«

»

Soacra şi papionul (P)

20 Octombrie 2012

Proverbiala seriozitate nemţească i-a contaminat pe românii aflaţi pe meleaguri germane. Un conaţional de-al nostru se pregăteşte temeinic pentru unul dintre cele mai tensionate momente din viaţa unui familist: întâlnirea cu poama acră. Cum Google e mai subtil decât vă puteţi imagina, l-a trimis la noi pe omul care vrea să ştie:

cum te imbraci cand iti cunosti soacra

Imaginea cu textul exact al căutării

Unde întrebi cum să te îmbraci?

Dragă nefericite cititor, dacă nu mai poţi evita momentul confruntării cotoroanţei, află că întrebarea “cum te îmbraci când îţi cunoşti soacra?” trebuie adresată aici, pe site-ul dedicat stilului masculin, care continuă să caute “cel mai bine îmbrăcat bărbat din România” printr-un concurs inedit, ajuns la etapa zonală Prahova – Buzău, cu înscrieri până pe 23 octombrie.

Răspunsul acru

baba creepy la calorifer acruAşadar, deşi motorul de căutare a intuit corect legătura dintre soacră şi acreală, răspunsurile legate de îmbrăcat nu-s de competenţa noastră. Noi ţi-am spune să priveşti chestiunea cu detaşare şi să te îmbraci cu ce găseşti la îndemână, pentru că oricum nu contează. Soacra te va dezbrăca din priviri până dincolo de piele din prima clipă în care vei da ochii cu ea. Elegant ca un lord britanic dacă eşti, tot îţi va găsi zeci de defecte. Sau dimpotrivă, dacă porţi un trening Fubu cu ciocate negre lucioase şi şosete albe, îi vei părea un prinţ şarmant, dacă doamna te consideră potrivit. Relaţia cu soacra e subiectivitate pură.

Tu ce părere ai?