul asta. cred ca nu se mai ocupa nimeni ne site ca suntaceleasi articole si restul sunt in asteptare. ai avut dreptate acru sunt 90 la suta copiate. imi cer scuze fata de tine pentru comentariul anterior. nu toata lumea poate sa scrie 2 fraze pe care sa s-i le asume. sa aveti grija de corpurile voastre!! RUSINICA DD!!!!

53
-3 Vote -1 Vote +1Serban
18 Ianuarie 2013 @ 23:54

In concluzie DD este raspunzator de clasamentul Romaniei pe ultimul loc in Europa iar cine citeste aceasta nenorocire sa fie atenta cine este acest DD…?
Hai sa fim seriosi.
Dece nu spui nimic de jaful national de 23 ani mai inteleptule?
Adevaratii vinovati sint bagatorii de seama care indobitoceste idiotii ca sa voteze tradatorii de neam si tara nu acest DD.

54
Vote -1 Vote +1marian85
26 Ianuarie 2013 @ 23:10

ultima dat l-am votat pe vadim. nu sunt cu ponta nici cu antonescu care vb engleza mai rau decat mama dar m-a dezamagit dd cu sit-ul lui. nu se mai ocupa nimeni de site. poate e o alternativa dd nu stiu dar tre sa ia totul mai in serios daca vrea sa ne castige voturile. eu sunt din olt deci as vota cu ceausecu sau cu dd daca promite ca se tine de treaba dar asta cu sit-ul a fost o abureala. Fratilor nu stiu care e solutia dar ne indreptam spre nicaieri. Am 27 de ani dar imi e frica sa imi fac o familie la cat de greu se traieste in ziua de azi

55
+5 Vote -1 Vote +1Acru
27 Ianuarie 2013 @ 14:47

@marian85, noi am scris articolul ăsta pe 1 decembrie 2012. Alegerile au fost pe 9.
Dacă-l citeai atunci, poate evitai măcar una dintre dezamăgiri: joburile lui Diaconescu. Era clar ce se va întâmpla şi am explicat detaliat mecanismul ţepei.

56
Vote -1 Vote +1ION PANA
8 Februarie 2013 @ 11:41

D-le Acru ,poate ca stii mai bine ca mine,ca foarte multi traiesc de pe urma cancerului .Probabil ca inca mor foarte putini ,asa ca nu ma deranjeaza IGNORANTA FATA DE BOALA DENUMITA IN POPOR ,,BUBA NEAGRA”.I-TI RECOMAND SA CITESTI art. ,,munitia si presedintele”

57
-2 Vote -1 Vote +1marius
18 Februarie 2013 @ 12:16

buna ziua , romanii . noi romanii am vrut . UE . si macar nu stii 10% la suta , cu ce se mananca uniunea europeana. anainte de a intra an uniunea europeana , nu sa spus romanilor ce pret vom platii , pt a intra an , UE . SI care sunt conditile de andeplinit , de a fii an ue , si avantajele noastre . ca romanii se bucura de fonduri nerambursabile , dat pt aceste fonduri vom platii enorm . si resursele romaniei , nu vor mai fii ale romaniei , vor fii ale europei si noi romanii . SCLAVII . si fabrici nu se vor mai face .

58
+2 Vote -1 Vote +1alex
2 Martie 2013 @ 15:59

Despre dd am o parere f,f proasta numai abureli cu joburile lui a prostit tot poporul ,asta numai sa fie votat si restul face si el ce au facut toti pana acum numai minciuni si vorbe in vant acuma si otv i l-a inchis este la baie cu toate ca se dadea el mare si tare dar ne-am lamurit si cu dd o apa si un pamant sunt toti se vad la putere si te uita rusine sa le fie de mincinosi ce sunt o sa il voteze raiul.

59
+4 Vote -1 Vote +1Acru
3 Martie 2013 @ 0:07

“Despre dd am o parere f,f proasta numai abureli cu joburile lui a prostit tot poporul

Ei, nu chiar tot. Articolul ăsta a fost publicat când DDjobs.ro abia se lansase. A rămas aici şi în perioada de glorie a promisiunilor, cu mult înainte de alegeri. ;)

60
+2 Vote -1 Vote +1mihai
4 Martie 2013 @ 14:06

ce bine ca ia inchis Otv.asa merita.Mincinos de oltean.huaaaaaaa.

61
Vote -1 Vote +1gavozdita
18 Septembrie 2013 @ 15:40

Da’ unde-i faimosu’ ăsta acum?

62
+2 Vote -1 Vote +1Acru
18 Septembrie 2013 @ 15:56

@gavozdita(61), cine, Domnu’ Dan? Îşi caută un job, normal! Asta după ce a băgat în Parlament 68 de cercopiteci, din care jumate au dezertat deja.

Românii sunt dăştepţi.

Tu ce părere ai?