«

»

Limbă fără egal. Şi NU e despre Antena3

18 August 2013

Poftiţi la limbă de mânzat! De la hypermarket Real, fără egal şi carne de cal, cu program non-stop. Nu trebuie să vă grăbiţi, delicioasa limbă de mânzat oxidat mai are două zile întregi până la data oficială a expirării, după cum vedeţi în fotografia cu galantarul. Azi suntem în 18 august, poza e făcută pe 17, iar apetisanta ofertă va dispărea din vitrina Real hipermarket abia pe 20 august 2013. Sau va fi curăţată cu oţet şi pusă la loc.

poză vitrină hipermarket Real

E real! Doriţi o limbă de mânzat?

“Noi va spunem an de an: nu-i real,- ca la Vitan!”

poza limba de manzatFix atât de stupid sună sloganul magazinului Real din Bucureşti, situat pe Calea Vitan Nr.236. Şi ar fi bine să nu mai fie alt Real ca acela din Vitan! Căci altfel, secţiile de Gastroenterologie şi Infecţioase ale spitalelor ar fi pline de clienţi ai vitrinelor cu servire asistată. Medicii ar studia catalogul Real hypermarket din săptămâna următoare pentru a-şi pregăti din vreme schemele de tratament pentru viitorii pacienţi.

Dacă vă tentează îngreţoşează limba de mânzat alterat pe jumătate neagră cu “numai” 13,59 lei pe kilogramul de plăcere culinară stricăciune, trebuie să ştiţi că majoritatea magazinelor Real au fost preluate de grupul francez Auchan, la finalul anului trecut. Întâmplător sau nu, schimbarea a coincis cu scăderea dramatică a calităţii ofertei hipermarketurilor Real, însoţită de creşterea preţurilor peste media concurenţei directe.

Precizare pentru cei care nu “iubesc carne din România“: în mod normal, limba de mânzat ar trebui să arate cam aşa. Orice asemănare cu produsul comercializat la Real Vitan Bucureşti e chiar întâmplătoare. Aventuri plăcute!

1
+7 Vote -1 Vote +1Sandra
19 August 2013 @ 17:40

Nu intelegeti nimic! Manzatul era basist, deci negru in cerul gurii. Si atunci cum ati fi vrut sa-i fie limba? Maro ca a lui Gadea?

Tu ce părere ai?