«

»

Se uită cum mori în decembre

4 Ianuarie 2013

Non-ştirile zilei

Ambele non-ştiri de azi au de-a face cu medicii:

  1. Sergiu Nicolaescu a fost diagnosticat greşit (sursa). Amintindu-ne că şi actorul Şerban Ionescu a păţit fix acelaşi lucru, deducem că doctorilor români nu le plac deloc artiştii. Sau că sunt de o incompetenţă ucigătoare. La propriu;
  2. Românii preferă să stea la cozi infernale pentru a-şi preschimba permisele de conducere, în loc să dea şpagă pentru a obţine fişa medicală. Nimeni n-a suplimentat numărul bugetarilor plătiţi să primească actele (sursa). Schimbările survenite în Codul Rutier au fost cunoscute încă din luna mai a anului trecut.

Deşi actuale şi reale, evenimentele amintite n-au nimic neobişnuit în ele. Valoarea de informaţie tinde spre zero pentru că lipsesc elementele de noutate ori imprevizibil.

Boală de Sărbători, moarte sigură

gânduri inspirateCele două pagini de explicaţii ale fişei morţii lui Sergiu Nicolaescu ar fi putut conţine o ştire. Dacă ar fi cuprins informaţia că, începând cu 21 decembrie 2012, toate laboratoarele de analize medicale complexe au fost închise, pacientul fiind tratat mai degrabă intuitiv. Ca de obicei, de Sărbători.

Dacă aveţi de gând să ajungeţi la spital în România, evitaţi luna decembrie. Mai e o variantă: emigraţi înainte de a constata cum se “închide la non-stop”.

1
+1 Vote -1 Vote +1dama-de-pica
7 Ianuarie 2013 @ 21:21

Inca de la moartea lui Teoctist am convingerea ca toti medicii sunt fani Nietzsche si lucreaza in favoarea selectiei indivizilor perfect sanatosi. Nu ma asteptam, insa, sa treaca si la epurarea “sa-traiti”-lor. Am incredere in chirurgii de la Elias ca acum stiu sa extirpe polipii (nu ca in ianuarie, anul trecut – rusine!).

Tu ce părere ai?