»

Ce mănâncă doctor Menci?

1 Octombrie 2011

În principiu, doar banii lui Dan Voiculescu. Nu de alta, dar de mâncare și băuturi nu se poate atinge. Și, dacă e să ne luăm după Dr Gheorghe Mencinicopschi, om cu carte, nici noi n-ar trebui s-o facem. Altfel riscăm să ne crească ficatul de la mâncarea de cartofi, să ni se atrofieze pancreasul, să dăm în diabet, anemie și icter galopant. Nu mai pleca urechea la toate aiurelile de la televizor și dă-le încolo de trei mese principale ale zilei că pericolul pândește, perfid, din fiecare oală, tigaie sau farfurie.

Dr Mencinicopschi Gheorghe

Doctor Menci (ne) pofteşte la prăjituri

În loc să dai banii pe prostii gen lapte, brânză, carne, ouă și ce ne mai dă văcuța nouă, mai bine iei cărțile doctorului Menci și îți scurtezi substanțial lista de cumpărături. Dacă-i produs ambalat pică din start pentru că staniolul, cartonul și celofanul vin la pachet cu E-urile și culorile la borcan. La produse proaspete n-ai ce căuta: sunt modificate genetic, injectate și de-a dreptul mutante. Cu piața termini repede că acolo totu-i crescut cu aer poluat, apă infestată și pământ insuficient de reavăn. Prin restaurante e și mai rău pentru că celor de mai sus li se adaugă ospătarul cu ciorapi nespălați și bucătăreasa neepilată.

Și mai lasă dracului sticla aia … de apă. Niște medici inconștienți ți-au zis să bagi în tine doi litri de lichid zilnic, dar nu te-au învățat că băutul ăsta nu-i așa ușor cum crede lumea. Pune mâna pe carte, fă-ți o facultate de chimie și un doctorat în medicină și pe urmă torni apa în pahar, ca să știi exact câtă să pui și de care. Că de-i prea puțină șomează vezica, de-i prea multă se îneacă sucul gastric, de-i prea plată te umpli de sodiu și nu știi de unde, de-i prea minerală ți se umflă mațu’.

Și până la urmă, cu ce-și alimentează doctor Menci organismul lui cel sănătos? Că vrem și noi!

1
+2 Vote -1 Vote +1D-Petre
27 Septembrie 2013 @ 16:23

Cu “turtoi” si alte specialitati care sper sa-l tina sanatos, (pe el si pe “distinsii” lui colegi) cel putin vreo 2-3 trei ani … ca mai mult oricum nu fac chiar daca se va mentine condamnarea pana la ultima instanta.

Tu ce părere ai?