«

»

Votează noul imn

12 Iulie 2012

sondaj acru“Năstasometrul” empatic, instrumentul popular pe care l-am propus pentru a simplifica enigma împuşcăturilor din strada Zambaccian, a ajuns la final. Sub 5% dintre cititorii ACRU.ro sunt predispuşi la sinucidere, în condiţiile în care ar fi miliardari, majoritatea covârşitoare (aproape 70%) optând pentru varianta mai relaxantă, un concediu viager într-o ţară cu care România nu are acord de extrădare. Dacă şi Adrian Năstase a gândit astfel, atunci ipoteza prezentată aici are o motivaţie validă.

nastase suicid fuga

Rezultate sondaj acru

O pătrime dintre participanţii la sondaj (26%) merită felicitări, întrucât consideră că o decizie definitivă a justiţiei trebuie respectată în mod decent şi responsabil. E evident că fostul premier nu împărtăşeşte această opinie.

Alege noul imn de stat (degeaba / cu mâna întinsă)

Surse care au dorit să-şi vândă anonimatul, dar n-au găsit client, ne-au declarat că omnipotenta guvernare USL va schimba, prin ordonanţă de urgenţă publicată la gazeta de perete în Monitorul Oficial, imnul naţional. Marcel Pavel va fi trecut în subordinea directă a Guvernului şi va primi titlul de doctor în muzică, un fular Burberry şi o perucă. Mulţumindu-vă anticipat pentru răspuns, vă rugăm să alegeţi cântecul cel mai potrivit actualelor timpuri:

 

Tu ce părere ai?