«

»

Ce mai face nea Nicu Văcăroiu

5 August 2012

Nicu Văcăroiu beat

Mişto gagica, da' unde-i barul?

Îl mai ţineţi minte pe Nicolae Văcăroiu? Răutăcioşii îl alintă Nea Nicu Votcăroiu pe cel care a fost premierul României între 1992 şi 1996, perioadă în care inflaţia anuală depăşea limita de viteză admisă pe autostradă. Recordul a fost atins în 1993, când am avut o rată a inflaţiei de 256,1%! Emblematic pentru limita de competenţă a clasei politice, Văcăroiu a fost şi primul preşedinte interimar al statului, în 2007.

Relaţia lui Nea Nicu cu Bacchus era subiect predilect de bancuri în vremurile în care politicianul PSD-ist dormita pe scaunul preşedintelui Senatului. Nimeni n-a reuşit însă să-l surprindă pe Văcăroiu dezgolind o apetisantă sticlă, astfel că pasiunea pentru alcool a fostului senator ar putea părea mai degrabă o speculaţie maliţioasă a presei, transformată în legendă mediatică.

Unde îl găsiţi pe Nicolae Văcăroiu

Votcăroiu ţuicăDacă sunteţi curioşi ce s-a întâmplat cu omul politic de rang înalt (înainte de 1989, Nicolae Văcăroiu a fost Director General al Comitetului de Stat al Planificării) aflaţi că Nea Nicu Votcăroiu e bine hâc sănătos. Din pensie şi slujbă câştigă peste 15.000 de lei pe lună. E preşedintele Curţii de Conturi a României, calitate în care încasează anual venituri de 126 mii RON. Net. Diferenţa până la 183.000 provine din pensie, deşi, pentru muritori, cumulul pensiei cu salariul de la stat e interzis.

Curtea de Conturi e organismul care exercită funcţia de control asupra modului de formare, de administrare şi de întrebuinţare a resurselor financiare ale statului şi ale sectorului public. Adică verifică modul în care statul îşi chiverniseşte banii.

Aşadar, dacă doriţi să-l vedeţi pe Nicolae Văcăroiu câştigându-şi banii, mergeţi la Curtea de Conturi. Dacă vreţi să vedeţi pe ce îi cheltuieşte, urmăriţi videoclipul de mai jos. Filmarea a fost realizată acum două săptămâni în Valea Păcurarului, din comuna Coşeşti, judeţul Argeş. Cum, nu ştiţi ce se întâmplă acolo an de an? Înseamnă că n-aveţi expertiza în finanţe a domnului Nicolae Văcăroiu.

Remarcaţi simbioza perfectă între atmosferă şi personaj, precum şi analiza competentă pe care degustătorul profesionist de ţuică cercetătorul în economie o face produsului. Omul s-a documentat, a aprofundat subiectul. Până şi pentru detractori e clar că prin venele social-democratului curg râuri de analize macroeconomice. Cum să nu meargă controlul resurselor financiare ale statului ca uns?

Hai noroc cu sănătate la buget!

1
+2 Vote -1 Vote +1Sandra
5 August 2012 @ 17:44

Da’ io-mi aduc aminte ca nea Nicu a explicat candva la televizor ca toata povestea cu betivaneala lui e o prostie pentru ca el e bolnav si nu are voie de la medic sa puna gura pe alcool. Si atunci ce cauta la festivalul sucului de pruna? S-a dus doar sa amusineze aroma vremurile, pentru el, de mult apuse? Sau l-a concediat pe medic?

2
+4 Vote -1 Vote +1Acru
5 August 2012 @ 17:58

Şi Ponta n-a explicat că el urăşte frauda şi furtul intelectual?

Tu ce părere ai?