«

»

Pistolarul bugetar şi pomana electorală

7 Martie 2012

Angajaţii sectorului bugetar au devenit mai eficienţi, după cum demonstrează recentul caz al criminalului pistolar de la coafor. Îmbunătăţirea performanţelor bugetarilor merită premiată cu o creştere salarială, efectuată de la 1 iunie, crede preşedintele Băsescu.

pomana electorala basescu

Ia de la Băsescu!

Bugetarul Gheorghe Vlădan, angajat al Ministerului Administraţiei şi Internelor (M.A.I.), a tras 11 focuri de armă, rănind şase persoane şi ucigând două. Vlădan deţinea arma legal, cu o autorizaţie emisă de un alt distins bugetar, chestorul Nicolae Marinescu, adjunctul Poliţiei Capitalei.

Fiind cadru al MAI, Vlădan a fost examinat din punct de vedere psihologic în fiecare an. A rezultat că e numai bun pentru a rămâne salariat al statului român.

De Mărţişor, pe 1 Martie, soţia criminalului a cerut ajutor unor alţi bugetari, poliţiştii Secţiei 14 din Bucureşti. Florina Vlădan le-a spus acestora că are un soţ care o cam fugăreşte cu pistolul. Plângerea ei a urmat circuitul firesc al sistemului bugetar: a fost înregistrată. Între timp, petenta a fost împuşcată mortal.  Caz soluţionat.

George Vlădan a fost reclamat la Poliţia bugetară de 13 (treisprezece) ori în ultimii ani. Zece dintre plângeri au fost soluţionate în favoarea sa. Probabil că ultimele trei încă se cercetează.

Cetăţeanul Vlădan, viitor asasin, a fost şi judecat pentru ameninţare, insultă, loviri şi alte violenţe. Judecătorii (aţi ghicit, tot bugetari), l-au achitat.

Pomană electorală sau bonus pentru eficienţă?

Oare tot răul din sistemul bugetar s-a concentrat în M.A.I. şi justiţie? Oare în celelalte sectoare angajaţii sunt (în medie) harnici, eficienţi şi corecţi? Dacă e aşa, atunci sugestia preşedintelui Băsescu privitoare la creşterea salariilor bugetare de la 1 iunie 2012 e un premiu meritat. Dacă nu, atunci e doar o pomană electorală cu efect inflaţionist imediat.

Sursa foto: emaramures

1
+1 Vote -1 Vote +1L333
8 Martie 2012 @ 12:08

Parca se laudau ca scad CAS-ul platit de angajator. Despre TVA nu mai sufla nimeni nici o vorba, ramane la 24%.
E pomana pentru voturi, daca vroiau sa ajute economia umblau la taxe!!

Tu ce părere ai?