«

»

Laba şi Muia pentru încă patru ani

11 Iunie 2012

Zadarnică fu încleştarea naţională cu aspect de scremere şi mireasmă de mititei gratuiţi sfârâind pe grătarele politice.  Degeaba zămisliră candidaţii vechi şi noi discursuri sforăitoare despre schimbare. Inutilă se dovedi întreaga manea a campaniei electorale româneşti, presărate cu dezbateri sterile şi mesaje mobilizatoare cu iz stahanovist.

Unele lucruri, pur şi simplu, rămân neschimbate. Departe de forfota televizată, în România reală, lucrurile sunt şi vor fi cum le ştim.

Rezultatul PDL

Afişe electorale Muia Labă primarVasile Laba a dat o palmă celor care nu cred în renaşterea PD-L, zdrobindu-şi contracandidaţii în comuna Bistriţa Bârgăului. 88,83% dintre alegători au votat cu Laba la Primărie. Pentru că merită să meargă pe mâna sa. Edilul bistriţean obţine astfel al treilea mandat în fruntea comunităţii, demonstrând importanţa continuităţii şi a consecvenţei opţiunilor. Gurile rele ar spune că Laba Vasile e un politician emblematic pentru rezultatul obţinut (la nivel naţional) de Partidul Democrat-Liberal în scrutinul din iunie 2012.

Viitorul cu USL

Uniunea Social Liberală (USL) promite românilor o viaţă mai bună pentru următorii patru ani. În Chevereşu Mare (judeţul Timiş), Marcel Muia se va ocupa de punerea în practică a promisiunilor alianţei PSD-PNL. Muia a venit la putere pentru PSD în 2004, atunci când a câştigat primul mandat de primar în Chevereşu Mare. El a rezistat până în zilele noastre şi are şansa de a deveni mult mai vizibil pentru cetăţeni în viitorul apropiat, dat fiind că va primi întăriri de la Guvern, prin Consiliul Judeţean Timiş, câştigat tot de USL.

Despre sloganurile şi activitatea primarilor cu nume predestinat, Vasile Laba şi Marcel Muia, realeşi în 2012, puteţi citi aici.

1
Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
12 Iunie 2012 @ 9:23

dar ce frumos si-a asortat camasa aia portocalie! :)

2
-2 Vote -1 Vote +1Alex
16 Iunie 2012 @ 9:28

Prietene esti total neinformat. Pe domnul Muia il mai cheama Marcel si nu Vasile iar primul mandat de primar l-a castigat in 2000, deci e la al patrulea mandat.

3
Vote -1 Vote +1Acru
16 Iunie 2012 @ 15:22

@all, chiar nu se deschide poza sau Alex a comentat pe alt site?

4
+1 Vote -1 Vote +1Izabela Ciocoi
17 Iunie 2012 @ 14:50

Mie mi se deschid fotografiile, chiar destul de repede. Alex o fi chiar DOMNUL Muia, mai stii?

5
+6 Vote -1 Vote +1ionut
19 Iunie 2012 @ 9:57

Alex, esti cu Muia? :) )

Tu ce părere ai?