«

»

Dispariţii misterioase pe Facebook

25 Martie 2013

facebook pret bursaŢi-au dispărut toate like-urile pe care un articol de pe site-ul tău le strânsese pe Facebook? Ieri aveai share-uri “fără număr”, iar astăzi ai zero? S-au resetat brusc toate butoanele de tip contor de pe blog? S-au pierdut sau au fost anulate toate recomandările prietenilor virtuali? Ţi-au crăpat plugin-urile sociale? Nicio problemă, se ocupă Dorel! Roteşte şi dă cu ascuţitul direct în centrele de date ale FB. Platforma de socializare lui Mark Zuckerberg vrea să demonstreze adevărul zicalei “duşmanul binelui e mai binele” şi pregăteşte încă o schimbare substanţială de aspect şi funcţionalitate, după ce şi-a agasat utilizatorii cu o medie de o modificare la fiecare trei-patru zile.

Pentru ca noile găselniţe să fie introduse, trebuie distrus tot ce mergea bine până acum, după un corect principiu al lui Murphy. Motiv pentru care unii au ghinionul de a se trezi cu toate statisticile resetate. Dacă eşti în această surprinzătoare situaţie, relaxează-te, nu eşti singurul cu butonul de FB nul.

Nimeni nu ştie cum, când şi dacă datele vor fi recuperate vreodată, pentru că “a greşi este uman, dar pentru a încurca lucrurile complet iţi trebuie un computer”. Iar Facebook are peste 180.000 de servere. E un colos IT în declin care gâfâie tot mai vizibil.

1
+1 Vote -1 Vote +1D-Petre
30 Martie 2013 @ 15:45

Curat ghinion pentru cei care au facut continut pentru Zuckerberg si au dat prea mult credit acestei platforme de socializare.

2
Vote -1 Vote +1nicubunicu
27 Mai 2013 @ 14:36

Asa am patit si eu

Tu ce părere ai?