«

»

Alexandra vrea BB. Enorm!

18 Decembrie 2011

Alexuţica dolărica şi-a dorit Iphone şi l-a primit. A vrut Nokia, s-a produs. A comandat Palm şi în loc de binemeritata palmă s-a ales cu un PDA. Acum vrea BlackBerry şi nemernicul de sponsor încă n-a ieşit la interval cu marfa. Ba în obrăznicia lui, i-a răspuns că deja are destule telefoane!

Alexutzica” e supărată foc şi pentru a găsi o soluţie dramei pe care o trăieşte, cere sfaturi pe net. Fără să vrea, fata ne spune şi ce a dat ea la schimb pentru smartphone-urile respective: întrebarea e înscrisă la categoria “Dragoste şi Sex”, pe site-ul TPU.

alexandra ioana vrea blackbery

Iniţial, am crezut că mesajul e o poantă idioată. Văzând însă că vreo 50 de oameni s-au înghesuit să-i scrie, m-a izbit un gând sinistru: Alexuţica există şi, mai grav, ea vorbeşte serios! Am dedus asta şi din faptul că individa insistă a-şi dovedi stupizenia imperială prin replici “tăioase” adresate celor care s-au pus la non-mintea ei.

alexandra ioana tupeu prostie dramatică

solutia problemelor de tip "vreau blackberry"Dragă Alexandra, n-am cont TPU şi nici n-am de gând să-mi fac, aşa că îţi răspund aici. Văd că vrei să dai o fundă celor care îţi oferă soluţii. Păstreaz-o, deşir-o şi spânzură-te cu ea. Setează “cărămida” aia de Iphone să imortalizeze momentul şi roagă-l pe sponsor să pună poza pe Internet ca să ne anunţe că media planetară a IQ-ului tocmai a crescut.

Serios vorbind, care sunt limitele toleranţei? Pentru infractori, avem închisori, pentru nebuni, spitale de psihiatrie, pentru specimene ca Alexuţica ce e de făcut? E clar că şcoala, familia şi societatea au eşuat lamentabil. Câţiva de Andres Behring Breivik  pe post de “sanitari sociali” nu rezolvă problema, pentru că există riscul să se apuce de împuşcat la întâmplare. Şi atunci cum putem stăvili înmulţirea “Alexuţicilor”?

Ofer nişte şireturi, citez, “dacă îmi răspundeţi serios”.

1
+4 Vote -1 Vote +1Mutzy
18 Decembrie 2011 @ 20:22

Vreau si eu un BB. Si o masina din aia smechera de facut cafea in trei culori. Si un iPad. Si un iPod. Se ofera careva? Dau la schimb funda, sireturi, funie si sapun. :)

2
Vote -1 Vote +1ionut
14 August 2012 @ 16:16

Este o video-chatista !?:)
Scuza ei este ca nu este curva propriu-zisa, iar a apropiatilor, ca nu face rau nimanui.

Cred ca umilirea in public, ar prinde bine. Si un Anders Breivik, care sa nu traga la intamplare – desi Breivik nu a tras la intamplare, pe insula Utoya erau atunci juniorii comunisti adunati (dusmanii lui politici) – ironia sortii, comunistii au inceput tot ca o organizatie terorista

3
+4 Vote -1 Vote +1Acru
14 August 2012 @ 16:47

@ionut, prima parte s-a rezolvat. După cum observi, creatura şi-a modificat profilul pe site-ul celor mai tâmpite întrebări (TPU-Toţi Proştii Uniţi).

La partea a doua mai lucrăm. Alexandra, ne ajuti? Ţi-am găsit un sponsor norvegian, e blond cu ochi albaştri. Îţi place de el?

4
Vote -1 Vote +1Valentina
7 Iulie 2015 @ 10:35

Întradevăr ai dreptate.
Generaţia asta se transformă într-una de retardaţi.
Numwai nişte proşti adevăraţi şi nişte oameni cu creiere bolnave ar putea posta astfel de întrebări.
Din păcate şi pe mine m-a pus prostia să-mi fac cont neştiind ce mizerii umane se găsesc acolo.
Şi-mi pare rău. M-am lăsat de TPU.ro.
Nu mai intru pe site şi nu mai intru de alaltăieri.
Ultima picătură. De acum să fiu mai atentă înainte de a-mi face cont pe astfel de site-uri.
Să continuaţi să scrieţi astfel de articole deoarece TPU.ro este clar un exemplu de “Aşa NU!”.
Internetul poate naşte monştri şi nimic nu-i poate îndrepta, părerea mea.

Tu ce părere ai?