«

»

Partidul Repulică şi premierul agramat

26 Iunie 2012

Fix pentru astfel de situaţii a fost inventată funcţia de corectare ortografică pe care orice program pentru editarea de texte o înglobează. Ca să nu inviţi toţi ziariştii, simpatizanţii şi membrii la înfiinţarea Partidului Noua Repulică. Pentru că-i păcat de munca unei întregi echipe, care s-a străduit luni de zile să producă platforme program, ghiduri de identitate vizuală şi mesaje coerente politic. Şi chiar a făcut treabă bună.

idei bune dezbatere argumenteDupă cum orele de limba română din şcoala generală există pentru a te învăţa să nu pui virgulă interiorul expresiei “faptul că”. Dacă ajungi Doctor în Drept Penal şi scrii de 85 (optzeci şi cinci) de ori în teza de doctorat “Faptul, ca”, pari agramat. Faptul că (fără virgulă!) ocupi funcţia de Prim-ministru al României sporeşte jena intelectuală pe care scrierile tale o emană.

Detaliile contează

Dacă în cazul premierului “faptul virgulă că” Victor Ponta ar fi nevoie de o re-şcolarizare serioasă, Partidul Noua Republică ar fi evitat penibilul doar cu ajutorul unui “spell check”. Pentru că, de la un nivel încolo, detaliile fac diferenţa.

1
Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
26 Iunie 2012 @ 15:33

pacat ca nu poate fi descarcata ca pdf mai simplu. sa fie pentru posteritate.

2
+1 Vote -1 Vote +1Acru
26 Iunie 2012 @ 15:47

Poţi descărca teza lui Victor Ponta în format .pdf direct de aici (click dreapta şi salvează link-ul ca…).

În articol, am preferat versiunea de pe scribd pentru a câştiga viteză de încarcare. Documentul original are 169 MB.

Tu ce părere ai?