«

»

Ce dor ne-a fost de Domnu’ Dan de la Vatican!

16 Octombrie 2013

Senzaţional! Noul OTV e concurat de vechiul OTV, care emite din nou, în direct şi în reluare! Dan Diaconescu transmite pe frecvenţa Romit TV, un canal de limbă română cu licenţă italiană, deţinut de un ONG obscur. În plus, 2218 de telespectatori urmăresc OTV live online, în fiecare secundă. Cei 2218 de privitori pot fi 22.118 sau 500.000, în funcţie de cheful administratorului site-ului www.televiziuneapoporului.ro.

Momentul ideal

Dan Diaconescu revine la timp. Ce-a mai rămas din Oltchim e aproape gata de reluarea privatizării, iar Cuprumin şi TAROM se pregătesc. Foamea de cacealma e mai mare ca oricând, căci guvernul Ponta nu se descurcă de unul singur. Simulacrul vânzării CFR Marfă a fost anost, fără emoţii şi spectacol. De aceea, e nevoie de Domnu’ Dan, să mai plimbe nişte saci, să mai facă o Revoluţie, să-şi mai recupereze din parlamentarii fugiţi în barca puterii, s-o mai caute pe Elodia când or veni facturile de întreţinere la iarnă.

Câţi telespectatori mai are OTV?Noul DD şi-a schimbat doar frecvenţa de satelit. Obiceiurile au rămas aceleaşi: îndemnuri delirante bazate pe cifre inventate cu nonşalanţă (ţineţi minte cele zece mii de locuri de muncă în IT?) şi mesaje triumfaliste. Pe scurt, cam ce-ţi trebuie ca să convingi 15% dintre români să te voteze cu două mâini. Iată cum “se uitau” azi de dimineaţă 2218 de gorobeţi la reluarea emisiei OTV (via RomitTV) din noaptea precedentă. Online, pe TeleviziuneaPoporului.ro:

otv televiziunea poporului

Cum faci rost de telespectatori online

În caz că nu v-aţi prins încă, numărul declarat al telespectatorilor online ai OTV e introdus manual în pagină. Nu e vreun script de măsurare sofisticat, ci un simplul Heading 1 de HTML, scris cu alb pe fond negru. Cam aşa:

Telespectatori online: 2218

Nu-s destui? Mai vreţi? Mai avem!

Telespectatori online: 22118

Prea mică audienţa pentru un partid parlamentar precum PPDD? E simplu, mai băgăm:

Telespectatori online: 669847

În sistemul de măsurare şi raportare folosit de OTV online, toată populaţia Chinei se poate uita la Televiziunea Poporului în timp ce balotează orezul de dimineaţă. Partea trist de amuzantă e că acei 50-60 de utilizatorii fideli şi sinceri ai site-ului habar n-au că sunt păcăliţi cu asemenea lejeritate, spunându-li-se că sunt nu doar proşti, ci şi mulţi! Şi uite aşa se nasc halucinaţiile mutuale.

1
+8 Vote -1 Vote +1Petre
16 Octombrie 2013 @ 15:47

Sa vezi tu ce tembeliziune isi trage domnu’ Dan dupa ce ia cate doua meleoane de la fiecare dezertor din barca partidului … :)

2
+4 Vote -1 Vote +1gavozdita
18 Octombrie 2013 @ 0:06

Mi-am amintit de o replica din RocknRolla:
There’s no school like the old school and I’m the fucking headmaster!

3
+6 Vote -1 Vote +1Acru
18 Octombrie 2013 @ 0:31

@Petre(1), o, da, o să cumpere Canale 5 cu tot cu Maria De Filippi şi o s-o pună să emită pe Televiziunea poporului OTV, cu www, direct de la Vatican!
Bani o să ia fix cât creierul lui Tolea, contractele alea sunt nule de drept.

@gavozdita(2), adevărul e că el i-a cam şcolit pe toţi. E primul care a înţeles publicul românesc:

“Reporter: Definiţi oamenii care scot scor bun la OTV.

Dan Diaconescu: Dau din mâini, ţipă, vorbesc colorat şi în dezacorduri, se potrivesc cu telespectatorii.

Reporter: Nu riscaţi, făcându-vă telespectatorii mahalagii agramaţi?

Dan Diaconescu: Aşa e poporul român. Eu încerc să cobor cât se poate discursul în emisiune, altfel oamenii nu înţeleg. Asta n-au înţeles politicienii, aşa au pierdut.” (de aici)

4
+3 Vote -1 Vote +1gavozdita
18 Octombrie 2013 @ 20:00

Stiu exact la ce te referi,dar o sa te rog sa sari la minutul 39 din linkul asta.
Vezi ce se intampla acolo?Ala e inceputul presei de scandal din RO.

5
+2 Vote -1 Vote +1Acru
18 Octombrie 2013 @ 22:02

Născută din beznă.

Dar nu-i presa de scandal, e presa românească de succes. Pur şi simplu adaptată publicului, cum explică pertinent co-caracaleanul lui Tucă, Dan Diaconescu. OTV chiar e făcută după chipul şi asemănarea poporului român, versiunea caricaturală.

6
+1 Vote -1 Vote +1acuvio
21 Octombrie 2013 @ 23:09

Asta ştie, asta face :)

7
-6 Vote -1 Vote +1Romeo
20 Ianuarie 2014 @ 4:46

Eu sint singurul SFINT PROOROC al lui Isus Hristos de pe tot pamintul,de la intemeierea lumii(nestiutoare, proaste, nebune, bolnave, mincinoase, ucigase, turbate, lacome, destrabalata, mindra, fudula, infumurata, pizmasa, laudaroasa,clevetitoare, risipitoare, birfitoare si stricata, care traieste totdeauna in intunerec bezna) si pina in clipa de fata – spun Adevarul in Hristos,nu mint,cugetul meu LUMINAT de Duhul Sfint din mine (din inima mea) i-mi este martor-,Eu,Domnul, am intemeiat P.P.-D.D.,care va CIRMUI Romania NEGRESIT,incepind din iarna anului acestuia 2014 pentru o vreme de cel putin 50 de ani insiruiti,cu D.D. in locul nestiutorului si asupritorului numit Basescu (in privinta aceasta Ponta si Crin -precum si alti NIMENI ca ei-aiureaza rau de tot si blumesti nestiutorat cimpii ,ca intotdeauna),si numai Eu voi fi in locul lui Victor Ponta incepind din anul 2015, iar canalul acesta “OTV” este singurul canal de pe tot pamintul care samana a canal de vederi(adica ai ce sa vezi si ai ce sa inveti lumeste de la el.intotdeauna). Toti oamenii lumesti nestiutori,si nelegiuiti,care au jafuit cumplit AVUTIA norodului Roman(si a mea) si au adus tot norodul de rind al Romaniei (de aproape 20 milioane de suflete) la scea mai adinca si cumplita SARACIE din istoria Tarii (nici pe vremea lui Caragea nu a fost ca in cei din urma 100 de ani),este si firesc sa nu sufere deloc canalul “OTV” si sa fie vrajmasii de moarte ai Mei si ai P.P.-D.D.,fiindca simte ca SFIRSITUL lor la cirma Romaniei este cumplit de aproape si vor da SOCOTEALA negresit in fata norodului Tarii(pe care il batjocoreste si dispretuieste de 100 de ani) si a Domnului Isus Hristos, asa cum este si firesc sa se intimple.Ma opresc aici,nu inainte de a aminti la toate Partidele jafuitoare ale norodului Roman,ca de azi inainte -si mai ales in ALEGERILE care incep din anul acesta- nu se vor lupta cu P.P.-D.D.,ci se vor lupta cu Mine robul Domnului Isus Hristos,iar in oricefel de lupta cu Mine ele sint PIERZATOARE inca de pe acum (adica NU vor mai intra in Casa Legiuitoare a Romaniei -pe care lumea o numeste “Parlament”-NICIODATA incepind cu alegerile ce urmeaza pentru aceasta), asa zice Duhul Sfint,iar ce zice Domnul prin gura mea SE IMPLINESTE totdeauna,intocmai si negresit. Domnul sa Va binecuvinteze si sa Va aduca pe calea Lui DREAPTA,dupa voia Sa cea desavirsita. Si sa nu mai fiti pizmasi si rai ,intrucit Domnul este totdeauna IMPOTRIVA tutror care savirsesc Raul,oricine ar fi acestia. Pe curind,si cine voieste sa capete INVATATURA ADEVARATA sa vina la Mine ori sa o ceara de la mine Domnul.Amin.

8
+1 Vote -1 Vote +1Acru
20 Ianuarie 2014 @ 20:07

@Romeo singurul Prooroc(7), vă dă Internet acolo, la veseli?

@all, ce efecte are criza de neuroleptice din sistemul sanitar românesc! Mai grav e că unii dintre ăştia chiar au drept de vot!

