«

»

Poporul vrea butoane noi

16 Februarie 2012

facebook butoane fakebookPoporul OTV, păstorit cu iscusinţă de Preşedintele Dan Diaconescu Direct în reluare, vrea să schimbe din temelie site-ul ciocoiesc Facebook. Fiecare utilizator urmează să primească 20.000 de euro la instalarea aplicaţiei “Legea Cojocaru”, cu ajutorul căreia va putea da SMS-uri gratis la 112, primind în schimb tonuri de apel tip sirenă cu vocea lui Florin Condurăţeanu, şeful păpădiilor. Toţi românii vor avea girofar virtual.

Avântul revoluţionar continuă cu înlocuirea butonului “like/îmi place”. Vor fi introduse variante mai apropiate de valorile poporului OTV: “votează pro contra”, “aplaudă dispreţul”, “iubeşte ura”, “sus cu jos”, “îmi place să detest” şi mai ales “like împotriva”.

buton like facebook dan diaconescu otv

Noul buton Facebook

După cum vedeţi, butonul “like împotriva” se găseşte deja, în fază experimentală, pe pagina viitorului preşedinte al României, Dan Diaconescu OTV. Apăsarea acestuia generează un cor de huiduieli şi fluierături, însoţit de îndemnul “jos toţi”. Aceasta este grafica butonului.

În viitorul apropiat, utilizatorii îşi vor putea personaliza experienţa audio la apăsarea butonului “îmi place împotrivă”. Variantele testate sunt: “otrăveşte ciocoii”- vocea lui Silviu Alupei; “putreziţi în puşcărie, hoţilor”- glasul lui Sorin Ovidiu Bălan, respectiv “vreau şi eu un băieţel, mititel şi curăţel” – replică şoptită de Doru Iuga. Se pare ca ultima variantă e de fapt un virus introdus în sistemul OTV de către duşmanii poporului, procurorii.

Râdem, glumim dar…

Partidul Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) ar obţine astăzi aproximativ 14% dintre voturile românilor, conform ultimului sondaj de opinie disponibil (IMAS). Cât timp guvernul coaliţiei PD-L, UNPR, UDMR se abţine de la măsuri populiste, iar Uniunea Social Liberală (USL) rămâne frământată de tensiuni interne, PP-DD va continua să crească la capitolul intenţie de vot.

Pragul electoral minim pe care o formaţiune politică trebuie să îl depăşească pentru a-şi trimite reprezentanţii în Parlament este de 5% din totalul voturilor valid exprimate.

1
+2 Vote -1 Vote +1Ioana
16 Februarie 2012 @ 14:06

Nu am inteles niciodata cum vine Like-ul asta impotriva a ceva.
O ineptie mai mare ca asta nu am mai intalnit de o vreme buna, cam de pe cand mi-au ajuns la urechi minunile din Caracal, cu puscaria pe Strada Libertatii si fabrica de paine de pe Strada Foamei…

2
Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
16 Februarie 2012 @ 14:40

si totusi o fi mai bine sa NU se abtina de la masuri populiste?

3
+1 Vote -1 Vote +1Acru
16 Februarie 2012 @ 14:55

Ioana(1), nu e nici pe departe cea mai mare inepţie OTV-istă, dar e una dintre cele mai amuzante. Dan Diaconescu s-a născut chiar la Caracal. Să fie întâmplător?

Ratatouille(2), mai bine pentru cine? E un exemplu clasic de cerc vicios. Nu iei măsuri populiste, pierzi voturi. Le iei, distrugi un echilibru economic fragil, dar opreşti declinul în intenţia de vot.

Tu ce ai face ţinând cont că scopul legitim al unui politician e să fie la putere?

4
Vote -1 Vote +1Ioana
16 Februarie 2012 @ 15:08

E intamplator ca s-a nascut. De la Caracal probabil a invatat cum e cu paradoxurile si le aplica acum cu succes in cariera-i :) )

5
Vote -1 Vote +1Probiu
16 Februarie 2012 @ 15:24

Acru, tu cat timp petreci zilnic la toaleta (OTV)? Bagi in seama toate cac…urile?!

6
+2 Vote -1 Vote +1Acru
16 Februarie 2012 @ 15:32

Probiu, începând de la 5% în intenţia de vot a românilor, da, le bag în seamă.

7
Vote -1 Vote +1Probiu
16 Februarie 2012 @ 15:56

Cred ca incepe si DD sa se ingrijoreze 14%x18000000x20000=50400000000
Poate o inchide la pacanele :) ))

8
Vote -1 Vote +1Acru
16 Februarie 2012 @ 16:03

Chiar mai mult decât atât, pentru că nu dă 20.000 euro doar propriilor votanţi. Programul PP-DD e mai complex, e aici analizat punct cu punct. Merită citit.

