«

»

Pielea, ciocoii şi belitul

6 Ianuarie 2012

Dan Diaconescu Direct, viitorul preşedinte al României, îşi conduce magistral Partidul Poporului (PP-DD) spre victoria electorală supremă. Prima victimă a OTV-istului şef a fost, aseară, călcată în picioare, umilită, batjocorită, dezonorată definitiv.

Pentru a-şi apropia izbânda, Diaconescu s-a folosit de preşedintele Băsescu, de ciocoi, de verbul “a beli-belire” şi de o taxă oarecare, pretextul pentru atac.

Dan Diaconescu Direct OTV

Belind limba română

Victima televiziunii poporului se numeşte limba română şi nicicând n-a suferit o înfrângere mai dureroasă în direct,la TV. “Taxa ciocoiasCĂCARE îi beleşte pe români LA piele” (vezi foto) e cel mai agramat si amuzant titlu din istoria OTV, plină de perle, de altfel. Celebra întrebare “Credeţi că poliţistul Cioacă şi-a făcut nevoile între Rucăr şi Bran?” era scrisă, totuşi, corect.

Dincolo de cacofonia regală, metafora cu belitul e un non-sens. Dacă nu consideri stratul de jeg al unor poporani ca fiind o primă piele, n-ai cum să beleşti ceva “la piele”, pentru că, aşa cum ştie până şi Nea Gigi Becali, “a beli” înseamnă chiar…a îndepărta pielea.

Şcoală televizată de infracţiuni la PP-DD

PP-DD sigla logo Partidul Poporului OTVTema emisiunii OTV din 5 ianuarie pare să fost taxa de înmatriculare a autovehiculelor. Dacă nu mureai de râs citind partea cu căcarea ciocoilor (scuzaţi-ne vulgaritatea, dar aşa scrie!), ajungeai la întrebarea emisiunii: Cum fentăm taxa auto?

Aşadar, la o televiziune care funcţionează legal, sub oblăduirea CNA, Dan Diaconescu te învaţă, în direct şi în reluare, cum să faci evaziune fiscală. După care tot omul-partid îţi spune că pensiile sunt mici pentru că statul nu colectează suficienţi bani din taxe şi impozite.

Partea cu “să învăţăm împreună cum să nu plătim impozit” nu mai e doar electorală, ci direct penală.

În final, o problemă logică. Dacă partidul lui Diaconescu ar ajunge la guvernare, cum ar mai colecta impozite guvernul condus de PP-DD? Dacă eu te învăţ azi să “fentezi” taxele, pot să-ţi cer mâine să mi le plăteşti?

1
Vote -1 Vote +1ciuculette
7 Martie 2012 @ 23:09

Smmechker mare diaonescu asta bei, smecher de jmecher asta cand o sa castige cu partidul poporului o sa beleasca pe toti cei care nu asculta iar daca nuvom face ce zice el ne va beli mereu cu temuta intrebare la care chear nimeni nu poate sa dea raspunsul de mare importanta unde face pipi cioaca intre rucar si bran mai are o intrebare belitoare unde e elodia a facut din asta un mit cultural romanesc specific mioritic care a prins la public si asta intrebare grea la care nimeni nu poate sa raspunda nici macar ei dar a raspuns la aceasta intrebare in cele 1000 de episoade ale serialului elodia o mie nu atatea episoade avea a spus dar daca n-am fost atenti de ce n-am vazut cele 1001 de episoade am pierdut vedeti ca n-am stiut ce-am pierdut vedem ca nu suntem niste adevarati fani pentruaceasta in direct live inregistrat si in reluare se va trimite o dirigenta in cadrul mandatului de presedinte al pp de de cum o mai fi si ce o mai fi prin care ni se va excomunica sa dam jos labele de pe televiziunea poporului si ce o mai fi urgent fiinda nici nu stim ce pierdem

Tu ce părere ai?