«

»

Încă un record românesc

26 Noiembrie 2011

coada români la Flanco ploaie

Vreau altă plasmă!

Obişnuiţi să dărâme rafturile magazinelor pentru a umple cărucioarele până le crapă roţile, românii împovăraţi de criză s-au mutat vineri pe Internet, unde au prăjit serverele magazinelor online în căutare de chilipiruri. Reducerile spectaculoase, reale, n-au prea venit. Chiar şi aşa, liderul pieţei, eMag, a vândut în valoare de peste 8 milioane de euro până vineri la ora 18. Iar campania “Black Fridaycontinuă. Ceilalţi comercianţi nu au apucat încă să facă publice datele vânzărilor, fiind excedaţi de numărul clienţilor.

LCD-uri, camere foto, telefoane inteligente, tablete, televizoare plasmă, laptopuri şi alte produse de bază necesare supravieţuirii s-au vândut ca pâinea caldă pe vremuri. Cu banii jos!

Românaşii noştri s-au trezit cu noaptea în cap şi s-au aşezat la coadă la 5 dimineaţa în faţa magazinelor Flanco, deşi scria mare şi citeţ că la acea oră se acceptă doar comenzi online. Nu-i nimic, nu e obligatoriu să ştii carte ca să-ţi iei tablete inteligente. Că d-aia sunt ele deştepte, compensează deficitul de neuroni al posesorului.

Exact ca la proba strămoşească de pupat moaşte viteză, au existat şi în vinerea neagră pensionare leşinate la coadă la I-Phone. Evident, nu s-au dat duse, au revenit cu forţe noi şi cu speranţa că a doua oară vor reuşi să şunteze rândul. Iată imagini elocvente:


Dar, desigur, românii nu au bani nici pentru întreţinere, porcul pe masa de Crăciun e o delicatesă, iar ăştia o să ne omoare cât de curând.

Dacă ipocrizia ar fi sport, românii ar fi campioni cosmici.

1
+1 Vote -1 Vote +1Chicka
3 Iulie 2012 @ 14:42

Si pentru ca suntem romani….cica la 2 minute dupa ce s-a dat accesul multimii in magazin, a si inceput sa sune alarma de furt. =))

Tu ce părere ai?