«

»

Cu suveica în chiloţi (video)

10 Iunie 2012

“Eu sunt o persoană credibilă în oraşul Mangalia pentru că lucrez. Sunt apolitic. Am voturi în chiloţi pentru că am fost agresat”. E declaraţia plină de tupeu a unui alegător constănţean care şi-a ticsit lenjeria intimă cu zece buletine de vot deja ştampilate, apoi a dat să plece. Prins cu inscripţia “votat” în urna intimă, electorul a invocat confidenţialitatea opţiunilor politice ascunse în chiloţi, refuzând să spună ce partid îi e…atât de aproape. Apoi şi-a introdus opţiunile electorale, din nou, în lenjerie.

In imaginile următoare observăm argumentaţia dezinvoltă a individului din Mangalia:

În ce constă metoda “suveica”

bursa de idei bunePentru cei mai puţin familiarizaţi cu democraţia românească, precizăm că metoda exersată de alegătorul cu lipici la chiloţi se numeşte SUVEICĂ. Buletinele de vot sustrase de domnul apolitic şi credibil pentru că e angajat, urmează a fi înmânate unui alt elector, în afara secţiei de votare. Acesta le va introduce în urnă, păstrând asupra sa formularele primite de la comisia electorală pentru a le preda supraveghetorului operaţiunii. Practic, fiecare verigă a lanţului intră cu buletine pe care deja s-a aplicat ştampila “Votat” şi iese din secţie cu altele “în alb”.

În acest fel, poporul român suveran îşi desemnează conducătorii pentru următorii patru ani, perioadă în care majoritatea cetăţenilor vor înjura întreaga clasă politică, acuzând-o de ineficienţă, corupţie şi incompetenţă în gestiunea banilor publici.

1
Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
11 Iunie 2012 @ 17:14

ingenios … absolut ingenios!

Tu ce părere ai?