«

»

Libertate pentru Bombonel! (foto)

3 Iulie 2012

Zeci de tricouri purtând numărul 0049, inscripţionate cu numele masivului fundaş Bomb O’Neal, baloane colorate, fluiere şi un strigăt de solidaritate fără precedent pentru deţinutul politic Adrian Năstase (Bombonel, pentru apropiaţi, respectiv Bombo, pentru practicanţi), înmatriculat în Sistemul Penitenciar cu indicativul N0049. E GayFest 2012!

Vrem un glonţ de caramel / Din puşca lui Bombonel

Doi tineri cu aspect de discipoli ai profesorului de Drept, mărşăluiesc la bustul gol, etalându-şi tatuajele cu figura mentorului Adrian Năstase. Ceva mai încolo, un travestit o doamnă elegantă îşi face vânt cu un evantai personalizat. “Găinile de la Cornu au nevoie de tată” e mesajul percutant pe care îl poartă două participante la Marşul Diversităţii. Tinerele sunt impresionate de drama galinaceelor prahovene, rămase fără stăpân. “Zero-Zero-Patru-Nouă / Jos cătuşa de pe ouă”, “Eu sunt! Tu de ce nu recunoşti?” şi “Bombonel, nu’ş cum să-ţi spun / Să ai grijă la săpun!” şi  ”Vrem un glonţ de caramel / Din puşca lui Bombonel” scandează sute de piepturi.

Iată câteva poze de la eveniment:

La naiba, Free Bombo!

Parada homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor şi transsexualilor din cadrul GayFest 2012, desfăşurată sâmbătă, 1 iulie 2012, la Bucureşti, a prilejuit adoptarea declaraţiei – manifest “Free Bombo, la naiba!”. Iată un extras:

“Nerespectarea dreptului de a purta cătuşe din pluş, zeghe roz de catifea şi pistol de plastic cu săpun lichid (model S&M cu 38 de arome) reprezintă încă o încălcare a Constituţiei, de care se face vinovat dictatorul Traian Băsescu. Sperăm că măcar e fericit, la naiba!”

În final, Loredana Groza a interpretat imnul oficial al comunităţii gay, ”Bombo, Y.O.U. it’s all I want”. A urmat melodia care a descătuşat energiile celor prezenţi. Puteţi asculta mai jos versurile care au făcut mulţimea adunată la GayFest 2012 să se dezlănţuie:

Notă: Acest text este susţinut doar de interpretări subiective şi are la bază o legendă urbană. Cerem scuze anticipat comunităţii LGBT, care s-ar putea simţi lezată de asocierea cu Adrian Năstase.

1
Vote -1 Vote +1Chicka
3 Iulie 2012 @ 14:39

Eu zic sa nu va faceti griji pentru Bombonel atata timp cat sta la mititica, avand in vedere inclinatiile lui sexuale care coincid cu majoritatea colegilor lui de suferinta de dupa gratii.

2
+2 Vote -1 Vote +1Acru
3 Iulie 2012 @ 15:55

Nu speculăm pe tema orientării sexuale. Poate că i se spune Bombonel doar pentru că e bun şi iubitor cu găinile. :D

3
+1 Vote -1 Vote +1Chicka
5 Iulie 2012 @ 11:43

Poate e iubitor si cu caprele si alte animale din ograda. Insa banuiesc ca ar fi usor dezamagita comunitatea LGBT daca ar afla ca joaca la alta categorie.

Tu ce părere ai?