«

»

Tu ştii pe cine ai ales?

2 Septembrie 2013

Dacă Eduard Stelian Martin ar fi impresar de manelişti, aşa cum au votat cei mai mulţi cititori la ghicitoarea noastră, ar fi normal să se dea mare pozând cu maşina de fiţe, ca să-i vadă “dujmanii” valoarea.

Dacă Eduard Martin ar fi un proxenet de succes, aşa cum au bănuit aproape 17% dintre respondenţii la sondajul acru, bolidul de 155.000 de Euro ar fi indicator de performanţă. Nu-i uşor să capitalizezi profiturile obţinute din cea mai veche meserie, în condiţiile în care prostituţia e încă ilegală în România, din motive de fanatism religios.

Dacă Edy Martin ar fi samsar auto, după cum cred 12,5% dintre dumneavoastră, n-ar rata ocazia să-şi impresioneze vecinii de târg auto publicând fotografii cu un Gallardo sub propriul popou. Pentru un peşte, ar fi o atitudine normală.

eduard stelian martin

Cine e ţăranul cu Lamborghini - rezultate sondaj

Ţăranul cu Lamborghini e deputat cu experienţă

Stelian Eduard Martin

Eduard Martin

Numai că Eduard Martin, individul din imagini, este … deputat ales al României, aflat la al treilea mandat consecutiv. Deşi ţăranul cu Lamborghini e plătit să facă legi de aproape zece ani de zile, doar 11,6% dintre cititori l-au recunoscut! Nu-i de mirare, ţinând cont că în legislatura trecută, parlamentarul PSD de Constanţa Eduard Martin a avut, în total, doar două iniţiative legislative concretizate, ocupând locul 280 din 308 în topul prezenţei la voturile finale. Martin a scremut două modificări legislative la două legi deja existente, în patru ani de activitate. Le găsiţi aici. Practic, omul a scris vreo patru paragrafe valide într-un mandat, adică o medie de un paragraf pe an. Pentru asta a cheltuit statul român cu Eduard Martin 294 de mii de lei pe an, adică peste un milion de RON pe mandat.

Fiu de baron pe feuda Constanţa

Dar, nu vă faceţi griji! Pentru taranul cu Lamborghini, banii încasaţi de la Camera Deputaţilor sunt mărunţiş neglijabil. Ce-ar putea face Eduard Martin cu diurna de la Parlament când a moştenit un imperiu financiar “la cheie” de la tatăl său, baronul socialist Gheorghe Martin? Fost prefect de Constanţa în guvernarea Năstase, tăticul băiatului de bani gata a condus şi filiala judeţeană a Partidului Conservator Antena3, înainte de a se retrage din viaţa publică şi a-i preda afacerile şi veleităţile de lider fiului său.

Melteanul cu Lamborghini are 40 de ani, iar din CV-ul său oficial aflăm că e licenţiat în sport şi specialist în “dispozitive pentru antrenarea răului de mare” [sic!] Pentru că răul de mare trebuie să fie în formă, nu-i aşa? Serios, asta şi atât scrie în biografia politicianului.

Avere din bani publici. Lege pentru propriile firme

masina lux politicieni

Social-democrat

Când v-am întrebat cine credeţi că e ţăranul cu Lamborghini, am promis “o listă cu 496 de motive pentru care România va rămâne o republică bananieră în următorii 20 de ani”. Lista făgăduită e aici şi reprezintă numărul contractelor cu statul pe care firmele lui Eduard Stelian Martin le derulează. Numai pentru salubrizarea oraşului Constanţa, compania Polaris M Holding are asigurate 280 de milioane €, timp de 11 ani. Prin voia boierului Radu Mazăre.

Fiindcă românii l-au votat pentru a treia oară, deputatul USL cu Lamborghini tocmai şi-a făcut o lege croită pentru afacerile firmei sale şi a încheiat contract de colectare a deşeurilor în valoare de 158 de milioane lei cu autorităţile locale din al doilea cel mai sărac judeţ al României, Teleorman, moşia lui Liviu Dragnea şi, mai nou, a lui Crin Antonescu. Regiunea care-i plăteşte zecile de milioane de Euro politicianului Martin e “vicecampioană” naţională la şomaj şi număr de asistaţi social şi cel mai îmbătrânit judeţ al ţării.

Eduard Martin supraveghează strângerea gunoiului în cel mai sărac loc din România de la volanul unui Lamborghini Gallardo. Îşi face campanie cu poze de cocalar pe capota maşinii de lux, e ca şi inexistent în Parlament, iar românii îl aleg a treia oară să le reprezinte interesele, cu un procentaj de 61,6%, doar pentru că plânge de mila săracilor pe scenă.

Ce ziceţi, ne-om merita soarta, sau ungurii şi masonii sunt de vină?

1
+2 Vote -1 Vote +1coolnewz
2 Septembrie 2013 @ 16:52

bai, dar asta nu arata de 40 de ani. Felicitari lui si celor ce l-au facut! :D

2
Vote -1 Vote +1Acru
2 Septembrie 2013 @ 23:42

ce-i drept. dar nici CV-ul, nici discursul nu-i trădează vârsta.

3
+6 Vote -1 Vote +1dama-de-pica
4 Septembrie 2013 @ 23:47

Vai de capu’ nostru! Adica nici macar securist? (Pe odraslitii de secu ii recunosc dupa maldarul de diplome d’afara si de proiecte sforaitoare la companii straine rau de tot, intr-un timp si la o varsta incredibil de mozartiene.)
Mazareala, boala grea si molipsitoare.
Pe de alta parte, ideea de a ma inscrie in PSD si a deveni, acolo, baremi deputat… trebuie sa ai stomac tare (nu-mi place Chilian). Iti dai seama ca m-ar claxona asta pe strada “buna, colega”?

4
Vote -1 Vote +1Acru
5 Septembrie 2013 @ 0:05

Adica nici macar securist?

N-aş băga mâna în foc pentru tati. Junele n-are nevoie, reţeaua se moşteneşte odată cu miliardele şi lipiciul la contracte cu statul.

5
Vote -1 Vote +1dama-de-pica
11 Septembrie 2013 @ 13:02

Multumesc de informatie (uau, sunt impresionata de tatic!). Pe bune, tot citind despre capi di tutti capi astia, ma intreb cat ne mai suporta, pe noi, astialalti. Si de ce?

6
+1 Vote -1 Vote +1Acru
17 Septembrie 2013 @ 18:30

Pentru că noi i-am făcut mari. Prin votul nostru.

7
Vote -1 Vote +1D-Petre
18 Septembrie 2013 @ 18:28

Are nevoie de deputatie doar pentru contractele cu statul
sau si pentru imunitate ?

8
+5 Vote -1 Vote +1Acru
19 Septembrie 2013 @ 15:02

Are nevoie pentru că e mai simplu şi mai sigur să schimbi normele în interesul tău decât să le încalci.
Imunitatea nu-i foloseşte la nimic. Omul îşi face propriile legi, de ce să le încalce? :P

Tu ce părere ai?