«

»

Hai libi, Năstase! Poza cheie

13 Februarie 2013

Primele fotografii de la eliberarea lui Adrian Năstase din închisoare aduc o surpriză considerabilă. Dorindu-şi măcar o ieşire din puşcărie triumfală, dacă intrarea a fost pe uşa din dos a spitalului penitenciar, Bombonel a vrut să respecte tradiţia locului. La Jilava, infractorii cu ştaif obişnuiesc să se libereze într-un mod spectaculos, ca să dea duşmanilor de ştire că s-au întors. Băsescu, sper că ai fost fericit.

Caii sunt la lasagna în străinătate. Au rămas doar vitele

nutu camataru cal“Dacă Nuţu Cămătaru a plecat de aici pe un superb armăsar negru, un ministru >> prim-ministru >> blogger (3 în 1, ca la Nescafe) nu poate fi mai prejos, desigur”, trebuie să-şi fi spus Năstase. Mai ales că nimic nu egalează plăcerea pe care ţi-o dă călăritul sub privirile fermecate ale admiratorilor. Numai că, ia cal de unde nu-i! Cabalinele autohtone sunt ocupate să facă pe bovinele în lasagna, ca să-i dea un pretext de a stâlci engleza ambasadorului român la Londra. Vite au rămas destule în ţară, dar liderul PSD nu vrea încă să preia frâiele majorităţii parlamentare.

Galina Tamara şi motanul fermercat

Soluţia salvatoare pentru Adrian Năstase a venit de la Cornu, ferma de basm care-i justifică averea de miliarde.  Galina Tamara, pasărea pursânge purpene care creşte într-o zi cât alte găini într-un deceniu, a fost adusă de la CornVille pentru a-i servi lui Bombo drept cal breaz. Gigantica înaripata a fost botezată în amintirea celebrei Mătuşi Tamara, a cărei existenţă e la fel de verosimilă precum dimensiunile galinaceei.

În gospodăria miracol de la Cornu, Galina Tamara a fost pregătită cum se cuvine pentru scena încălecării, ca să arate bine în pozele fotoreporterilor.

poza cu Adrian Nastase iese din puscarie

Imagini cu Adrian Năstase la Penitenciarul Jilava

La momentul eliberării condiţionate din pârnaie a Cavalerului de Malta găinarului de Balta Tărtăşeşti a participat un alt personaj fantastic: Felix, singurul motan capabil să toarne (lapte) mai mult decât poate bea.

După ce l-a ajutat pe Bombonel să se aşeze în pene, Dan Voiculescu a condus cavaleria rusticană convoiul găinarilor înspre studiourile Antena 3, unde se va filma Marea Descălecare. Sau mica jumuleală a justiţiei. Tot acolo îşi va ispăşi Adrian Năstase restul de 16 luni din pedeapsa de doi ani.

1
+3 Vote -1 Vote +1D-Petre
14 Februarie 2013 @ 9:25

Imi pare tare rau pentru Bombonel pentru ca-l va turna Felix – pentru ca el toarna doar apropiatii si rudele …

Tu ce părere ai?