«

»

Plăcinţel joacă la bal (video)

29 Noiembrie 2011

Îl mai ţineţi minte pe Andrei Răzvan Plăcintă, fiul senatorului PDL de Vrancea, Sorina Luminiţa Plăcintă, proaspătă mireasă pentru a treia oară? E băiatul cel hotărât, care, după ce şi-a umplut iubita de sânge încercând să o convingă de dragostea lui, s-a dat huţa cu maşina de 26 (două zeci şi sase) de ori peste un nefericit care a avut ghinionul să fie în zonă. “Argumentaţiacerebralului Plăcintă se petrecea acum mai puţin de un an, în Bucureşti, pe la intersecţia străzilor Berzei cu Berthelot.

andrei răzvan plăcintă Renault Laguna

Compresorul lui Plăcintă

Pacifistul Plăcintă nu s-a mulţumit atunci să să-şi folosească autoturismul pentru a bătători bine picioarele celui care avusese proasta idee de a interveni în favoarea fetei, ci s-a simţit şi Spiderman, sărind pe maşina mândrei pentru a sparge luneta.

După ce s-a asigurat că îndrăzneţul bucureştean pe care-l călcase cu maşina zace aplatizat bine sub roţi, Răzvan Plăcintă şi-a abandonat Renault-ul Laguna, s-a urcat în taxi şi a plecat acasă.

Strivit de gravitatea faptelor. Sau nu.

Colecţia de infracţiuni pe care fiul parlamentarului PDL le-a strâns doar în seara de 6 decembrie 2010 e formată din:

Meniu: Tentativă de omor, vătămare corporală gravă, tâlhărie, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri.

Iată-l pe bietul Andrei Răzvan Plăcintă la mai puţin de un an de zile de la exerciţiul său stradal. Nu, imaginile nu sunt filmate în vreo celulă obscură, ci la un bal. Dacă vă imaginaţi că e balul mascat al pacienţilor spitalului de psihiatrie Socola, greşiţi. E balul Sorste Focşani, firma mămicii Sorina, eterna mireasă.


Nu-i aşa că arată chinuit? Pătruns de gravitatea faptelor şi asprimea justiţiei româneşti? Marcat de trauma arestului? Dacă vă întrebaţi „care arest”, trebuie să ştiţi că a fost în vizită câteva zile (29) pe la Cercetări Penale, unde s-a uitat la televizorul adus în celulă de Sorin Ovidiu Vântu, grăsuţul penal, un alt invitat temporar al justiţiei româneşti. După care, conform obiceiului, Plăcinţel s-a urcat în taxi şi a plecat acasă.

Metoda calendarului pentru ziarişti

Unii ziarişti mai neobişnuiţi cu uzul calendarului au scris că Vântu şi Plăcintă ar fi fost chiar colegi de celulă. Nu e aşa. Vântu a părăsit arestul în septembrie 2010 şi a mai trecut pe acolo abia în aprilie 2011. Andrei Plăcintă s-a jucat de-a cetăţeanul în statul de drept începând cu 7 decembrie 2010, timp de doar 29 de zile.

Sursa foto Plăcintă: Click

1
-1 Vote -1 Vote +1Octavian
29 Noiembrie 2011 @ 7:55

profu dan visan e la inchisoare in timpul asta! fapta cui o fi mai grava?

2
+1 Vote -1 Vote +1bogdan
30 Noiembrie 2011 @ 11:11

nu e mititelul de vina, omului i s-a blocat acceleratia si se tot chinuia sa repare masina inainte, marche-arriere,inainte, marche-arriere si nenea de fapt se uita daca cupleaza cutia….:)

3
+1 Vote -1 Vote +1Acru
30 Noiembrie 2011 @ 11:29

A cuplat! La luneta celeilalte maşini ce bobina Plăcinţel oare? Testa chederul sau voia să repare dezaburirea? :P

Interesant e că instanţa a decis că Andrei Răzvan Plăcintă nu reprezintă un pericol social. Comparativ, “corupătorul anal” de minore de la Monnet e considerat mai ameninţător. Hm…vouă de cine vă e mai frică, de cerebralul Plăcinţel sau de spărgatorul de…nuci?

4
+1 Vote -1 Vote +1CosTel
30 Noiembrie 2011 @ 14:12

Poate dac as fi eleva tanara si neajutorata, m-ar speria visan. asa dac am 2 metri si sunt tip, doar ala cu masina poa sa ma calce. deci raspund placinta.

Tu ce părere ai?