«

»

Ortodocşii sunt imuni la gazele lacrimogene

19 Ianuarie 2012

Luaţi site-ul de cultură şi băgaţi-l în dubă e replica deja celebră a unui jandarm mucalit. O brută cu creierul neted abuzează de uniformă pentru a frânge aripile unui mesager inocent al culturii româneşti. Cam asta e interpretarea imaginilor care deja au făcut turul şi returul televiziunilor româneşti, plecând de pe Internet.

Filmul prezintă acţiunea jandarmilor bucureşteni din seara în care Capitala a fost blagoslovită cu pietre în vitrine, maşini incendiate, chioşcuri relocate în mijlocul bulevardului şi alte acte de cultură modernă şi contemporană, care trebuiau neapărat surprinse în direct de micii Patapievici de la site-ul de cultură numit, întâmplător, tustiai.ro.

Tu ştiai(.ro) că suntem analfabeţi?

Noi nu ştiam, dar se pare că jandarmii au intuit. Fotografia de mai jos este o captură de ecran (screenshot) în care observăm cum prezintă site-ul de cultură filmul despre care vă vorbeam:

duba jandarmi cultura

Cultura lui Salam "după aeroportul din Palermo"

Pare-se că nu doar domnişoarele sophisticate se joacă cu numărul de “i”-uri precum pisicile cu “miau, mi-au”, ci chiar celebrul deja site de cultură abuzat de organele statului român. Delirul plângăcios continuă: “Nu se poate să iei oameni după stradă”, reclamă revoltaţi tinerii culţi, citându-şi involuntar probabil unul dintre mentori, pe Florin Salam, care zice aşa: “După aeroportul din Palermo/Mamă te suna al tău băiat…”. Dacă vă îndoiţi, dovada e pe youtube.

Jandarmii discriminează pe criterii religioase

Demonstraţia de învăţătură a celor de la “tuştiai.ro că se ia Bac-ul pe şpagă“ continuă cu un pic de sociologie a religiilor. Reporterii sub-culturali observă discriminarea pe care o practică organele de ordine publică. Jandarmii folosesc gaze lacrimogene anti-protestanţi, nu şi anti creştin-ortodocşi! Astfel, dacă eşti reformat, ar fi bine să umbli cu masca de gaze le tine sau să treci la ortodoxie ori catolicism urgent. În caz contrar, jandarmii o să te facă să plângi.

captură ecran site cultură analfabet tustiai.ro protest jandarm

PROSTest cult pe tustiai.ro

E neclar dacă “prostest”-ul e un test de inteligenţă dat invers sau reprezintă părerea celor de la site-ul de cultură băgat în dubă despre ei înşişi. Pentru verificarea acurateţii celor semnalate, aveţi aici screenshot-ul cu întreaga pagină.

Aparent, jandarmii i-au plimbat gratuit cu duba prin Bucureşti pe cei de la tustiai.ro întrucât n-au înţeles că tinerii veniseră acolo pentru un vernisaj nocturn, dar greşiseră strada. De fapt, “site-ul de cultură” n-a fost băgat la dubă din cauză că tulbura ordinea publică, nici pentru că participa la manifestaţii ilegale. Uzurparea noţiunii de cultură e motivul real al reţinerii. Circumstanţa agravantă este ofensă adusă limbii române. Pur şi simplu, jandarmul şi-a dat seama că nu e singurul luat la mişto de băieţii cu “cultura prostestelor după net”.

Uneori, viaţa are căile ei stranii de a pedepsi impostura.

1
Vote -1 Vote +1Izabela Ciocoi
19 Ianuarie 2012 @ 22:37

I-au arestat pentru prostie! Nici jandarmii sunt prea cititi, dar macar nu se dau culti cand nu stiu sa scrie niste chestii simple. La jandarmi ce e in gusa e si in..baston.

2
-1 Vote -1 Vote +1faur gavrila
21 Ianuarie 2012 @ 11:08

jandarmii bat, jandarmii sunt violenti, jandarmii sunt rai, jandarmii sunt prosti, urati si tupeisti, trupele speciale sunt basiste etc etc. asta sunt obsesiile zilei.

cum ati vrea sa fie jandarmii, delicati ca domnisoarele si inteligenti ca academicienii?

3
+3 Vote -1 Vote +1Studio Video
21 Ianuarie 2012 @ 14:23

Daca inteligentii aia au scris asa ceva merita batuti cu bulanu si ei si site-ul :)

4
-4 Vote -1 Vote +1tustiai
25 Ianuarie 2012 @ 6:39

macar isi face lumea putina reclama pe spatele nostru, cultilor ! urat

5
Vote -1 Vote +1Acru
25 Ianuarie 2012 @ 7:40

@tustiai, suntem şi invidioşi! pe noi n-a vrut nimeni să ne plimbe gratis cu maşina cu băncuţe, sirenă şi girofar prin Bucureşti.

S-o lăsăm p-aia cu reclama. Funie, casă, spânzurat. Tu ştiai proverbul, nu?

6
-2 Vote -1 Vote +1admin
22 Iunie 2012 @ 11:14

Va place sa vorbiti prostii ! Nu ai nici un drept sa ma jignesti!!!!!

Daca ai fi facut macar un sfert din ce am facut eu….mai ziceam. Dar sa apareti voi din fundu` gradinii cu astfel de jibiri…. este inacceptabil!!!

7
+1 Vote -1 Vote +1Acru
22 Iunie 2012 @ 12:09

@admin, iar argumentul bazat pe text şi realitatea semnalată este [...] (rugăm completaţi spaţiile libere)

Ce aveţi împotriva grădinilor? Tuştiai că până şi Grădinile suspendate ale Semiramidei aveau un fund?

Tu ce părere ai?