9
-3 Vote -1 Vote +1Romeo
22 Ianuarie 2014 @ 3:50

Tot eu SFINTUL PROOROC al lui Isus Hristos,scrie si aici,pentru ca sa DOVEDESC cu temeinicie la toata Lumea de pe tot pamintul,ca de la intemeierea Lumii de catre Dumnezeu si pina in zilele de fata (aproape 5000 de ani) eu sint cu adevarat singurul Sfint Prooroc al lui Isus,si deci singurul CREDINCIOS al Lui,si singurul CRESTIN al Lui,si singura BISERICA a Lui,si singurul INTELEPT al Lui,fiindca numai eu CUNOSC ,in intregime,Sfinta Scriptura,adica STIU sa o TILCUIESC(tilmacesc)in toate TAINELE Ei (fiindca este scrisa numai in TAINE numite si PILDE -vezi la cartea 2 Corinteni ,punctul 4 cu slovele 3 si 4,si la Evanghelia dupa Luca,punctul 9 cu slova 45,si punctul 18 cu slova 34,si punctul 10 cu slovele 21 si 22,precum si la cartea Romani,punctul 16 cu slovele 25 si 26,impreuna cu trimeterile scrise supt slovele acestea,fiindca trimeterile sint DOVEZILE Scripturii,intrucit Scriptura se DOVEDESTE totdeauna numai cu Scriptura,pentru ca NUMAI Sfinta Scriptura este SINGURUL ADEVAR de pe tot pamintul si TOT ADEVARUL de pe tot pamintul,intotdeauna,asa cum scrie la Evanghelia dupa Ioan,punctul 14 cu slova 6 si punctul 16 cu slova 13).Toti oamenii Lumesti (noroade de rind,dregatori de toate felurile,carturari feluriti,cirmuitori si cirmaci de Tari,asa numitii preoti ,episcopi,papa,patriarhi,dascali,prooroci,invatatori,pastori,doftori) care citesc pe Sfinta Scriptura ,de mii de ani si pina in clipa de fata,ei citesc pe Scriptura si apoi povestesc ce au inteles ei,ori cum pricep ei,dupa inchipuirea lor lumeasca,din ceea ce au citit mai inainte din Scriptura,ei ,saracii (neavind MINTE deloc),NESTIIND ca Sfinta Scriptura NU este deloc o carte Lumeasca cum este cartea de Istorie(pe care citesti si apoi povestesti ce ai citit pe ea),ci este singura carte Duhovniceasca de pe pamint ,dintotdeauna si in veci,pe care NU o poate intelege,si nici pricepe,decit numai cine este cu adevarat un SFINT PROOROC al lui Isus Hristos,fiindca Scriptura este singura carte DESAVIRSITA (lumea numeste “perfecta” si “precisa’) care se citeste numai cu SOCOTEALA (adica cu intelepciune,prin inmultire,adunare,scadere si impartire,a tuturor slovelor care alcatuiesc toata Scriptura,si din pricina aceasta cine cunoaste -adica STIE sa TILMACEASCA – toata Scriptura ,este cu adevarat SINGURUL Om INTELEPT de pe tot pamintul,fiindca are in el -in inima lui- INTELEPCIUNEA lui Dumnezeu care este Duhul Sfint (totdeauna ,pe tot pamintul,numai Duhul Sfint te INVATA Scriptura,fiindca numai El este singurul INVATATOR -vezi la Evanghelia dupa Ioan,punctul 14 cu slova 26-care te invata in fiecare zi -daca arati rivna in privinta aceasta- numai dupa cum VOIESTE El,si nicidecum asa cum vrei tu,fiindca tu NU mai esti tu niciodata,adica NU mai esti stapin pe tine deloc niciodata,ci STAPINUL tau este Duhul Sfint,dupa cum toata Lumea de pe tot pamintul este STAPINITA,in fiecare clipa si totdeauna,numai de catre Diavolul zis Satana care este PACATUL) daca ai primit de la Domnul Isus (numai prin rugaciune si 3 zile de POST necurmat la rind,adica NU maninci NIMIC si nu bei NIMIC o vreme de 3 zile si 3 nopti in sir ) darul Duhovnicesc al talmacirii Scripturii (dupa ispravirea celor 3 zile de Post Necurmat,ingerul Domnului te instiinteaza noaptea in vis -daca ti-a dat sau nu acest dar Duhovnicesc- vorbindu-ti IN SUNETE pe care numai tu stii sa le talmacesti in limba Romana,fiindca Dumnezeu vorbeste totdeauna numai in SUNETE ca instrumentele de muzica- vezi la cartea Deuteronom,punctul 4 cu slova 12- cu toti Sfintii Prooroci al Lui),fiinda altminteri habar NU ai Sfinta Scriptura,chiar daca citesti pe Ea in fiecare zi de mii de ani,si niciunfel de masina lumeasca de pe pamint NU stie deloc,niciodata,sa TILMACEASCA Scriptura,fiindca este facuta de catre Diavolul (care este vrajmasul Domnului Isus),iar Diavolul NU te poate invata deloc,niciodata, Scriptura,cu toate Scolile lui lumesti (de NIMIC),fiindca NU o cunoaste deloc,niciodata,si nu-i pasa deloc de Scriptura niciodata. Nadajduiesc ca a-ti inteles ceva pina aici,chiar daca ,fiind la inceput,va scriu nemaipomenit de scurt. Toata Lumea de pe pamint care citeste pe Scriptura NU stie deloc ca Scriptura este singura carte de pe pamint care ESTE SINGURA CARTE-LEGE a Imparatiei lui Dumnezeu (vezi la Evanghelia dupa Matei,punctul 24 cu slova 14 ) care priveste,in intregime,numai Imparatia lui Dumnezeu,si deci vorbeste numai despre Imparatia lui Dumnezeu,fiind numai cartea Sfintilor Prooroci ai lui Isus Hristos (prin care Domnul -prin Duhul Sfint din inimile lor – le descopera Imparatia Lui si ii invata cum trebuie sa se poarte in Lume si in familiile lor Lumesti,si mai ales cum trebuie sa slujeasca in fiecare clipa si totdeauna numai lui Isus ). Iata DOVADA,de netagaduit de nici un om Lumesc de pe pamint,ca Scriptura este numai cartea Imparatiei lui Dumnezeu,si NICIDECUM o carte a Imparatiei Lumii ( stapinita si cirmuita de catre Satana,intotdeauna,din poruna Domnului Isus data Diavolului in clipa cind a facut pe Om pe pamint),si deci Scriptura NU priveste deloc Lumea de pe pamint si NU scrie deloc despre Lumea de pe pamint(chiar daca toata Lumea de pe pamint,fiind NESTIUTOARE,i-si inchipuieste ca Scriptura vorbeste despre ea si o invata pe ea),fiindca este o carte Duhovniceasca(vezi la cartea 2 Timotei ,punctul 3 cu slovele 16 si 17) a Duhurilor (a Duhurilor Sfinte din oamenii Sfinti ca mine,si nu altfel),si NU este de obirsie Omeneasca,adica Lumeasca(vezi la cartea Galateni,punctul 1 cu slova 11). Cu vremea vom patrunde din ce in ce mai adinc in Scriptura,pentru ca toata Lumea de pe tot pamintul sa vada,dupa mii de ani,CE ESTE CU ADEVARAT Sfinta Scriptura ,ce insemneaza Ea si,mai ales, CE PUTERE are Ea (si,bine inteles,Sfintii Prooroci ai lui Isus,cum sint numai eu pina acum- lauda din dreptul meu este totdeauna numai a Domnului Isus Hristos Stapinul meu in veci -) ,fiindca Scriptura sta numai in PUTERE (in curind ve-ti vedea si PUTEREA Dumnezeiasca din mine,care intrece orice inchipuire omeneasca),si nicidecum in vorbe goale (vezi la cartea Romani,punctul 14 cu slova 17). Va spun acum o alta uriasa taina : toti preotii Lumesti si asa zisii pastori,de pe tot pamintul,slujesc (asa zic ei) dupa Vechiul Testament si dau “invatatura” dupa Vechiul Testament,ei NESTIIND ca tot Vechiul Testament este numai O PROOROCIE (vezi la Evanghelia dupa Matei ,punctul 10 cu slova 13 – toti Proorocii si Legea lui Moise alcatuiesc TOT Vechiul Testament) ,si fiind NUMAI o Proorocie insemneaza (este limpede) ca TOT ce scrie in Vechiul Testament NU sa intimplat cu fapta DELOC,nimic si niciodata,pe tot pamintul,fiinda o Proorocie este numai o INSTIINTARE a lui Dumnezeu despre ce se va intimpla pe pamint,ori unui om,ori la mai multi oamenu,ori la Tari, IN VIITOR in vremea cuprinsa in acea Proorocie. Iata de ce Vechiul Testament PROOROCESTE numai despre venirea in Lume a Domnului Isus Hristos ,venire ce se intimpla (se petrece) la inceputul Noului Legamint (vezi la Evanghelia dupa Matei ,punctul 5 cu slova 17 -in care Domnul Isus spune ,cu limpezime,ca a venit SA IMPLINEASCA Vechiul Testament,ceea ce insemneaza ca DOVADA temeinica de netagaduit de nimeni de pe pamint ca TOT Vechiul Testament NU a fost deloc IMPLINIT – cu FAPTA,fireste – pe tot pamintul PINA la venirea aceasta a Domnului Isus in lume). Vechiul Testament este ,in intregime,numai o PROOROCIE,si fiindca este un Testament (numit astfel la cartea 2 Corinteni,punctul 3 cu slovele 14 si 15-aici este si o dovada ca Vechiul Testament cuprinde si toata Legea lui Moise),si deci este O SLOVA MOARTA (si nicidecum o slova VIE),fiindca un Testament se numeste Testament si intra in IMPLINIRE NUMAI dupa MOARTEA celui care l-a FACUT si ISCALIT (cititi la cartea Evrei,punctul 9 cu slovele 16 si 17,CE ESTE un Testament,si sa nu mai uitati niciodata),iar Vechiul Testament pentru ca este un Testament insemneaza ,cu limpezime, ca este FARA Dumnezeu,adica Dumnezeul lui este MORT,si din pricina aceasta Legea lui Moise este numai a lui Moise si NU a lui Dumnezeu ( cum este Noul Legamint ).Va spun o alta uriasa taina: partea a doua a Sfintei Scripturi NU se numeste deloc “Vechiul Testament”,asa cum il numeste GRESIT toata Lumea de pe pamint ( daca ar fi Testament ar insemna ca Isus Hristos este MORT vecinic,iar toata lumea de pe pamint se inchina si slujeste de mii de ani numai la PERETI,adica AIUREAZA) care este NESTIUTOARE (habar nu are pe ce pamint traieste ,de mii de ani),ci se numeste ,in adevar,Noul Legamint (vezi la Evanghelia dupa Matei,punctul 26 cu slova 28 ),fiindca este Legamintul NOU pe care il incheie Domnul Isus numai cu SFINTII PROOROCI ai Lui,cum sint numai eu pe pamint,si numai dupa ce incheie cu acestia Legamintul NOU(numai prin acesta ii FACE Sfinti Prooroci ai Lui ),Duhul Sfint din ei (pe care il primesc numai prin incheierea acestui Legamint NOU care este ,de fapt, Botezul cu Duhul Sfint,facut intocmai cum scrie la cartea Faptele Apostolilor,punctul 1 cu slova 5,punctul 2 cu slovele 1-4,punctul 4 cu slova 31,punctul 8 cu slovele 17-19 si punctul 19 cu slovele 5 si 6 ) incepe sa-i INVETE (sa le DESCOPERE) Sfinta Scriptura si sa-i imbrace cu daruri (adica PUTERE) Duhovnicesti intr-o vreme indelungata de cel mputin 10 ani insiruiti. Asa ca,pe pamint,nu tot ce sboara se si maninca. Am scris lucrurile acestea UIMITOARE ca sa stie si cel ce scrie ca se numeste “ACRU”,ca eu sint cu ADEVARAT singurul Sfint Prooroc al lui Isus,de pe tot pamintul,de mii de ani,si fireste ca sint singurul Om PUTERNIC de pe pamint,si STAPINUL intregii Lumi intotdeaunas in viata mea,si niciun om de pe pamint NU iese din Cuvintul meu(adica FACE intocmai TOT ce ii PORUNCESC eu,intotdeauna) atunci cind Eu,Domnul ,voiesc lucrul acesta,fiindca Duhul Sfint din trupul meu este STAPINUL tuturor duhurilor Satanei din trupul tuturor oamenilor Lumesti de pe tot pamintul.Eu nu am voie sa ma supar deloc ,pe nimeni,niciodata,dar aceasta nu inseamna ca nu Judec si nu Pedepsesc pe oricine care PACATUIESTE RAU inaintea Domnului Isus. Multumesc intii la toti oamenii care ma batjocoresc,fiindca nici nu stiu cit de mult BINE i-mi fac.Atit pentru acum.Domnul sa Va binecuvinteze pe toti, Amin.

