«

»

Cât a costat mitingul USL

17 Octombrie 2012

idei bune bursaDacă vă întrebaţi câţi bani a costat – în total - organizarea grandioasei manifestări organizate la Bucureşti de Uniunea Jos Băsescu (USL) pe Arena Naţională, aveţi cifrele în videoclipul de mai jos. Cele câteva zeci de miliarde de lei vechi cheltuite pentru miting au şi produs ceva: sute de litri de urină deversaţi în parcurile şi pe lângă gardurile vii din preajma stadionului.  Cu vezicile pline de socialism, poporanii şi-au revărsat ura galbenă (faţă de Băsescu, normal) de cum au coborât din miile de autocare, chiar înainte de a se repezi să le umple, cu bere, la loc.

1,36 milioane euro e varianta ieftină. Cu o metodologie de calcul mai detaliată, rezultă că pentru reuniunea de partid s-au scos din conturi peste 2,1 milioane de Euro (9,68 milioane RON). Iată cheltuielile defalcate.

Miercuri e zi liberă

Pe vremea adunărilor populare mamut, oamenii erau scoşi din producţie pentru a putea flutura steguleţe roşii. Nu e clar unde lucrează sau ce prestează cei 75.000 de români care au ziua de miercuri liberă. Că doar n-or fi toţi minori, şomeri şi pensionari. Sau sunt?

Altfel, mitingul electoral desfăşurat cu trei săptămâni înaintea campaniei electorale ne-a prezentat oferta USL pentru următorii ani de foame progres. Candidaţi precum patronul grupului NIRO (Nicolae Dumitru), proprietarul paradisului fiscal Dragonul Roşu sau renumitul Miki Şpagă (Şerban Mihăilescu) au primit, alături de Dan Voiculescu, Sorin Roşca Stănescu şi Victor Ciorbea, aplauzele sau gândurile încurajatoare ale mobilierului uman asistenţei. Liberalul Gigi Becali n-a participat la adunare. A zis că ăla e cartier dinamovist şi, oricum, el poate umple stadioane de unul singur.

“A fost foarte multa vibraţie în Arena Naţională (…) pe 9 decembrie vrem să facem din România un nou început, puternic, statornic şi un drum serios către dezvoltare” – Liviu Dragnea, baron local, fostul toboşar al trupei EGO

1
+2 Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
18 Octombrie 2012 @ 11:13

dar imi place ca au talent oratoric. Pina si pe ex-Interimar l-a lasat inspiratia …

2
Vote -1 Vote +1D-Petre
24 Octombrie 2012 @ 16:09

Ma duc sa-mi cumpar muuulta hartie igienica …

Tu ce părere ai?