«

»

Ce primeşti dacă vrei tot mai tare (video)

19 Octombrie 2012

gânduri inspirateCinci piţipoance zbânţuite coboară în câmp dintr-o Kia Soul. Maşina are însemnele unui producător de băuturi energizante (Burn). Patru dintre zgubilitice se apucă să ţopăie urlând că vor tare, vor din ce în ce mai tare, în timp ce a cincea le filmează numărând sacadat până la opt. Moment în care sunt aproape decapitate de un avion de linie Boeing 747 al companiei Virgin Atlantic, care se roteşte în aer înainte de a ateriza lin pe aeroportul Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Incidentul are meritul de a le face pe fete să tacă. Paradoxal, aparatul de zbor opreşte şi muzica! Iată imaginile cu momentul interpretat de unii tolomaci isterici drept “clipele în care avionul s-a rotit în zbor deasupra fetelor şi era cât pe ce să le zdrobească cu aripa şi chiar să se prăbuşească peste ele”:

Trucajul e atât de profesionist realizat încât unii l-au luat de bun. Alţii compară umbra avionului cu cea a decorului pentru a proba sau contesta autenticitatea materialului video. Cum cogeamite aeronava n-are cum să oprească, din zbor, un CD-player, noi ne limităm la a zice că:

  1. Fetelor li s-a livrat ce au comandat. Dacă insişti că vrei “tare, tot mai tare”, s-ar putea să primeşti ditamai cvadrimotorul de 179 de tone. E şi tare, e şi mare. Unde mai pui că-i şi elegant;
  2. Singurul lucru virgin care apare în videoclip e numele companiei de transport aerian;
  3. Nivelul de credulitate al publicului campaniilor virale româneşti e mai mare decât un Boeing 747.

1
-2 Vote -1 Vote +1dama-de-pica
19 Octombrie 2012 @ 21:51

E un “fake veritabil”, dar ideea e OK si fetele chiar se descurca. Inclusiv “ce creeetiiin”-ul tremurat final. Dau note mari si scenariului, si regiei si interpretarii (Virgin Atlantic n-are nevoie de notele mele). Una peste alta, un filmulet brici. Bravo, Burn!

2
+1 Vote -1 Vote +1Acru
20 Octombrie 2012 @ 0:13

Păcat că au oprit muzica şi n-au decupat stâlpul ăla din peisaj. Altfel, tehnic e aproape perfect lucrat. Pe la umbre şi cer mai trebuie retuşat, poate.
Însă chiar şi în forma actuală, filmul e câteva clase peste trucajul cu copilul cu faţă albastră.

Tu ce părere ai?