10
+8 Vote -1 Vote +1Isus Hristos
22 Ianuarie 2014 @ 4:23

Romeo, cum de îți permiți să glăsuiești fără permisiunea Mea? Îți poruncesc să te întorci înapoi în chilia ta și să nu mai slobozești cuvinte până când nu te vei căi întru adevăr! Să spui Tatăl Nostru de 6 ori pe zi, timp de 6 X 6 zile. Că de nu Mi te vei supune, voi abate asupra ta întreaga Mea mânie. Voi arunca osândă, molimi, broaște și tot tacâmul peste tine. Și îti voi creste și factura la întreținere!

11
-3 Vote -1 Vote +1Romeo
23 Ianuarie 2014 @ 3:27

Tu omule care te numesti “ACRU” este bine sa stii ca NU esti deloc ACRU,fiindca NU cunosti deloc,pina la mine, ADEVARUL,si toata lumea de pe pamint (asemenea tie) NU cunoaste deloc ADEVARUL,de la intemeierea Lumii si pina la mine robul Domnului Isus Hristos,in zilele de acum,fiindca singurul ADEVAR de pe pamint este,dintotdeauna si intotdeauna,numai INSUS Domnul Isus Hristos (vezi la Evanghelia dupa Ioan,punctul 14 cu slova 6 ),adica numai Sfinta Scriptura care numai Ea este ADEVARUL vecinic (vezi la Evanghelia dupa Ioan,punctul 17 cu slova 17),si cuprinde inlauntrul Ei TOT Adevarul (vezi la Evanghelia dupa Ioan,punctul 16 cu slova 13)din ceruri si de pe pamint. Este bine sa se stie (si sa nu se mai uite niciodata) ca Domnul Dumnezeul nostru este Sfinta Scriptura (si numai aceasta) intotdeauna,si milioane de oameni Lumesti(pacatosi) de pe pamint citesc pe Sfinta Scriptura si O tin in mini(adica tin pe Dumnezeu in mini si-l citesc),dar ei toti acestia HABAR NU au de Dumnezeu ,fiindca NU-L cunosc deloc dintotdeauna. Ca sa vorbesti,de mii de ani,despre Dumnezeu,stiind ca nu-L cunosti deloc,insemneaza ca esti mai NEBUN decit nebunii,si rid si cinii de tine. Iata de ce toti oamenii lumesti de pe fata pamintului (sint aproape 6000 de milioane de suflete,pina acum) se nasc din MINCIUNA ,traiesc necontenit si totdeauna numai in MINCIUNA,si mor in MINCIUNA (omoriti de catre MINCIUNA din ei,adica din inima lor),iubesc MINCIUNA ,pun pecetea la Alegeri numai pe MINCIUNA (atunci cind Eu,Duhul Sfint,nu intru in lupta,caci altminteri este prapad) si nu pot sa vietuiasca fara sa fie MINTITI,fiindca ei toti sint numai MINCIUNA (ei toti MINT si noaptea in somn,totdeauna). Iata de ce,atunci cind,dupa mii de ani,se iveste un adevarat Sfint prooroc al liui Isus cum sint numai eu pe pamint ,si spune lumii Adevarul,toata lumea de pe pamint il socoteste …un nebun,numai fiindca NU se aseamana deloc cu ea,si nici NU poate sa se asemene cu aceasta niciodata(fiindca Duhul Sfint din mine pofteste impotriva firii pamintesti din lume,iar firea paminteasca din lume pofteste impotriva Duhului Sfint din mine,asa ca sint doua lucruri potrivnice intotdeauna;numai ca Duhul Sfint din mine este totdeauna singurul STAPIN al tuturor duhurilor rele din toti oamenii Lumesti-pamintesti de pe tot pamintul,si acestea toate ASCULTA totdeauna si intocmai de STAPINUL acesta al lor.Din pricina aceasta toata Lumea de pe pamint NU se poate schimba deloc niciodata,dupa cum un bou NU poate sa fie schimbat niciodata in magar. Iata de ce toata lumea MINTE cind spune ca iubeste,ori ii place,ADEVARUL (adica pe Domnul Isus),fiindca toata lumea este vrajmasul lui isus Hristos,iar toate asa zisele Sarbatori Crestine ale lumii sint totdeauna numai FATARNICIE si glume proaste,fiindca Crestinul (care este Duhul Sfint din mine) este totdeauna Vrajmasul lumii pacatoase (iar lumea pacatoasa este cu neputinta sa fie vreodata…Sfinta in Domnul). Eu nu ispitesc pe nimeni niciodata si nici NU pot fi ispitit de nimeni niciodata, dar daca Domnul meu a Hotarit ca a sosit ziua ca sa i-mi de-a UN loc de munca BINE PLATIT,eu ii multumesc in Numele Lui si PRIMESC,fiindca eu totdeauna ma multumesc numai cu cit i-mi Domnul meu isus,dupa voia Lui – acesta este raspunsul meu la intrebarea pe care mi-a pus-o ,la inceputul cuvintarii acesteia,omul care se numaste “ACRU”(dar are in el un suflet omenos,lucrul cel mai rar pe pamint) – si din pricina aceasta fac cunoscut numarul meu de la trimbita : 0736.42 [...CENZURAT pentru protejarea datelor personale-nota redacţiei] ,pentru ca omul numit “ACRU” sa ma poata suna in privinta acestui LOC de MUNCA,si atunci ne vom socoti impreuna CE si CUM,iar apoi va cunoaste PUTEREA Dumnezeiasca din inima mea;,si abia atunci va vedea ULUIALA intregii Lumi . Eu sint singurul Om de pe pamint care NU mint niciodata,si este cu neputinta sa mint vreodata,fiindca Stapinul meu este Adevarul. Acum voi arata,foarte pe scurt,citeva uriase TAINE din Sfinta Scriptura,pe care,fireste,NU le cunoaste deloc NICI un om lumesc de pe fata pamintului,de la facerea Lumii si pina in clipa de fata,adica eu sint cel dintii Om care Va descoper asemenea lucruri nemaipomenite pe pamint,dar NU Va desleg ,deocamdata,in intregime, aceste TAINE,fiind neasemuit de scumpe. Iata aceste TAINE :
1) Pamintul NU se invirteste deloc,in nici un fel,ci sta TAPAN pe loc ;
2) Pamintul NU este plecat intr-o parte (de la polul de miaza-noapte),ci sta DREPT in picioare ;
3) Pamintul este SINGURUL in tot aerul nemarginit si in toate cerurile ,intotdeauna;
4) Tot Pamintul este asezat numai pe APE (unde sapi fintina iese apa din pamint),dar NU se sfarima deloc,niciodata din pricina aceasta;
5) Romania are cea mai multa APA ARZATOARE (asa numesc eu Hrana la masinile mici) supt pamintul ei ,si intr-o masura NECUPRINSA (adica NU seaca deloc niciodata),dar NUMAI eu STIU unde trebuie sapate,in toata Tara,asemenea FINTINI (din care iese numitul Aur Negru)- mie Domnul nu-mi da voie deloc,niciodata,sa folosesc PUTEREA Lui din mine in folosul meu ci numai in folosul intregului norod al Romaniei,ori a altor oameni,totdeauna ( eu NU ies deloc din cuvintul Domnului Isus niciodata,caci in clipa cind am iesit fara Voie,sint mort);
6) Americanii NU au fost pe Luna niciodata,fiindca este cu neputinta pentru om,intotdeauna;
7) Omul numit “Bin-Laden” a fost doar o nascocire de a Americanilor,cu o tinta limpede a acestora pe care si-au atins-o iute ; 8) Totdeauna numai Soarele se invirteste imprejurul pamintului acestuia (in fiecare zi Soarele rasare de la Rasaritul pamintului si apoi apune la Apusul pamintului SEARA) ;
9)Numai eu stiu negresit ZIUA,LUNA si ANUL, cind s-a NASCUT Domnul Isus,din Sfinta Scriptura bine inteles,unde sint scrise limpede ,dar lumea citeste pe Scriptura si… NU vede niciodata CE citeste,fiindca are ochi de carne si NU ochi Duhovnicesti cum am numai eu inlauntrul capului (in afara de ochii mei de carne asezati la marginea capului) – dar Domnul Isus NU s-a NASCUT deloc in luna a 12-a a anului,asa cum sarbatoreste lumea NESTIUTOARE de pe pamint;
10) Numai eu stiu cind a fost Pastele (rastignirea)Domnului Isus Hristos,fiinca este aratata vremea aceasta(adica ZIUA,LUNA si ANUL) cu limpezime in Scriptura,dar lumea NU vede ce citeste in Scriptura niciodata – fireste ca Pastele Domnului NU a avut loc primavara cind il sarbatoreste lumea buimaca (chiar a-ti crezut ca Diavolul il sarbatoreste vreodata pe Domnul Isus?,si mai ales…cinstit?) ;
11)Israelul duhovnicesc ,adevarat,este numai Imparatia lui Dumnezeu(care este inlauntrul trupului meu de Sfint al lui Isus) ,si nicidecum Israelul lumesc ce are capitala la…Tel-Aviv (Israelul duhovnicesc are totdeauna CAPITALA numai la…Ierusalim,iar Ierusalimul acesta este INSUS Domnul Isus Hristos-care NU foloseste niciodata arme de foc,ci numai Cuvintul Lui dumnezeiesc in oricefel de lucrari pe care le infaptuieste intotdeauna pe pamint) ;
12)Tot ce scrie in Sfinta Scriptura sa petrecut (intimplat)numai in…CER,in Imparatia lui Dumnezeu (Scriptura fiind singura carte numai a Imparatiei lui Dumnezeu,intotdeauna),si nicidecum pe pamintul ACESTA lumesc pacatos (Domnul este totdeauna despartit de pacat si de pacatosi )asa cum va MINTE grozav Satana din voi de mii de ani – iata de ce pe Scriptura poate sa citeasca orice om lumesc de pe pamint,oricind voieste acesta,dar de …PRICEPUT (de INTELES) o pricepe totdeauna NUMAI un Sfint Prooroc al lui Isus,ca mine,ca sa fie limpede si in privinta aceasta;
13) Cind ma Ve-ti chema(daca ma Ve-ti chema Domnul stie) am sa arat la toata lumea cum se FACE prin FAPTE Botezul cu APA adevarat si Botezul cu Duhul Sfint adevarat,intrucit in afara de mine NU le cunoaste nimeni deloc ,de mii de ani ;
14)Este bine sa se stie ca “VORBIREA IN LIMBI” este numai vorbirea in …SUNETE,iar Vorbirea aceasta este numai…Rugaciune,si nicidecum…Proorocie,si numai Vorbirea aceasta in SUNETE este singura PUTERE a Rugaciunii care uimeste si faptuieste MINUNI totdeauna – ca sa NU se creada ca toti oamenii de pe pamint sint PROSTI gramada;
15) Totdeauna orice Testament se bizuieste numai pe…AVERE (avutie),iar un Legamint se bizuieste numai pe…FAGADUINTE (iti fagaduiesc ca daca faci numai ca Mine iti dau viata vecinica), si deci niciodata un Testament NU este,si NU poate fi,un Legamint,dar lumea zice ca sint acelas lucru,in NESTIINTA ei;
16) In cartea de Istorie lumeasca scrie ca pe pamint a fost lume si inainte de NASTEREA domnului ISUS,ceea ce este iaras o uriasa minciuna,fiindca pamintul,cerurile si toata lumea au fost facute de Dumnezeu Tatal numai PRIN Isus Hristos ,si nimic NU a fost facut FARA Isus Hristos (vezi la Evanghelia dupa Ioan ,punctul 1 cu slovele 1-3, Cuvintul este Isus Hristos,totdeauna) ;
17) Domnul Isus a fost in TRUP,in lume,si deci a TRAIT in trup o vreme de 50 de ani(in ziua cind a implinit virsta de 50 de ani-la Cincizecime= s-a INALTAT la CER,si deci cind a fost rastignit avea virsta de 49 de ani ,10 luni,si 10 zile,care adunate dau virsta de…50 de ani – vedeti cit de USOARA este Scriptura numai pentru mine Sfintul lui Isus,si cu neputinta de …priceput de toata Lumea de pe pamint nespus de “inteleapta”);
18) Crucea duhovniceasca a Scrpturii este INSUS Isus Hristos si nicidecum o bucata de…lemn ori altceva;
19) Sabatul este,de asemenea,INSUS Isus Hristos;
20) FRICA Domnului este numai…Duhul Sfint (numai El este…INCEPUTUL INTELEPCIUNII,totdeauna,fiindca numai Dumnezeu este SINGURUL Intelept, si deci toata Lumea de pe pamint este..PROASTA totdeauna,de da in gropi) ;
21) Toata Sfinta Scriptura vorbeste numai de Domnul Isus Hristos (vezi la Evanghelia dupa Ioan,punctul 5 cu slova 39),si nicidecum de altcineva,chiar daca in Scriptura se foloseste o sumedenie de nume de oameni(nu este vorba despre acei oameni);
22) Vechiul Testament TINE numai pina la…Ioan Botezatorul (Evanghelia dupa Matei) .
Ma opresc,deocamdata,aici.fiindca Scriptura cuprinde MII de TAINE ,si i-mi trebuieste o vreme foarte indelungata numai ca sa le asez in sir,fara sa le si TILCUIESC. Este bine sa se stie ca Scriptura este alcatuita din SLOVE (si nu din altceva),ca fiecare slova din Scriptura arte cel putin O TAINA ascunsa IN CUVINTELE ei,ca toate slovele sint legate intre ele ca un lant si ATIRNA una de cealalta,si din aceasta pricina ,daca NU stii sa TILMACESTI cu adevarat O SINGURA SLOVA habar NU ai de TOATA Sfinta Scriptura (din pricina aceasta este si singura carte cu adevarat SFINTA -Dumnezeiasca- de pe tot pamintul,totdeauna. Fireste ca numai eu stiu tot ce se intimpla pe pamint ,si DE CE se intimpla tot ce se intimpla. Sa se stie ca pe pamint NU este nimic,niciodata ,la voia intimplarii,ci toate lucrurile se petre numai cu INGADUINTA si din PORUNCA domnului Isus Hristos, Stapinul lumii,intitdeauna.Ce am scris aici ,este aproape nimic din ce cunosc eu ,dar ,fiind la inceput,nu am voit sa Va pun in spinare o sarcina mai mare decit puteti duce acum,intrucit toti oamenii lumesti sint…prunci (ca nascuti de curind din pintecele maicilor lor),iar un prunc trebuieste CRESCUT,si nu zugrumat. Ma opresc aici ,si Va spun ca Domnul sa Va binecuvinteze pe toti oamenii lumesti de pe pamint,si sa Va faca adevarati POCAITI cum m-a facut pe mine in anul 2001,luna INTII,ziua a 14-a,si m-a pregatit,in cea mai mare TAINA,vreme de 12 ani in sir,aducindu-ma ,dupa acesti 12 ani,la starea de Om DESAVIRSIT in Hristos Domnul. Numai cine nu vrea,nu poate sa ajunga ca mine,cu PUTEREA mea prin care POT sa NIMICESC tot bucurestiul in citeva clipe (il fac un morman de darimaturi) ,si pot sa NIMICESC orice Armata din lume in citeva clipe (numai prin Cuvintul meu,si cu bratul meu DREPT intins drept inainte),si pot sa fac pulbere toata Rusia,ori China,intr.un singur ceas (fireste ca nu eu,ci numai Domnul Isus la rugaciunile si cererile mele catre El ) – asa arata,cu adevarat,un SFINT PROOROC al lui Isus Hristos. Amin.