9
-3 Vote -1 Vote +1Vali
28 Februarie 2012 @ 17:02

Bună ziua domnule Florin Condurățeanu, eu sunt Vali care sunt vecin de a doua casă din sect.3 cu domnul Tudor Barbu și vă apreciez din tot sufletul pt. tot ce faceți și ajutați oamenii amărâți și că eu vreau să vă prezint oameni foarte necăjiți de care sufletul meu este profund îndurerat de necazurile lor care îmi pasă cu tote că și eu sunt un amărât de pensionar cu handicap gr.II accentuat și cu o pensie de mizerie de 234,-Lei avân la bază meseria de electrician.
Eu am donat acum 2 săptămâni pt. bieții oameni sinistrați din nămeți și am plăns pt. tragedia lor alimente de aproape 22,-Lei, 8 pâini, 4 doze pate de ficat și 1,5l lapte că mie nu imi ajunge pensia să pot oferi mai mult și sunt profund indignat pt. amenda abuzivă dată televiziunii poporului OTV și revoltat la culme pt. aceasta și pentru domnul Dan Diaconescu care este îngerul nostru păzitor și al celor năpăstuiți de soartă și mai ales că domnul D.D este în zodia sâgetătorului care este și al mamei mele și care acest semn zodiacal este a unui om viteaz și deosebit și vigilent și care e un adevărat Vlad Țepeș și își înfige săgeata în dinastia odioasă și ciocoistă aflată în prezent la putere care azi mâine ne va vinde doamne-ferește pt. prelevare de organe pt. dinastia lor odioasă ciocoistă și a familiilor lor care au nevoie de transplant de organe.
Această dinastie ciocoistă odioasă nu trebuie să mai cinducă țara nici o secundă și să-și dea urgent toți demisia din conducerea țării pănă nu e prea târziu și se va isca după părerea mea război civil și vărsare de sânge nevinovat, ne ajunge 22 de ani cât am fost înșelați și tâlhariți de această dinastie ciocoistă odioasă.
Apropo, eu sunt de jumătate etnic german din partea tatălui meu și mama mea care e născută în ardeal la Arad iar eu la Sibiu, iar mama mea e de jumătate olteancă având bunic din Caracal și care și ea e în zodia săgetătorului și o cheamă Daniela Mihăescu și iubește cățeii și pisicile la nebunie, caii și alte animăluțe dragi și vă rog din suflet să dați pe post acest mesaj că acum și mama mea semnează adeziunea în PP.DD care și ea după12 ani de lucru are pensia de mizerie de 350,-Lei și e în vârstă de 68 de ani.
Eu vă pup pe suflet cu mult drag din sufletul meu mult prea stimate domn Florin Condurățeanu și prea stimatul domn președinte D.D, vă rog din suflet să mă contactați de urgență la nr. de tel: 0735816587;0762014737 ca să vă pot trimite mesaje cu dezvăluiri șocante de-a dreptul care aud și văd că se întâmplă în această țară și multe abuzuri grosolane la adresa acestui popor că nu știți ce pierdeți, vă votez la cârma țării să faceți ordine și curățenie fâră absolut nicio îndoială să indepărtați complet înfecția odioasă ciocoistă din conducerea acestei țări jefuite de 22 de ani și inșelate pe față cu un grosolan tupeu și nesimțire crasă, eu le doresc pușcăria pe viață ca și un caz blând dar în opinia mea cei care au generat genocid la adresa poporului să fie în cel mai rău caz condamnați la moarte în public la scaunul electric cum e în statul Texas SUA și da pușcăria pe viață și muncă silnică în folosul comunității, eu sunt născut în zodia de bază berbec pe 17aprilie/1970 cu ascendentul în zodia balanței și sunt o fire răzbunătore la adresa odioșilor ciocoi care ne asupresc la sânge mai ales că eu am adeziunea semnată la PP.DD.
vă pup din nou cu mult drag pe suflet mai ales că am vrut să iau parte la congresul de la sala palatului care tocmai a avut loc și nu am fost deloc lăsat de jandarmi la poartă să intru fiind nevoit până la terminarea congresului să fac cale întorsă de două ori vorbind cu domnul Cristian Sever neavând nici o șansă să intru cu mare părere de rău din suflet plângând că nu am putut lua parte și eu la congres fiindcă eu vă iubesc din suflet mult cu drag și vreau să vă sprijin în tote acțiunile umanitare care le faceți și chiar și politice, eu aștept grabnic un răspuns prompt și rapid pt. aceste acțiuni, iar eu îmi iau la revedere și ne amai auzim din nou în urmatoarele ore și câteva zile cu niște dezvăluiri senzaționale de corupție din partea odioșilor ciocoi și dinastia lor care durează de 22de ani și ne asupresc foarte rău.

10
Vote -1 Vote +1Acru
28 Februarie 2012 @ 17:41

Credeţi că mesajul de mai sus e trimis de RoboSpam? Ei bine, nu! Comentariul e pe bune, am verificat. Aşadar, îndeplineşte condiţiile minimale pentru a fi aprobat.

În plus, e un răspuns implicit pentru a doua întrebare a lui Probiu, de la comentariul nr. 5.

Tu ce părere ai?