«

»

Bine că am scăpat de Udrea!

11 Octombrie 2012

Nu-i damă de companie, nici secretară, n-are treabă cu jurnalismul şi cu siguranţă nu e ajutor de bucătar, aşa cum ne-a sugerat, cu umor, un simpatic cititor pe Facebook. Senzuala blondă pe care aţi putut-o admira în pictorialulsplendoare pe birou” e înalt reprezentant diplomatic al României. Mai precis, e noul consul general numit de guvernul Ponta la Toronto, în Canada. Se numeşte Antonella Marinescu, iar răutăcioşii îi spun blonda lui Mazăre. Provine din partidul celor mulţi şi oropsiţi, socialiştii de la PSD şi până să fie unsă consul (care o fi varianta la feminin a substantivului?), i-a reprezentat pe constănţeni în Camera Deputaţilor .

Dacă vă amintiţi ţinuta din pozele Antonellei, o veţi recunoaşte cu siguranţă în ipostaza de mai jos:

blonda ponta psd

Alături de un bărbat puternic

Gândiţi că slăbiciunea lui Traian Băsescu pentru blondele voluptoase e contagioasă? Sunteţi maliţioşi! Deputata de stânga e pe deplin pregătită pentru diplomaţie de rang înalt. A absolvit Facultatea de Industrializare a Lemnului din Braşov şi, înainte de a se dedica politicii, a lucrat ca inginer la Mobiton Constanţa. Apoi, a fost director la Grand S.R.L. Punct.

Pantera Diplomata cu chiloţii roz

Pentru că atât în comentariile articolului “Găsitorului recompensă”, cât şi în pagina acră de Facebook am avut răspunsuri corecte, e timpul să ne onorăm promisiunea:

“Intuiţia celui care va rezolva enigma va fi recompensată prin publicarea unui instantaneu în care se zăresc şi chiloţeii blondinei.”

Pentru că imaginea externă a României e pe mâini profesioniste, meritocraţia e la putere în regimul Uniunii Social Liberale, iar decenţa a luat locul extravaganţelor de tip Udrea şi Anastase, vă prezentăm consulul general al României în Canada:

chiloţi antonella marinescu

Diplomatul Antonella Marinescu

Cu siguranţă, presa internaţională nu mai are motive să ne critice.

1
Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
15 Octombrie 2012 @ 13:20

chiloteii Udrei nu i-am vazut. In schimb cu frunza ei se acopera acum toata lumea.

2
Vote -1 Vote +1dama-de-pica
17 Octombrie 2012 @ 20:21

Si-adica, ce, canadienilor nu le plac petuniile? De altfel, trebuie sa fii… nevinovat ca o floare sa nu vezi ca PSD-ul e plin de flori. Ca mormintele. Ne vor acoperi, frumos, in decembrie, pe toti deopotriva.

3
Vote -1 Vote +1Acru
17 Octombrie 2012 @ 21:10

@dama-de-pica, în decembrie? Să vedem ce zice Nostradamus despre asta. Iată ce ne întreabă.

4
-1 Vote -1 Vote +1Ionut Stoica
7 Noiembrie 2012 @ 16:07

Apropiatii ii spun Nela. Consula Nela.

5
+1 Vote -1 Vote +1Acru
7 Noiembrie 2012 @ 16:16

ConSula? Nu se poate. O fi SenzaSula, ConCompetenza. :lol:

6
Vote -1 Vote +1Pitzipoanca rau
5 Martie 2013 @ 22:05

Are figura de pitzipoanca in cautare de ceva mare si tare….Femeia asta nu vorbeste o boaba engleza,dar a ajuns mare consul..Pile, relatii si combinatii! .CATEGORIA PITZI promovate la locul de munca….

Tu ce părere ai?