12
+5 Vote -1 Vote +1Acru
24 Ianuarie 2014 @ 0:04

@Romeo singurul Prooroc(11), zici că:

“cu PUTEREA mea prin care POT sa NIMICESC tot bucurestiul in citeva clipe (il fac un morman de darimaturi) ,si pot sa NIMICESC orice Armata din lume in citeva clipe (numai prin Cuvintul meu,si cu bratul meu DREPT intins drept inainte),si pot sa fac pulbere toata Rusia,ori China,intr.un singur ceas”

Lasă Rusia şi China, ocupă-te de Ponta şi armata PSD. Aşa, ca exerciţiu. Aşteptăm rezultate concrete!

13
+1 Vote -1 Vote +1Romeo
25 Ianuarie 2014 @ 16:14

Eu,Romeo robul Domnului Isus Hristos,prin scrierea de aici ,iti raspund tie omule lumesc care te numesti “ACRU” la lucrarea pe care mi-ai pus-o inainte.

14
+1 Vote -1 Vote +1Romeo
25 Ianuarie 2014 @ 20:30

Merg mai departe de la slova scrisa mai inainte.Numai pentru mine Ponta si numita “armata PSD” sint un urias NIMIC totdeauna,fiindca Eu sint STAPINUL tuturor stapinilor lor(adica a duhurilor cumplit de RELE din trupurile lor ,care ii cirmuieste necontenit) din inimile lor,intotdeauna,si am PUTEREA Dumnezeiasca sa fac ce voiesc cu ei toti (si nu numai ),necurmat si intotdeauna,dar numai cu rost si socoteala,si,mai ales,la porunca Domnului Isus- aceasta nu insemneaza ca ii pasuiesc la nesfirsit,ci doar ca NU ii bag in seama deocamdata,dar vremea socotelii Domnului cu ei se apropie cumplit de iute inca din anul acesta,iar Domnul Isus Hristos JUDECA si PEDEPSESTE numai in chip Legiuit si cu DREPTATE,totdeauna,pe oricine de pe pamint care I se impotriveste cu indaratnicie sau pacatuieste nespus de RAU inaintea fetei Lui. Este bine sa se stie ,de catre oricefel de Roman,de pretutindeni,ca anul acesta au loc in Statul Romania doua batalii de Alegeri in Stat cumplite si hotaritoare pentru soarta si viitorul Romaniei pentru multi ani de acum inainte,iar norodul de rind al Romaniei cu drept de PECETE in Alegeri (vorbesc despre cei aproape 65% care NU au pus PECETEA pina acum pe nici o Partida,la care adaog pe cei aproape 15% care au pus pecetea pe Partida noastra a lui Dan Diaconescu,si da in totul aproape 80% de PECETI ale noroduluiTarii ce pot veni in dreptul Partidei noastre ) are doua prilejuri nimerite sa dovedeasca ca nu se mai lasa calcat in picioare de catre Partidele vrajmase lui,care il jafiesc,batjocoresc,injosesc,asupresc,nenorocesc,si dispretuiesc cumplit,cu cea mai mare asprime,in cei din urma aproape 25 de ani. Aceste doua prilejuri numerite sint Alegerile in Stat (intii pentru Europa si apoi pentru inlocuirea cirmaciului Basescu Traian de la Palatul Cotroceni},pe care pina in ziua de azi,din nenorocire,Partidele vrajmase noua (adica mie si Partidei mele zisa a lui Dan Diaconescu) le au CISTIGATE inca de pe acum,din pricini pe care i le voi spune numai lui Diaconescu,daca ma CHEAMA de indata (grabnic) la el ca sa-i arat Planul meu,adica al Domnului meu Isus Hristos,prin care Eu,Domnul,impreuna cu el (cu Dan Diaconescu) si cu Partida noastra (care acum este cumplit de slaba,imprastiata,nerinduita asa cum trebuieste,nepregatita asa cum se cuvine,si fara un Plan pentru Tara care sa dea nadejde Romanilor ,dar mai ales fara o CAPETENIE ca mine care ,numai eu,STIU si POT,sa fac din Partida aceasta a noastra o oaste de NEINFRINT,si deci BIRUITOARE,in oricefel de batalii de Alegeri de acum inainte) vom CISTIGA usor toate Alegerile din Statul Romania,de azi inainte. Fiindca este trebuinta de o munca uriasa ca sa aduc Partida noastra la starea BIRUITOARE in orisicefel de Alegeri in Stat,trebuieste negresit ca Dan Diaconescu,si cu tine omule care te numesti “ACRU”,sa ma chemati in locul hotarit de Dan (eu vin intocmai) pentru ca sa incep inca de ACUM munca aceasta (Va spun atunci CE si CUM trebuie sa lucram impreuna,ori de unul singur,in toate privintele),iar daca Dan Diaconescu nu ma cheama la el (sa ma sune oricind la numarul meu de trimbita,intrucit este mai bine asa) pina in ZIUA INTIIA ,a lunii a 2-a,a anului acestuia 2014,insemneaza ca nu are trebuinta de mine pentru treaba aceasta de cea mai mare insemnatate,si fireste ca stau deoparte pina la o vreme hotarita in sinea mea. Dan Diaconescu,ca si orice om de pe pamint, sa stie ca Domnul,Dumnezeul nostru, NU face BINE cu sila la nimeni de pe pamint,niciodata,si nici NU se roaga vreodata de cineva in vreo privinta.Deci,daca Eu robul Domnului Isus Hristos,impreuna cu Domnul meu fireste,nu intru in aceste batalii groaznice de Alegeri intocmai cum am grait mai sus,Dan si cu Partida noastra sint PIERDUTI (spulberati) inca de pe acum in fata Partidelor vrajmase de la cirma Tarii. Pentru ca sa CISTIGE Alegerile acestea,si mai ales pe cele din Iarna anului acestuia,Dan Diaconescu are NUMAI un singur prilej de IZBINDA(pe care lui ,si cu oamenii de linga el,putini,desbinati,indoielnici,neobicinuiti cu bataliile cumplite ca acestea care vin ,si necunoscatori ai MESTESUGULUI numit “STRATEG politic”- care numai acesta iti poate aduce BIRUINTA ,ori infringere,in oricefel de astfel de batalie-le este CU NEPUTINTA de ATINS in cei 50 de ani care urmeaza) care insemneaza sa lamureasca pe cei aproape 65% din norodul de rind al Tarii ca sa puna PECETEA pe el si Partida noastra la Alegerile acestea,fiindca Romanii din Tarile straine nu atirna prea mult pentru ca vin putini la Alegeri,iata pricina pentru care canalul nostru de vederi numit “Oglinda”NU este lasat deloc sa fie VAZUT si pe pamintul Romaniei de catre tot norodul de rind al Tarii,iar oglinda lui Dan (ca Om) a fost inegrita groaznic de catre Partidele vrajmase noua in rindul norodului roman. Din pricinile acestea Partidele vrajmase noua si intregului norod de rind al Romaniei,nici NU ne baga in seama fiindca sint siguri si de aceste doua biruinte in Alegeri. Fireste ca Dan NU cunoste deloc Lumea care este totdeauna,in fiecare clipa, nespus de INSELATOARE si deznadajduit de REA,in care aproape 100% urmareste numai folosul lui si al familiei lui (nu-i doare nici in fund de Tara si de viitorul lor si al familiilor lor),cit mai grabnic implinit,si foarte multi se vor lasa mai departe cumparati de vrajmasi cu lucruri de nimic,fiindca nu au minte deloc si vietuiesc intr-o SARACIE CRINCENA.Nenorocirea cea mai mare este ca o parte insemnata din oastea Partidei lui Dan sau lasat la vatra (desnadajduita) -asa se intimpla totdeauna cu orice fel de oaste care (asemenea oastei lui Dan) a pierdut la rind doua Alegeri grozave pe care (culmea) le-a avut la indemina si NU AVEA VOIE sa le PIARDA pe nici una din ele ,mai ales ca le-a pierdut rusinos -si a pierdut multe Capetenii de oaste din toata Tara (numai din pricina aceasta),in afara de cei “vinzatori”,pe care Dan sa bizuit