«

»

Am dezlegat misterul mioritic

17 Iunie 2012

63% dintre cititorii ACRU.ro cred că răposata Elodia Ghinescu are şanse mai mari de a-şi face apariţia decât celelalte categorii de notorii dispăruţi de pe plaiurile mioritice: politicianul onest, electorul demn, teroristul “care-a tras în noi, după 22″ şi Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar.

sondaj acru21% dintre respondenţi mai speră încă să vadă un terorist decembrist cu formă umană. Nu o hologramă, nu o stafie, nu o poză trucată, ci un nene în carne şi oase. Probabil un respectabil bătrânel relaxat care-şi plimbă căţelul pe străzile din Primăverii, Cotroceni sau Floreasca. Genul de unchiaş despre care tot cartierul spune că “a fost om mare”, dar nimeni nu ştie ce înseamnă asta.

Avem şi optimişti printre noi! Unul din 10 cititori e convins că unii români ar fi capabili să refuze pomana electorală, fie că-i vorba despre tradiţionalele chermese cu mititei şi voie bună, ori despre mai elaboratele reîntregiri salariale şi indexări de pensii. Rezultatele alegerilor tind să-i contrazică pe cei care au optat pentru această variantă de răspuns, creditând electoratul autohton cu facultatea gândirii.

sondaj mister acru.ro

Rezultate sondaj acru

Absolut nimeni n-a bifat opţiunea: “primul politician cinstit”. E dovada clară publicul nostru e mult mai inteligent decât votanţii lor. La scrutinul din urmă cu o săptămână, 70% dintre primarii reşedinţelor de judeţ au fost realeşi. În Bucureşti, patru din şase sectoare şi-au păstrat edilii, iar Sorin Oprescu e considerat cel mai bun primar posibil. Aşadar, aceste 29 de oraşe au fost optim gospodărite cel puţin în ultimii patru ani, după părerea majorităţii locuitorilor. Singura excepţie e Clujul, unde primarul ales în 2008 nu şi-a dus la capăt mandatul, deci nu e direct responsabil de starea actuală a urbei. În rest, lumea e mulţumită de străzi, spitale, spaţii verzi, parcări, termoficare, deszăpezire etc.

Frământările neuronului acru

Vă mulţumim pentru elucidarea misterului mioritic şi vă invităm să atenuaţi neliniştile neuronului frământat. Iată întrebarea care nu-i dă pace de câteva zile-ncoace:


Tu la cine crezi că se gândea preşedintele atunci când a vorbit despre premierii bărbaţi care ştiu ce vor?

1
Vote -1 Vote +1Tudor Barbu reloaded
18 Iunie 2012 @ 13:48

eu am votat Codrut Marta, dar n-am putut specificaa unde va aparea. adica in Monaco, pe iaht, cu alta fizionomie si cu numele schimbat.

Tu ce părere ai?