«

»

Mang a băut lapte

15 Mai 2012

Guvernul USL de negri mititei, despre a cărui dinamică de poveste am scris acum aproape zece zile, a mai pierdut un membru. Ioan Mang nu s-a putut abţine şi a poftit la un pahar cu lapte, completând imnul Executivului Ponta:

Zece miniştri USL-işti au mâncat ouă,

Victor Alistar s-a-necat c-o coajă şi-au rămas doar nouă.

Nouă miniştri social-liberali mâncau porumb copt,

Corina Dumitrescu s-a-necat c-o boabă şi-au rămas doar opt.

Opt miniştri mititei au băut toţi lapte,

Mang s-a scufundat în ceaşcă şi-au rămas doar şapte.

Părinţii ştiu cum continuă cântecelul şi mai ales care e finalul.

idei bune dezbatere argumenteExplicaţia premierului Ponta e tot din registrul poveştilor pentru copii. “Se pare că e un scaun electric acolo la Ministerul Educaţiei”, spune prim-ministrul României. O justificare la fel de penibilă precum mersul cu mami Cornelia de mânuţă la învestire. PSD a avut patru ani de Opoziţie pentru a pregăti o listă cu oameni care să nu fie nici incompatibili, nici susceptibili de plagiat, nici incapabili să-şi scrie CV-ul. N-a reuşit, iar numele ministrului interimar (Liviu Marian Pop) confirmă fie lipsa oamenilor de valoare din partid, fie refuzul politic de a-i numi în funcţii cheie.

Există un singur lucru mai periculos decât incompetenţa sau reaua-credinţă: instabilitatea. În două săptămâni, echipa guvernamentală a pierdut (sau înlocuit) deja trei miniştri. Astăzi, leul românesc a stabilit un nou record istoric de depreciere în faţa Euro, iar economia a reintrat în recesiune tehnică. Desigur, grecii şi vremea sunt de vină.

1
Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
15 Mai 2012 @ 19:42

intr-un fel, meschin, ma bucur!!

2
+2 Vote -1 Vote +1Sandra
17 Mai 2012 @ 17:39

Eu sper sa nu ajungem cu numaratoarea inversa la doar doi ministri neschimbati. Daca imi aduc aminte bine cantecelul, zicea asa: “doi negri mititei se jucau cu tunul/ unul a murit din ei/ si-a ramas doar unul”. Iar daca Marga cu Dan Nica pun mana pe tun, atunci chiar am dat de belea!

Tu ce părere ai?