prea mult ,necercetindu-i indeajuns ca sa stie cu cine pleaca la batalie ( si cind i-a fost lumea mai draga,l-au lasat aproape singur acolo SUS,unde Dan i-a inaltat prea sus ,inchipuindu-si ca toate aceste LEPRE sint asemenea lui -si Domnul Isus a patit la fel cu Iuda Iscarioteanul,si era Dumnezeu insus).Este bine ca Dan sa stie ca NUMAI Eu, Sfintul Prooroc al lui Isus Hristos , am PUTEREA sa IZBUTESC ca si canalul nostru “Oglinda” sa POATA fi vazut in aproape toata Romania (mai mult ca inainte de aceasta nenorocire),si am PUTEREA sa fac sa ma ASCULTE numai pe mine pe tot norodul de rind al Romaniei de a pune PECETEA,de azi inainte,numai pe Partida noastra si pe Dan Diaconescu,fiindca Eu sint pui de Dumnezeu si nici un om lumesc de pe pamint NU poate sa cirteasca vreodata impotriva mea,iar Cuvintul meu (si numai al meu) are PUTERE Dumnezeiasca in el,intrucit Imparatia lui Dumnezeu STA in PUTERE si nu in vorbe goale (vezi la cartea 1 Corinteni ,punctul 4 cu slova 20,din Sfinta Scriptura),iar Eu voiesc sa arat lui Dan si omului meu numit “ACRU”,pe VIU, ca POT implini usor aceste lucruri,ca dovada ca Eu sint Cel ce Sint totdeauna .Am o singura dorinta la Dan Diaconescu : sa faca intocmai cum i-am spus Eu mai sus (cu CHEMAREA mea la el),sa ma lase sa fac din Partida noastra,in cel mult 2 luni din ziua cind ma cheama la el,cea mai rinduita si de NEINFRINT oaste din istoria Romaniei,si sa ma lase pa mine SA INTRU CEI DINTII in AMINDOUA BATALIILE acestea de Alegeri in Stat,si ii aduc NEGRESIT urmatoarele doua roade neasemuit de insemnate = Partida noastra va intra aproape 80% in Casa Legiuitoare a Europei, si tu Dan Diaconescu esti NOUL CIRMUITOR al Romaniei in locul lui Basescu Traian (un om nestiutor,de care i-mi este mila numai ca trup de om),ca DOVADA ca Domnul Isus Hristos ESTE VIU in VECI,fiindca numai EL FACE cu PUTINTA aceste doua ROADE care va uimi toata lumea de pe pamint.Este bine sa se stie ca “intelepciunea”lumii acesteia este O NEBUNIE inaintea lui Dumnezeu (vezi la cartea 1 Corinteni ,punctul 3 cu slova 19),iar Domnul isus sprijineste totdeauna (dindu-le Biruinta in oricefel de Alegeri totdeauna)numai pe oamenii care SE INCRED in El (vezi la cartea Ieremia,punctul 17 cu slova 7). Dane,eu ma rog la Domnul Isus sa umble la inima ta ca sa te faca sa nu mai apleci urechea la nici un om lumesc care iti spune “sa nu ma chemi la tine ACUM”(se vor gasi astfel de “binevoitori”)- aceasta este cea dintii mare incercare din viata ta,iar daca o trerci cu bine atunaci se cuvine sa lucram impreuna iar eu i-mi voi implini ,cu scumpatate,toate fagaduintele pe care ti le-a facut Domnul aici,prin gura mea robul Lui CREDINCIOS,iar daca nu treci incercarea aceasta insemneaza ca si pe tine nu te doare nici in fund de soarta norodului Roman si a Romaniei. Ma rog la Domn ul Isus ca tot ce am scris Eu, robul Lui aici ,sa ajunga la tine oriunde te-ai afla … FIINDCA NICI NU STII CE PIERZI. Sa stiti ca Domnul Isus nu face bine cu sile la nimeni,niciodata,si nici nu se roaga de nimeni niciodata. Cine vrea sa inteleaga,sa inteleaga,iar cine nu vrea sa inteleaga,sa nu-inteleaga. Voiesc sa-i dovrdesc astfel lui Dan,si la oricine,ca toate Partidele vrajmase noua,care cirmuiesc acum Romania, POT fi BATUTE,si rau de tot,in oricefel de Alegeri in Stat,dar numai cu INTELEPCIUNE si DRAGOSTE Dumnezeiasca (fara razbunari,fara sa faci la nimeni nici un rau,fara pizma privind averile,fara birfa,fara cleveteala,fara ciuda ,fara curvie,fara vinzare ori cumparare). Domnul Isus zice : sa BIRUIESTI raul ,numai prin BINE – si eu numai astfel lecrez totdeauna,incit si vrajmasii mei ma asculta si pune PECETEA pa Partida noastra si pe Dan Diaconescu,fara sa stie ca FAC lucrul acesta (aceasta este o adevarata minune).Dane,cind ma chemi la tine,Eu vin si cu PLANUL LUI Dumnezeu pentru Romania(ce cuprinde toate rinduielile unui Stat NOU din temelii,si a NOII Orinduiri numita: LUMINA,prin care vom inlocui ,in intregime,Orinduirea de acum din Tara,bizuita pe “asuprirea omului de catre om”,pe “economia cirmuita”(abia Planul acesta al meu arata limpede ce este “o economie Adevarata de Piata”,care nu este pina acum pe tot pamintul),pe puterea de infricosare a norodului de catre Polita supusa orbeste Partidelor aflate la cirma unei Tari,pe nelegiuire,pe jafuire a avutiei Tarii,pe saracie lucie,pe minciuna si mita. Numai prin Planul acesta al meu,tot norodul Tarii CIRMUIESTE Tara necontenit si totdeauna ,iar Partidele se indeletnicesc numai cu ec onomia Tarii,si deci Polita si Armate intra numai supt Stapinirea neincetata ,totdeauna, a intregului norad al Tarii -am spus doar citeva puncte ca sa vezi ce fel de Plan ARE PREGATIT Domnul pentru Romania,care UIMESTE. Ti am spus,lui omul meu ‘ACRU’,ca sint pregatit pentru orice in toate privintele,si ti-am mai spus ca numai Eu NU mint niciodata(in faptul acesta sta PUTEREA mea nemaipomenita). Oricefel de Om lumesc de pe pamint,care izbuteste sa NU minta deloc,are negresit in trupul lui PUTEREA aceasta Dumnezeiasca pe care o am NUMAI Eu in cei din urma 50 de ani pina acum;dar sa izbuteasca sa NU minta deloc,niciodata? ( Va spun eu ca asa ceva este cu neputinta la oricefel de om lumesc de pe pamint,fiindca el NU este STAPIN pe el insus niciodata,ci STAPINUL lui este PACATUL din inima lui,iar pacatul este insus MINCIUNA). Ma opresc aici,dorindu-Va sa Va binecuvinteze domnul pe toti oamenii de pe pamint (chiar si pe vrajmasii nostrii) si sa Va faca adevarati Sfinti Prooroci cum m-a facut pe mine din mila Lui. Va mai spun o uriasa TAINA,acum la ispravirea lucrarii acesteia: Este cu neputinta sa fii Sfint FARA sa fii si Prooroc IN ACELAS TIMP,dupa cum este cu neputinta sa fii Prooroc FARA sa fii si Sfint IN ACELAS TIMP,fiindca in clipa cind Domnul Isus te Boteaza cu Duhul Sfint( am spus ca Va voi arata curind CUM SE FACE acesta PRIN FAPTE,si Ve-ti ramine incremeniti) -si deci te SFINTESTE- scoate,intr-o clipeala,din inima ta pe duhul Diavolului (numai atunci il vezi pentru intiia oara in viata ta) si BAGA in inima ta pe Duhul Sfint -facindu-te numai astfel Sfint- pentru ca in clipa ce urmeaza sa-ti de-a Darul PROOROCIEI,care este firul nevazut de legatura(de vorbire) cu Domnul Isus Hristos ; si deci,numai astfel ti se SCHIMBA Stapinul din inimata care te CIRMUIESTE toata viata ta(ce este numai desertaciune si goana dupa vint
,daca esti Stapinit de Diavolul zis Satana).Iata de CE Omul NU este “slobod” niciodata,si nu este al LUI niciodata. La sfirsit o slova:
“Romani prosti de dau in gropi, Au votat ca niste orbi, Si pe Ponta si pe Crin, Si o duc din chin in chin”. Pe curind,cu voia Domnului.Amin.

