«

»

Paranoia bate legile opticii

17 August 2012

Seducătoarea Mona Pivniceru, această Lady Gaga a judecătorilor, se simte o divă hărţuită. Ea lasă de înţeles că pozele din călătoria cu Taxi Năstase ar avea la origine interesul paparazzilor pentru făptura-i excentrică, ignorând complet mediatizarea cazului Fularul Împuşcat şi faptul că maşina Audi A 8 cu numărul B-111-WNA e mai cunoscută ca un cal breaz, având tot timpul presa prin preajmă. Dintr-un motiv foarte simplu: e autoturismul lui Andrei Năstase, iar cazul Adrian Năstase face audienţă.

“E atât de importantă persoana mea dacă noi nu putem merge un metru fără a fi urmăriţi? (…) Eu mă simt ca un om urmărit, sub lupă (…) e inadmisibil să fiu urmărită în Bucureşti. Acestea sunt nişte lucruri care nu se pot întâmpla într-o normalitate”

spune vedeta săptămânii, Mona Pivniceru, magistrat propus pentru portofoliul Justiţiei în cel mai versatil guvern din istoria României.

Băsescu lucrează prin Ponta?

Sorin Roşca Stănescu, consilierul personal pe linie de partid al preşedintelui interimar Crin Antonescu, delirează astfel:

“Mona Pivniceru este supravegheată de poliţia politică a preşedintelui Traian Băsescu. Indiferent cum se cheamă mijloacele concrete. Un filaj SRI ori un filaj DNA ori un filaj SPP” – Sorin Roşca Stănescu în articolul “De ce trebuie suprimată Mona Pivniceru”

Aşadar, în tentativa de a-i suprima fiinţa platinată Monei Pivniceru, “poliţia politică” a cetăţeanului în tricou bleu face cinci poze din spatele maşinii lui Andrei Năstase, după care le oferă spre difuzare exclusivă canalului TV patronat de Sebastian Ghiţă, prietenul de familie al lui Victor Ponta, despre care Traian Băsescu spune că ar fi un băiat şantajist plin de contracte cu statul. Serviciile şi-au zis: “avem nişte imagini cu impact. Hai să creştem audienţa amicului PSD-istului Ponta, Sebastian Ghiţă. Asta o să-l bucure sigur pe Băsescu!”. Sună logic, nu?

Toate imaginile apărute cu suava “Pivni Share-u” în maşina familiei Năstase poartă sigla postului România TV, deţinut de Sebastian Ghiţă, omul care i se adresează lui Victor Ponta cu apelativul “bă, o f… pe mă-ta”, după cum puteţi citi şi aici.

Filează ce nu pot vedea

Hai să ne uităm la unul dintre faimoasele instantanee:

pivniceru năstase maşină

Ce filau paparazzii? Maşina sau clădirea?

Nu-ţi trebuie experienţă în ale fotografiei ca să observi că omul cu aparatul era pe carosabil şi nu avea în raza vizuală clădirea din care s-a prăvălit a apărut superba Mona. E atât de evident faptul că obiectivul ţintea maşina lui Năstase, iar nu ieşirea din clădire, încât teoria filajului care ar fi vizat-o pe judecătoare e de un absurd crâncen. Ca şi ideea că SRI-ul, DNA-ul sau SPP-ul ar alege taman România TV pentru a da publicităţii imagini compromiţătoare pentru USL.

Culmea e că o armată întreagă de idioţi sunt convinşi că fotografiile cu maşina lui Andrei Năstase în care a avut proasta inspiraţie de a se urca tocmai şarmanta Pivniceru ar fi “opera serviciilor”, care nu mai au bani pentru camere video şi fac poze de peste drum în beneficiul RTV. Obsesiile paranoide cu sorginte politică dăunează grav logicii elementare şi contrazic până şi legile opticii.

Tu ce părere ai?