«

»

Tot mai bărbate

11 Mai 2012

Dând drept exemplu chiar statisticile de trafic ale ACRU.ro, v-am demonstrat deja interesul constant şi ridicat al cititorilor (bărbaţi şi băieţi, sperăm noi) pentru pozele cu gagici mai mult sau mai puţin dezbrăcate. Să fie el oare motivat de faptul că masculii găsesc din ce în ce mai puţine elemente de feminitate în imediata lor apropiere?

Femeie bărbatCum ieşi pe stradă, observi că mai bine de jumătate dintre reprezentantele “sexului frumos” poată blugi cu turul lăsat, tricouri bărbăteşti, hanorace largitatuaje şi piercing-uri. Ele trag cu sete din câte o ţigară, clefăie alene o “ciungă” sau înjură în gura mare despre organele genitale pe care nu le au, între două râgâituri provocate de bere. Unele n-au văzut o fustă decât în vitrinele magazinelor, sunt incapabile să-şi menţină echilibrul într-o pereche de pantofi cu toc şi numesc “bijuterii” brăţările din plastic roz primite în timpul campaniei împotriva cancerului la sân.

De teamă să nu fie acuzate că vor să tragă foloase necuvenite de pe urma calităţilor fizice, din ce în ce mai multe femei parcă s-ar strădui din răsputeri să se urâţească, spre dezamăgirea ochilor din preajmă. Doamnele şi domnişoarele emancipate se deplasează cu graţia unor boxeri obosiţi în drum spre vestiare, se tund cât mai scurt, se coafează cu prosopul şi nu ezită să te ameninţe cu bătaia dacă încerci să le subminezi autoritatea. Vulgaritatea, uneori naturală, e voit exagerată.

Oportunitate pentru piţipoance

Fie că îşi spun emo, etno sau femei de carieră, urmaşele Evei s-au străduit atât de mult să ajungă egale cu bărbaţii, încât au uitat ce le deosebeşte de ei. Poate că au câştigat războiul sexelor, dar au pierdut pe frontul cuplului.

poze club party

Căutaţi femeia

Cu siguranţă oricărui amant, iubit sau soţ îi place să se ia la întrecere cu colegii de birou şi apoi să iasă la cârciumă, pentru a bea o bere cu amicii. Totuşi, e puţin probabil să şi-l dorească pe vreunul în patul de acasă. Iar când partenera ta de viaţă începe să semene tot mai mult cu tovarăşul tău de pahar, nu-i de mirare că te apuci să-ţi cauţi fericirea erotică printre imaginile perfecţionate în Photoshop. Asta dacă nu te bate gândul să încerci totuşi un exemplar din specia Piţi, antrenat din fragedă pruncie pentru a specula lipsa de feminitate a celorlalte competitoare sociale.

1
+2 Vote -1 Vote +1Ioana
12 Mai 2012 @ 12:46

Oh well, nu sunt de acord intru totul, si asta pentru ca:

- imi place berea
- imi place sa fumez (astea doua le fac in public fara nicio jena, cu prietenii)
- imi place sa port haine comode (nu, nu pantaloni cu turul lasat ce-i drept, dar sunt adepata bocancilor si blugilor)
- imi plac pierce-urile si tatuajele (desi nu le expun)

DAR, sunt de acord ca feminitatea s-a pierdut pe undeva in multe cazuri. Chiar daca nu sunt adepta rochiilor, tocurilor si make-up-ului (caracteristicile feminitatii), consider ca, in functie de conjunctura, o femeie trebuie sa dea dovada de rafinament si tinuta.

In final, feminitatea consta in atitudine, nu numai in haine, iar cand “doamna te baga in p**a ei”, feminitatea iese clar din discutie…parerea mea :)

2
Vote -1 Vote +1Acru
12 Mai 2012 @ 16:27

@Ioana, la o evaluare sinceră, ai trece feminitatea printre principalele tale calităţi sau ai plasa-o în jumătatea secundă a listei?

Nu zicem că o femeie nu trebuie să pună gura pe bere sau pe ţigară, nici că trebuie sa stea în rochii şi pantofi cu toc de când se trezeşte si până se culcă.
Dar ţinuta, împreună cu gesturile, limbajul şi atitudinea sunt cele care accentuează sau înlătură feminitatea.

3
Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
14 Mai 2012 @ 17:18

as fi tare interesat in raspunsul Ioanei. Cu atit mai mult cu cit, in combinatia corespunzatoare, si fumatul, si berea, si blugii la o tipa pot fi sexi. Nu stiu acum daca sexi=feminin, dar avind in vedere orientarea mea probata in timp, as pune daca nu egalitate, macar semnul de “asemenea” :)

4
+1 Vote -1 Vote +1Ioana
20 Mai 2012 @ 13:28

#Ratatouille: Femeile pot fi sexi in diverse metode – testat de mine!
Si garantez ca nu tinuta este intotdeauna cea care ofera feminitate, cat mai degraba atitudinea.

Si “sexi” poate nu este neaparat egal cu “feminin”, dar da mai bine in contextul asta :)

5
+1 Vote -1 Vote +1euuuu
2 Noiembrie 2012 @ 14:41

mi s-a parut foarte funny articolul…nu continutul in sine ci cum a fost ”impachetat”…foarte funny:))))

Tu ce părere ai?