«

»

Găselniţa Zilei – 29 martie 2012

29 Martie 2012

Anton Gheorghe Stroe din Constanţa, sătul fiind de cicăleala nevestei, i-a tras acesteia un glonţ în cap, făcând-o să tacă. Femeia tocmai îl trezise din somn ca să-i spună că aude zgomote suspecte. Scena s-a petrecut într-o vilă din Techirghiol pe care soţii Stroe şi-o construiau, ca orice familie de bugetari amărâţi.

După cum a reieşit din propria declaraţie, inculpatul a apucat pistolul de crosă (pat) şi a introdus degetul arătător în garda trăgaciului, iar din această poziţie şi de la o distanţă mai mică de 50 de cm a acţionat voluntar trăgaciul şi a executat un foc de armă spre capul soţiei sale, glonţul lovind-o pe aceasta în zona mandibulară şi ieşindu-i din cap prin zona cervicală, inferioară urechii drepte.

scrie în propunerea de arestare preventivă.

Anton Stroe are 64 de ani şi e pensionar, fost cadru al Ministerului Administraţiei şi Internelor (M.A.I.). Ca şi pistolarul de la coaforul Perla, Stroe deţinea arma perfect legal. Voi aţi da permis de port-armă unui nene care arată aşa?

Dacă Vlădan era şofer în M.A.I., Stroe fusese angajat drept…medic veterinar. Probabil următorul caz de acest gen va fi provocat de un frizer al Ministerului de Interne. Care, evident, va deţine arma legal, pentru că ai lui colegi îşi fac treaba exemplar şi merită toată aprecierea noastră. Plus o mărire de salariu de la 1 iunie.

1
+1 Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
29 Martie 2012 @ 17:03

eu nu m-as da sa fiu nevasta unui nene care arata asa :) )

2
Vote -1 Vote +1Acru
29 Martie 2012 @ 19:24

:lol: bună asta!
Dragostea poate fi oarbă. Privilegiul nu se aplică însă şi celor care eliberează autorizaţiile de port-armă.

Tu ce părere ai?