15
+2 Vote -1 Vote +1Isus Hristos
28 Ianuarie 2014 @ 2:59

Romeo, robul Meu, ridica-te si umbla! Umbla la doza de medicamente, in pana Mea!

16
-2 Vote -1 Vote +1Romeo
29 Ianuarie 2014 @ 1:28

Eu,Romeo,SINTUL PROOROC al Domnului meu Isus Hristos (slavit sa fie in veci Numele Lui),raspund aici omului care se numeste “ACRU”,pe care eu il cunosc foarte bine de multa vreme in Duhul,chiar daca el nu ma cunoste deloc (toata lumea de pe pamint este cumplit de mica si NEPUTINCIOASA totdeauna,si mai ales NU stie NIMIC niciodata,chiar daca se lauda ca stie,adica: Omul PROST,daca nu e si fudul parca nu e PROST destul). Este bine sa se stie (si sa nu se mai uite,numai ca toti oamenii lumesti de pe tot pamintul UITA TOTUL intotdeauna fiindca sint PROSTI GRAMADA,cu toate asa zisele “Scoli inalte”ale lor) ca ,intotdeauna si necurmat,pe tot pamintul nimic NU este la voia intimplarii,ci toate lucrurile se petrec numai din PORUNCA si cu INGADUINTA Domnului Isus Hristos singurul STAPIN al intregii lumii,care POATE face ce voieste ,oricind,cu toata lumea nestiutoare de pe pamint(aceasta PUTERE Dumnezeiasca am primit-o,in dar,si Eu robul Domnului Isus din anul 2001).Omule care te numesti “ACRU”,Eu nu mi-am ingaduit sa te batjocoresc deloc,niciodata,si nici prin gind nu mi-a trecut acest lucru,dar tu ma batjocoresti pe mine fara niciun temei,adica tu l-ai batjocorit pa Duhul Sfint din mine,ceea ce este un lucru foarte rau si urit,pe care Duhul Sfint nu il lasa nepedepsit ,ca astfel sa fie invatare pentru toata lumea.Iata ce a Hotarit Duhul Sfint in privinta ta omule lumesc( FARA minte) care te numesti “ACRU”: in ziua INTIIA ,a lunii a 3-a,a anului acestuia 2014,la ceasul 3,33 noaptea va trimete pe ingerul mortii si-ti va lua sufletul din tine (care nu este al tau) .Duhul Sfint zice: ai un singur prilej ca sa scapi de la PIEIRE,daca pina atunci il suni pe robul meu Romeo (adica pe mine) si i-ti ceri IERTARE perntru ca l-ai batjocorit fara niciun temei; aceasta pentru ca sa te lamuresti ca robul meu Romeo este cu adevarat singurul Sfint Prooroc al lui Isus Hristos ,de la intemeierea lumii si pina acum,si are PUTEREA sa de-a moarte si viata la orice om lumesc de pe pamint in fiecare clipa,si nu numai.Eu ti-am spus ca sint singurul Om de pe pamint,care in treburi Duhovnicesti,NU mint deloc niciodata,si ve-i avea si dovada aceasta,cu tine,in privinta aceasta. Este bine sa se stie Hotarirea Domnului Isus,in privinta Alegerilor din Statul Roman care au loc anul acesta 2014 : Alegerile pentru Europa le va CISTIGA negresit Partida Poporului -Dan Diaconescu cu aproape 80% din pecetile romanilor de pretutindeni ; iar Alegerile din iarna pentru inlocuirea lui Traian Basescu de la CIRMA Romaniei le va CISTIGA usor Dan Diaconescu (le are cistigate de pe acum) al carui nume il poarta Partida Poporului-Dan Diaconescu. Acum se va dovedi cu temeinicie ca Eu,copilul lui Isus Hristos,sint totdeauna STAPINUL intregii lumi,si niciodata niciun om lumesc NU iese din Cuvintul meu. Apoi urmeaza O NOUA ORINDUIRE de Stat in toata Romania,numita “LUMINA” (care inlocuieste vechea,mincinoasa,destrabalata,nelegiuita,asupritoarea si ucigasa,Orinduire de astazi din Romania),apoi alegerea de catre norod a NOILOR Judecatori si,fireste,judecarea tuturor Partidelor care au cirmuit Romania in cei din urma 100 de ani si pe care au jafuit-o cumplit de bogatiile ei (facute cu nadusala norodului Roman),judecata facuta numai in chip legiuit si cu dreptate; nimeni nu va scapa de Judecata aceasta,oriunde s-ar ascunde pe pamint.Ti-am spus ca toate Partidele vrajmase care cirmuiesc acum Romania,se LUPTA de acum inainte numai cu Mine Domnul,si nu cu Dan Diaconescu,iar cine se lupta cu Mine este PIERDUT de la inceput in toate privintele.Am scris limpede lucrurile acestea ca o marturie pentru toata lumea,ca Isus Hristos este VIU in veci si singurul STAPIN al intregii lumi nestiutoare. Aceasta este cea din urma lucrare pe care ti-o scriu omule care te ascunzi supt numele de “ACRU”. Daca erai cu adevarat un Om (si nu un NIMIC ce esti) si traiai intr-o Tara SLOBODA (cum va MINTE Dracii din voi,de mii de ani),i-ti aratai in scris numele tau adevarat si cine esti (dar i-ti este frica si de umbra ta,PROSTULE,care vietuiesti numai in intunerec bezna ca sobolanii,impreuna cu toata lumea NEBUNA de pe pamint). Eu i-ti spun Adevarul ,despre tine si lume,ca sa i-l stiti cel putin acum,dupa aproape 5000 de ani,si va pot dovedi oricind,cu temeinicie,lucrurile acestea,si nu numai.Stiu ca NU crezi deloc niciodata,nici in tine,ca si toata lumea de pe pamint,pe care Dracii din ea o tine numai in RATACIRE ,MINCIUNA,DEZBINARE,ASUPRIRE,BIRFA,BETIE, NECREDINTA,AMAGIRE,MINDRIE,TRUFIE,PROSTIE si NEBUNIE ,necuprinse. Mie i-mi este mila de tine numai ca om(carne si os ),ca si de toata lumea ,si de aceea ma rog la Domnul Isus sa va POCAIASCA pe toti,adica sa va faca Oameni adevarati,din Draci ce sinteti. Ce am scris Eu,Domnul,aici sa nu spui la nimeni,asa cum este frumos. Domnul sa te binecuvinteze . Amin.

17
+3 Vote -1 Vote +1Isus Hristos
30 Ianuarie 2014 @ 6:47

@ Acru: au ajuns la Mine solicitarile pe care robul Meu, Romeo Mi le-a adresat. relax, I-am aprobat-o doar pe aia cu Dan Diaconescu, castigator la presedintie :)

