«

»

Senatorul care nu iese din casă

13 Noiembrie 2012

Aveţi idee unde locuieşte senatorul PSD Ioan Chelaru? Nu de alta, dar omul se laudă că stă acasă indiferent cine l-ar căuta la serviciu! Cu o sinceritate brutală, candidatul USL de Neamţ zâmbeşte din afişele electorale, spunându-ne să nu-l căutăm în Parlament, prin biroul senatorial din teritoriu ori pe la vreo şedinţă. Ar fi pierdere de vreme, Chelaru e decis să fie acasă pentru fiecare cetăţean care-l va căuta pe la muncă. Vi se pare stupid angajamentul de a chiuli? Priviţi panoul promisiunilor haioase, fără a vă întreba dacă individul din poză are sau nu o veveriţă moartă pe post de podoabă capilară:

afiş electoral USL

Ioan Chelaru e hotărât să stea acasă!

Secretara lui Ioan Chelaru are o misiune simplă în următorii patru ani. A sunat premierul la birou? Şeful de grup parlamentar strânge semnături pentru moţiune? Preşedintele Senatului vrea o şedinţă extraordinară? Alegătorii vor o audienţă în colegiu şi se întreabă unde le e alesul? Să-şi pună pofta în cui, Ioan Chelaru e acasă pentru fiecare. Aşa a făgăduit în campanie. Dacă nu e la serviciu, înseamnă că-i om de cuvânt, îşi respectă sloganul!

Chelaru stă cu bunicuţa acasă!

Adevărul e că înţelegem de ce nu vrea avocatul nemţean să-şi părăsească domiciliul nici în ruptul capului. Păi unde să umble brambura când are duhul călăuzitor deasupra-i? Spuneţi şi voi, când  fiinţa din portret veghează asupra încăperii, vă mai vine să ieşiţi din casă? Păi unde poate fi mai bine pentru un reprezentant al Partidului Social Democrat decât sub protecţia acelui surâs liniştitor?

USL Iliescu PSD

Cum e acasă la Chelaru

Bunicuţa e octogenară, toţi nepoţeii doctrinari ar trebui să-i stea aproape. Căci la urma urmei, buniţa le-a ridicat mândra casă socialistă. Roşie, dar cu steag tricolor.

Precizare esenţială: Publicitatea pe acest site e controlată exclusiv de compania Google.
În perioadele de campanie, conţinutul editorial poate intra în conflict cu mesajul afişat de reclame.
Uneori, contradicţia e chiar amuzată.

1
-6 Vote -1 Vote +1Mimi
14 Noiembrie 2012 @ 0:51

Dar ce profund sunteți, Stimate Ziarist! Pai daca mintea dvs înceata nu înțelege ca sintagma “acasă” mai înseamnă si altceva decât unicul sens pe care i l-ați dat, atunci cu regret va percep ca un ins de rea credință sau…mai rău, cred ca sunteți puțin necitit. Daca sloganul ar fi sunat “Eu sunt la serviciu pentru fiecare!”, cu siguranta l-ați fi bănuit ca doarme peste noapte in Senat, pe curentul si caldura cetateanului, in canapeaua cumpărată din banii cetateanului. Un nenorocit care si-a făcut casa, culcush, in instituția statului.
Ma lăsați, domnu’, cu ironiile ieftine, de provincial marunt?!?

2
+3 Vote -1 Vote +1Acru
14 Noiembrie 2012 @ 1:41

Ne onorează atenţia primită din partea gorilei digitale. Tot 16 ore pe zi se lucrează sau în campanie e pe ture?

Daca sloganul ar fi sunat “Eu sunt la serviciu pentru fiecare!”, cu siguranta l-aţi fi bănuit ca doarme (…) culcush, in instituția statului

    » Simpatică tentativa. Dacă nu scriaţi “cu siguranţă“, ci “probabil”, s-ar fi numit apel la probabilitate şi ar fi fost doar o eroare formală de logică. În forma enunţată, e o tâmpenie;

    » Sloganul NU sună “Eu sunt la serviciu pentru fiecare”. Deci, despre ce vorbim?;

    » Felicitări pentru folosirea apostrofului şi a diacriticelor. Recidivaţi şi la culcush = culcuş. Nu e greu, mult e până primul sh devine ş;

    » Un slogan bun nu poate fi interpretat într-un sens defavorabil candidatului. Tocmai de aceea se investesc bani frumoşi pentru găsirea celei mai inspirate variante.

Vă mai aşteptăm pe la noi! Transmiteţi colegilor din schimbului de zi că site-ul merită monitorizat. Ironia cu Bunicuţa a rămas neevaluată.

3
+2 Vote -1 Vote +1D-Petre
14 Noiembrie 2012 @ 9:10

Trebuie sesizata protectia veveritelor :)

4
+2 Vote -1 Vote +1dama-de-pica
14 Noiembrie 2012 @ 15:53

Misolfa, tu ai fost creatoarea sloganului? Vinovată de copywriting? Cât se dă la voi, la urbani, pentru une accroche? (că la intervenţii de tip comment-uri pe la duşmanii de clasă nu mă bag, că n-am nici clasă, nici duşmani – încă)

5
Vote -1 Vote +1gavozdita
16 Noiembrie 2012 @ 12:03

Imi aminteste de asta: Andrei Sava, parlamentar de bani gata

Tu ce părere ai?