«

»

Ce-or fi avut cu bietul Mircică?!

8 Iulie 2013

Mircea Badea nu înţelege de ce i-a fost blocat contul de Facebook. Zău, omul nu pricepe nicicum ce au angajaţii ciocoiului băsist Mark Zuckerberg cu el, de l-au dat afara de pe site-ul de socializare. Deocamdată, temporar. Mircea Badea chiar el zice că eliminarea e făcută fără motiv şi vrea o explicaţie scrisă pentru persecuţie. Priviţi remarca şi daţi click pe poza următoare pentru avalanşa de înjurături:

Mircea Badea Facebook

Suspendat fără niciun motiv

Pentru niznaiul Badea, mesajele publice cu şi despre “flegme, muci, cap de porc cu faţă de buci, zeci de şuturi în cap” şi celelalte imprecaţii alese nu sunt o explicaţie suficientă, chiar dacă preced interdicţia temporară dictată de Facebook. Nu, “du-te dracului, şmenar împuţit, eşti prost de puţi” nu-i un motiv rezonabil pentru suspendare, e exercitarea libertăţii de exprimare. Adică a dreptului de a publica (pe banii altora) dejecţii triviale fără niciun argument, a înjura, blestema şi ameninţa în aplauzele susţinătorilor. Ca la crâşma comunală, după o beţie crâncenă.

Nu înţelegem de ce…

Mircea Badea FacebookMircea Badea “chiar el” nu pricepe de ce i-a fost restricţionat contul de Facebook. După cum unii nu înţeleg de ce a da şpagă e la fel de grav la 18 ani ca şi la 40, iar plimbarea cu autobuzul poliţiei nu e chiar o dramă pentru individ suspectat de infracţiunea de dare de mită. După cum alţii nu-s lămuriţi de ce e Gigi Becali la închisoare dacă a construit biserici din banii furaţi de la stat şi a dat de pomană milogilor. După cum o bună parte din societatea românească habar n-are ce e în neregulă cu parlamentarii penali, miniştrii analfabeţi, primarii corupţi, preşedinţii iresponsabili, medicii şpăgari, antrenorii de Naţională infractori, ziariştii şantajişti, funcţionarii publici batjocoritori sau preoţii matoli la volan.

Ne prefacem că nu înţelegem o sumedenie de lucruri evidente, mimând nelămuriri naive. După care vine mirarea supremă, corolarul nedumeririlor româneşti: de ce naiba n-avem o “ţară ca afară”? Nu înţelegem de ce nu se poate şi la noi!

1
+4 Vote -1 Vote +1coolnewz
8 Iulie 2013 @ 15:43

am pierdut demult legatura cu individul asta. nu mai aud de el decit prin ricoseu. dar nici cu celalalt, Banciu, nu mi-e rusine!

2
+10 Vote -1 Vote +1Acru
8 Iulie 2013 @ 15:52

@coolnews, Badea era doar pretextul potrivit pentru a ilustra un tip de atitudine. Altfel, problemele lui cu Banciu, tumbele istorice de la Montreal, margarina şi colonelul sunt mult în afara sferei noastre de interes şi pricepere.

3
Vote -1 Vote +1Bucur
28 Iulie 2013 @ 16:45

Domnul Badea o fi avand el ceva inteligenta nimic de zis dar educatie? aici mai are de complectat.Nu asa se vorbeste si scrie pe facebook si nici oriunde in alta parte…

Tu ce părere ai?