18
Vote -1 Vote +1Romeo
7 Martie 2014 @ 1:13

Omule care te numesti :”ACRU”,vin si te instiintez ca de multa vreme in urma m-am rugat la Domnul Isus Hristos sa nu te pedepseasca deloc (Ii cerusem lucrul acesta mai inainte,dupa cum stii),si Domnul mi-a ascultat rugaciunea aceasta a mea catre El si astfel te-a IERTAT ,intrucit esti un om nestiutor (la fel ca toata lumea NEcredincioasa de pe pamint)iar Domnul voieste totdeauna (mai intii)indreptarea pacatosului si nicidecum nimicirea lui.Acest lucru insemneaza ca Domnul este necurmat cu ochii pe tine omule FARA minte,de acum inainte.Pentru mine,robul Domnului Isus,orice SUFLET de pe tot pamintul are aceeas insemnatate deosebita si pretuire aleasa,si ma lupt necontenit ca sa il SCAP din mina Diavolului care il STAPINESTE de la nastere,rugindu-ma la Domnul ca sa-l POCAIASCA(fiindca numai astfel il face OM ADEVARAT din drac ce este) si sa-l faca astfel SFINT PROOROC al Lui,asa cum m-a facut pe mine din anul 2001,dindu-i Mintuirea(adica Viata Vecinica),fara de care este cu neputinta sa intri in RAIUL lui Dumnezeu.Am stiut,de la inceputul scrierii mele aici,ca esti un om care iti place sa mai si glumesti (din pricina aceasta te-am inteles ,si Domnul te-a iertat),mai ales pe seama prostilor (in afara de mine singurul,toata lumea de pe pamint este PROASTA gramada,de da in gropi,chiar daca se faleste ca are Scoli inalte si cunoaste toate lucrurile) din Romania si a cirmuitorilor ei care sint cumplit de RAI si de NIMIC totdeauna(pomul RAU nu poate face nici o ROADA BUNA niciodata,pe tot pamintul),numai ca eu sint Omul care nu i-mi ingadui niciodata sa…glumesc cu Pacatul (este duhul Dracului din inimile tuturor oamenilor Lumesti de pe pamint,numai ca ei,saracii,habar nu au de mii de ani ca NU sint ei,ci sint Draci,si fireste ca ei nu ma crede deloc pe mine in privinta aceasta,fiindca ei NU crede deloc,niciodata,NICI in ei insisi,fiind doar niste sperietoare de pasari intr-un ogor de castraveti ).Este bine sa stii ca totdeauna,pe pamint,numai Satana(adica Diavolul) este batjocoritorul (omul lumesc NEavind MINTE deloc,a inlocuit-o cu…batjocura,inchipuindu-si,in uriasa lui NEBUNIE si PROSTIE,ca astfel i-si…acopera LIPSA mintii),si se faleste(lauda)ca este Intelept si Priceput in toate(el nefiind decit…un Drac) – din pricina aceasta Domnul scrie:” Raspunde-i NEBUNULUI dupa nebunia lui,ca sa NU se creada…Intelept”. Este folositor sa mai stii ca:” NEBUNIA este o femeie galagioasa,PROASTA si care NU STIE NIMIC”,dar este plina de…mindrie,de fudulie,de ingimfare,de trufie,de lacomie,de infumurare, de minciuna,de curvie,de pizma,de birfa,de cleveteala,si de RAUTATE,necuprinse ,precum si de ucidere,de gilceava si cearta fara hotare,fiind stapinita de…aprindere razboinica,de boli felurite si nimicire a omului (de PAIE) care se socoteste a fi …CRESTIN (el NEstiind nici ce insemneaza cuvintul CRESTIN). Eu ,fiind cu adevarat singurul Sfint Prooroc al lui Isus Hristos (facut de catre El)de pe pamint,dupa mii de ani,ti-am spus aici aceste ADEVARURI URIASE(pe care le POT DOVEDI TEMEINIC,oricind,la oricine de pe pamint,cu Sfinta Scriptura),pentru ca nici un alt om lumesc de pe pamint sa NU mai poata spune ca nu le-a cunoscut,de azi inainte,atunci cind Dumnezeu il va intreba la JUDECATA Lui – in privinta aceasta eu sint Martorul lui Dumnezeu totdeauna.Tu,aici,ii batjocoresti pe cirmuitorii Romaniei si pe alti oameni lumesti (care se inchipuiesc Carturari,Dregatori,Judecatori,Negustori,Tirgoveti,Cintareti,oameni de…Teatru si Basme,oameni de…stiinta,oameni cu…vaza si…vestiti),si nu zic ca nu faci bine,dar socotesc ca mai intii ar trebui sa vezi BIRNA din ochiul tau,si pe urma sa vezi…PAIUL din ochii altora ,asa cum este Drept.Eu ,chiar daca sint singurul Om DESAVIRSIT in Hristos de pe pamint,nu i-mi pot ingadui ,nici cu gindul,sa ii batjocoresc pe acesti oameni lumesti (care sint la fel de…NESTIUTORI ca si tine),ci doar le spun Adevarul in Domnul,chiar daca stiu ca acesta doare cumplit(fara suferinta NU este Iertare de pacate) si nu il iau in seama-prin aceasta eu i-mi fac datoria inaintea Domnului meu Isus Hristos (singurul STAPIN al intregii Lumi,in veci),ca un slujitor adevarat al Lui ce sint totdeauna. Stiu ca si acum ma vei lua in ris (PROSTUL se naste prost,traieste prost si moare ca un …prost,chiar daca are avutii uriase si multe Scoli zis…inalte,ori slujbe marete de cirmuitor ),fiindca aceasta este lucrarea ta de aici (sa rizi numai de…altii),dar ce ti-am spus eu(Domnul)aici RAMINE in veac,si citeste foarte multa lume de oriunde,fiinda ti-am scris in Numele Domnului Isus Hristos.Numai Domnul stie daca i-ti voi mai scrie vreodata.Totus eu ma rog la Domnul sa te…POCAIASCA(ca si pe toata lumea) si astfel sa te aduca la…LUMINA cunostintei Lui desavirsite.Domnul sa aiba mila de tine. Amin.Daca voiesti sa ma cunosti in fata ,ori sa i-mi ceri sprijinul (esti un om in…aer) vreodata,ai numarul meu de trimbita(suna-ma cu indrazneala).Stiu ca vei avea trebuinta de sprijinul meu foarte curind (cind nici nu gindesti si cind ti-e lumea mai aproape),intrucit numai eu(Domnul)te POT ajuta in orice treaba deosebita,asa zice Duhul Sfint.Dar,daca atunci nu ma vei chema de indata (si vei cere sprijinul la alti oameni lumesti NEputinciosi,ca si tine),sa stii ca vei…pieri doborit de vrajmasii tai(nu este om lumesc care sa nu aiba vrajmasi nemilosi,ce pindesc dupa colt,necontenit),mai ales ca esti felul de om care stii sa-ti faci vrajmasi mai multi decit ai tu de obicei. Sa nu faci greseala sa-ti inchipui ca traiesti intr-o Tara…sloboda,cirmuita de Lege ,Adevar si Dreptate ,fiindca vei avea parte de o deznadejde nemaipomenita.Toata lumea de pe pamint vietuieste necurmat,de mii de ani,intr-un INTUNEREC BEZNA,in toate privintele,si habar NU are pe ce…pamint vietuieste (fiindca de…trait,nu se poate vorbi inca),nestiind nici sa se bucure,nici sa petreaca in cinste.Numai eu POT sa-i aduc LUMINA (adevarata Lumina),dar Lumina aceasta o va orbi cumplit la inceput,asa cum te-a ORBIT pe tine (toata lumea de pe pamint este LA FEL totdeauna,si numai Domnul Isus este singurul care o POATE schimba,fiindca lumea NU se poate schimba pe ea insasi ,deloc,niciodata) ,fiindca toate lucrarile ei sint RELE si se chinmuieste in fiecare zi cum sa faca MAI RAU decit a facut cu o zi in urma.Ma opresc aici ,fiindca esti un…PRUNC,si iti chinuiesti vietuirea in mijlocul unei Lumi alcatuita numai din …PRUNCI(chiar daca par oameni mari),si de cit lapte sugi dintotdeauna ti sau strepezit dintii-din pricina aceasta NU stii sa vorbesti deslusit ,ci doar latri ,si uneori mormai.Domnul sa te POCAIASCA cit mai grabnic,si pe toata lumea care doar bolboroseste(inca NU stie sa vorbeasca limpede,are limba incilcita si prefacuta) ca o vrajitoare vestejita.Mie mila de toata lumea,saraca.Sa te-ajute Domnul Isus Hristos,ca tare nesocotit mai esti. Romeo al lui Domnul.

19
Vote -1 Vote +1Acru
8 Martie 2014 @ 18:36

@Romeo singurul Prooroc(18), aici ai nimerit-o:

“Sa nu faci greseala sa-ti inchipui ca traiesti intr-o Tara…sloboda,cirmuita de Lege ,Adevar si Dreptate ,fiindca vei avea parte de o deznadejde nemaipomenita.”

Totuşi, de ce zici că numai Diavolii au umor? :P

20
-2 Vote -1 Vote +1Mircea PELEA
19 Aprilie 2014 @ 13:31

Nu stiu cine este autorul de fapt si de drept al acestui material dar vreau sa spun ca aduce in atentie lucruri inventate si, dfireste, neadevarate, incriminandu-l pe Dan Diaconescu cu manie proletara. Cu siguranta ca, este un individ proletcultist din PSD-ul tatucului Ilici si ai urmasilor acestuia, cel putin asa reise din modul in care se exprima.
Oricum, Dan Diaconescu, ramane acelasi roman adevarat, acelasi om apropiat se semenii lui si care a rezistat si va rezista in continuare la toate presiunile si nedreptatile care i s-au facut si i se vor mai face.
Il cunosc pe Dan, am lucrat la cele 2 televiziuni din 2005 pana in 2013,si, drept urmare, imi permit sa fac aceste observatii pertinente.
In rest sanatate tuturor si sa auzim numai de bine !
PASTE FERICIT !

prof. Mircea PELEA
jurnalist
avocat

21
Vote -1 Vote +1Acru
19 Aprilie 2014 @ 19:08

@Mircea PELEA(20), domnule profesor jurnalist avocat, ce anume ar fi “inventat şi neadevărat” în articolul de mai sus? Concret, cu citat, contraargument şi sursă de verificare.

22
+4 Vote -1 Vote +1Ionut
19 Aprilie 2014 @ 23:19

din cate vad, nici avocatura dar nici jurnalismul nu prea l-au invatat pe domnul Pelea sa scrie corect, in romaneste, un text.

