«

»

Amir are pile

16 August 2012

Adolescentul de 16 ani care a votat la referendum pentru că “aşa a vrut muşchii lui” are pile sus-puse. Tânărul bucureştean Amir Dana, care a dat cu ştampila pe liste suplimentare pentru că aşa e el, “mai şmecher”, e susţinut de la cel mai înalt nivel. Dacă nu ştiţi cum au votat minorii la referendum, găsiţi povestea aici. Avertisment: materialul conţine poză de manelist la bustul gol, nerecomandat după masă.

Doi preşedinţi, unul retras  (Ion Iliescu) şi unul interimar (Crin Antonescu), sar în apărarea lui Amir şi a celor ca el. Bunicuţa vorbeşte despre “primitivismul feroce al haitelor de procurori”, referindu-se la grupurile formate dintr-un slăbănog miop, un şofer şi-o blondă, care descind dintr-un hârb de Volkswagen Vento înarmaţi cu … nişte foi. Crin Antonescu acuză “un desant care aminteşte de perioada colectivizărilor forţate”. Imaginile de mai jos arată cam cum stă treaba cu “teroarea” şi care e raportul de forţe. Hotărâţi dumneavoastră care tabără e mai ameninţătoare şi de cine v-ar fi mai teamă:

Iliescu are dreptate când se întreabă “De unde au răsărit asemenea specimene, venite parcă din grote primitive?”. Numai că încurcă taberele. Nu procurorii par ieşiţi din grotă, ci degustătorii de şaorma gata să-i bată pe magistraţi pentru că au îndrăzneala să-şi facă meseria. Adică să-i întrebe pe miile de Amir Dana din ţară cum de sunt atât de şmecheri încât votează “de câte ori vrea muşchii lor”.

Uşurel, să nu speriaţi fetele mari!

usl votanti psdPână şi jurnalistul Cristian Tudor Popescu musteşte de indignare. El plânge de grija “simplilor cetăţeni” şi le cere procurorilor să-şi limiteze ancheta la nivelul autorităţilor locale, uitând că răspunderea pentru infracţiuni (fie ele şi electorale) revine individului, nu primarului. CTP insinuează că ar exista pericolul ca ei şi cei asemenea să prindă frică de vot, devenind imuni la aroma sarmalelor gratuite, la foşnetul mititeilor pe grătar şi la gustul irezistibil al pălincii electorale. Or asta ar fi inadmisibil. Cine i-ar mai alege parlamentari pe Nicolae Mischie, Bulă de Coloneşti, Gigi Becali, Culiţă Tărâţă, Mihail Boldea, Elena Băsescu, Irina Loghin, Tata Puiu sau Ion Dolănescu? Cine i-ar mai vota pe Stelian Ogică, Marean Vanghelie sau Adrian Minune?

Chiar, cum ar arăta România dacă onor cetăţenii din poză, sperioşi ca fetele mari, s-ar abţine de la vot? Măcar o tură electorală! Cum ar fi dacă nu şi-ar mai vinde votul pe litră de rachie sau pe o promisiune populistă, iar conducătorii ar fi aleşi doar de românii care n-au motive să se teamă când se anchetează o frauda electorală?

Noi credem că n-o vor face. Pentru că au susţinători la cel mai înalt nivel. Amice Amir Dana, stai liniştit, vei fi “jmeker” în continuare. Clasa politică românească are nevoie de tine şi te apără.

1
+1 Vote -1 Vote +1Ionut
17 August 2012 @ 16:29

Pun pariu ca grasunul ala agramat e de profesie activist de partid :)

2
+1 Vote -1 Vote +1Acru
17 August 2012 @ 18:15

Şi primar. E adorabil inclusiv domnul de alături, cu “păi nu ieşiţi voi afară…”

De notat că imaginile sunt filmate de grupul de presă PC-PNL şi difuzate de trustul PSD. Asta e cea mai paşnică scenă pe care au găsit-o. Vă daţi seama cum a fost când au ieşit.

Tu ce părere ai?