23
-1 Vote -1 Vote +1Romeo
3 Mai 2014 @ 8:45

Pentru o vreme,nu prea indelungata,m-am indeletnicit cu treburi Duhovnicesti de mare insemnatate in Imparatia Tatalui meu Isus Hristos (pe care niciun om lumesc de pe toata fata pamintului NU o cunoaste deloc,de la intemeierea lumii si pina in ziua de azi),iar acum,pogorindu-ma in Imparatia lumeasca a Satanei (adica stapinita totdeauna,necurmat,de catre Satana zis diavolul),ma-m gindit ca este nimerit sa-i mai scriu ceva tovarasului “ACRU” (un baiat nespus de…suptire,caruia ii place al dracului de bine sa glumeasca -adica sa rida in bataie de joc- pe seama…prostilor,si , slava Domnului,ca toata Imparatia lumeasca a Satanei este plina-adica geme- numai de PROSTI GRAMADA,dintotdeauna,care se mai si falesc cu felurite Scoli …inalte facute in felurite tari lumesti de…NIMIC ),ca sa se lamureasca(nu stiu daca poate fi…lamurit vreodata de catre cineva,fiindca este aproape cu neputinta sa…lamuresti pe CINEVA ,care nu poate fi …lamurit niciodata) ca nebunia mea in Domnul este PLINA de INTELEPCIUNE (“Caci,Domnul DA Intelepciune :din gura Lui IESE Cunostinta si Pricepere”-cum scrie Isus la cartea Pilde din Sfinta Scriptura a Lui , la punctul 2 cu slova 6 ),iar INTELEPCIUNEA mea Dumnezeiasca intrece in totul toata zisa “intelepciune”lumeasca de pe pamint (care este,de fapt,doar o “intelepciune” paminteasca,fireasca,draceasca- cum scrie la cartea Iacov din Scriptura,la punctul 3,cu slova 15) . Ce este de fapt…INTELEPCIUNEA ? In talmacire Duhovniceasca, cuvintul “INTELEPCIUNE” insemneaza : “INTELEGE pe Tatal” ,adica “INTELEGE pe Dumnezeu”,adica “INTELEGE-stie sa…talmacesca- Sfinta Scriptura”,si totdeauna numai cine are INTELEPCIUNE Dumnezeiasca in el(adica in…inima lui),este cu adevarat un Om INTELEPT (intrucit cunoaste lucruri pe care nici un om lumesc de pe pamint NU le cunoaste deloc din vecinicie,si are o purtare SFINTA intotdeauna- in orice fel de vremuri ori imprejurari-,fiind astfel -si numai astfel- un Om DESAVIRSIT ) si este…STAPINUL tuturor oamenilor lumesti de pe pamint (sint aproape 6000 de milioane de suflete),chiar daca toti acesti oameni NU cunosc deloc …TAINA aceasta uriasa,fiindca sint …NESTIUTORI intotdeauna,asa cum un Magar NU stie niciodata ca este …Magar,si asa cum tu “ACRU”(la fel ca…Magarul)nu stii niciodata ca esti cu adevarat…”ACRU”(adica un…Magar). Eu sint singurul Om de pe pamint care NU mint niciodata ,si care…cunosc pe toata lumea de pe pamint ,adica stiu ce este in trupul fiecarui om lumesc de pe pamint ,si iti spun ca NIMIC bun NU locuieste in trupul tuturor acestora,niciodata. Pe tine te-am…mingiiat facindu-te Magar,fiindca tu esti de fapt un mare…BOU,ca si toti Cirmuitorii tarii din cei din urma 2000 de ani (daca nu ar fi cu totii MARI BOI ,ar face si ei ceva folositor pentru tot norodul de rind al Romaniei,ca sa nu mai vietuiasca intr-o necontenita si nesfirsita SARACIE LUCIE ,si intr-o NEstiinta sora cu PROSTIA si cu NEBUNIA ). Nadajduiesc sa nu Va suparati pe mine pentru ca ,dupa 2000 de ani,V-am spus acest ADEVAR in fata (pe care trebuia sa Vi-l spuna cineva o data,dar pina la…mine,nu a avut cine sa vi-l spuna,fiindca niciodata un…BOU nu poate sa le spuna la toti oamenii BOI ca sint…BOI,intrucit fiecare om BOU se crede …intelept ,priceput in..batjocura,si -in uriasa lui nebunie- spune ca …le stie pe toate ,dar el Nu stie ca de fapt …nici NU este el niciodata, asa cum tu “ACRU” nu stii ca NU esti…tu,ci esti doar un…Drac, adica un Drac BOU asa cum sint toti oamenii lumesti de pe pamint intotdeauna). Cum sa nu fie toti oamenii lumesti de pe pamint niste Draci BOI,cind ei sarbatoresc Pastele si…HABAR nu au cine este de fapt…PASTELE,adica NU il cunosc deloc niciodata (si,fireste,ca habar NU au nici CE INSEMNEAZA…Pastele,in talmacire Duhovniceasca),asa cum tu “ACRU” ai sarbatori pe Vasile Popescu din …tara Oasului,de care HABAR nu ai deloc cine este ,adica NU il cunosti deloc niciodata.Ce ar fi ca tu “ACRU” sa ma sarbatoresti pe mine in fiecare an,de care habar NU cine sint niciodata ? Nu ti-ar spune familia ta ,ori vecinii tai,ori prietenii tai,ca esti mai NEBUN decit nebunii .Iata de ce in Scriptura scrie ia cartea Pilde ,punctul 9,cu slova 13,ca: “NEBUNIA este o femeie galagioasa,PROASTA,si care…NU STIE NIMIC” : iar la punctul 14,cu slova 7,scrie ca:”Departeaza-te de NEBUNI,caci NU pe buzele lor vei gasi…STIINTA”,ci vei gasi totdeauna numai…PROSTIA si NEBUNIA (totdeauna numai Nebunul se cheama “batjocoritor”). Totdeauna Nebunii folosesc …batjocura cind NU au NIMIC CE SA SPUNA FOLOSITOR si ADEVARAT,intrucit ei sint numai…MINCIUNA (Stapiniti ,necurmat si totdeauna,de MINCIUNA,care este …Dracul din ei,fiindca Dracul este…Tatal MINCIUNII).Cum sa-i cer eu la oricare om lumesc (Drac)de pe pamint ,ca sa spuna…Adevarul,cind el este numai MINCIUNA toata viata lui? ;si habar NU are ce este Dreptatea,ce este Cinstea,ce este Nepartinirea,ce este Adevarul,ce este Omenia,ce este adevarata Mila,ce este Binele,ce este Binefacerea,fiindca Dracul din el NU se indeletniceste DELOC,niciodata,cu astfel de… “prostii”,cum le spune el la toate acestea.In schimb toti NEBUNII sint plini de …mindrie (ei HABAR nu au ce insemneaza cuvintul “mindrie” -tie Iti spun ca insemneaza:”minat de Dracul”,adica calauzit de Dracul- si nicidecum nu inseamna ce isi inchipuie oamenii lumesti Draci de…nimic) ,de ingimfare,de fala,de lauda,de infumurare,de trufie ,de fudulie,de marire,de pizma, de turnatorie,de vinzare(ca Iuda iscarioteanul),de lacomie,de birfa,de Rautate,de ciuda,de Ura,de cleveteala(fara nici un rost),de destrabalare,de desfriu,de hotie,de nelegiuire,si de batjocura…NECUPRINSE,dar vor toti sa fie…oameni insemnati,cu vaza ori vestiti,adica sa fie …Dregatori de Stat, “Parlamentari”,”Ministrii”,”Secretari de Stat”,”VicePrim Ministrii”.”Presedinti de Tara”, “Prefecti”,”Subprefectii”,”Directori”,”Primari”,”Consilieri “feluriti,”Judecatori”,”Procurori”,”Militieni,”Jandarmi”,”Avocati”,”Negustori”,”Zarafi”(“Bancheri”),”Cirmuitori de Partide”,”Lideri”de oricefel,”Specialisti”,”Tehnocrati”,de parca nu ar fi …destui BOI in toate slujbele acestea,dintotdeauna : si NU este de nici un folos ,niciodata,ca sa SCHIMBI, in toate slujbele acestea , pe niste BOI cu alti…BOI ,asa cum se schimba BOII intre ei ,de mii de ani pina azi,si se vor mai schimba si de azi inainte(aici este NENOROCIREA cumplita).Se stie ca,totdeauna pe tot pamintul si in ceruri,NUMAI Dumnezeu este SINGURUL INTELEPT (vezi la cartea Romani,punctul 16,cu slova 27,din Scriptura),ceea ce…dovedeste cu prisosinta ca toti oamenii lumesti de pe pamint sint totdeauna…PROSTI (se nasc PROSTI,traiesc PROSTI,si mor PROSTI): de aceea se spune ca:”Omul cit traieste invata,si cind moare,TOT PROST moare”. Aici am aratat,pe scurt,la toata lumea,ce este PROSTIA si NEBUNIA,ca sa se stie ;cel putin dupa 2000 de ani de INTUNEREC BEZNA in care doar se tiraste,si NU…traieste (toata lumea NU stie deloc ce inseamna sa…TRAIESTI cu adevarat,ci doar isi inchipuieste lucrul acesta,asa cum un om flamind de foame isi inchipuieste ca este…satul de mincare) .Asa cum tu “ACRU” Iti inchipuiesti ca esti…”ACRU”,dar nu esti decit un…incepator amarit.Mai ai foarte multe de…invatat ,ca sa arati ca un adevarat…”ACRU”,dar vad ca Iti da-i toata silinta sa pari un om …”ACRU”(este si acesta un…mestesug,ca sa iti bati joc de …PROSTI,stiind ca tu esti un mare…BOU).Este o mare…mingiiere pentru tine ca te-a facut BOU,un SFINT PROOROC al lui Isus Hristos.Nu orice om BOU are parte de o astfel de …mingiiere deosebita,cum ai tu parte aici (sa te lauzi cu lucrul acesta in fata lumii,si vei fi privit ca un om…mare).Nu degeaba ai spus tu ca si un SFINT ca mine stie sa…glumeasca ,cu …BOII, numai ca ,totdeauna,un BOU tot…BOU ramine,iar un SFINT ca mine… TOT un SFINT ramine . Poate ca va veni vremea cind ne vom vedea fata in fata, si poate chiar vom lucra impreuna ,pentru DESTELENIREA norodului Romaniei si cladirea unei NOI Orinduiri ADEVARATE ,care sa aduca,in sfirsit,binele si propasirea pentru toti Romanii de pretutindeni, cu …voia si ajutorul Domnului,Dumnezeului,nostru (fiindca,despartiti de Isus,NU putem sa facem nimic BUN in Tara noastra niciodata,dar Isus te ajuta numai daca esti SFINT asemenea Lui ,caci altmintrelea NU te cunoaste deloc niciodata): eu sint pregatit de Domnul pentru lucrarea aceasta nemaipomenita,de aproape 10 ani,in mare taina(ti-am descoperit-o tie acum si aici,dar sa nu mai spui la nimeni treaba aceasta),adica eu voi CIRMUI Romania prin Alegerile din iarna anului acestuia,si NU Dan Diaconescu(care va fi linga mine,totdeauna) :deci,la Alegerile din iarna anului 2014 ,toti vrajmasii mei (cum sint Ponta cu PSD,Crin Antonescu cu PNL,Blaga cu PDL,Udrea cu PMP,si altii asemenea lor,PROSTI si NEBUNI cu gramada) se vor LUPTA (va fi o batalie cumplita ,cum nu a fost in Romania niciodata) cu mine Domnul,si NU cu Dan Diaconescu si cu PP-DD (fiindca PP-DD sint…eu Domnul-ai sa intelegi deslusit lucrul acesta ,mai tirziu,acum esti un prunc in treburile acestea -).Ti-a scris CEL MAI PUTERNIC OM de pe pamint: in curind ve-i vedea MINUNEA aceasta,daca ve-i avea ochi sa vezi ce trebuie…sa vezi, fiinda pina acum vezi …incetat(nelimpezit),ca si toata lumea de pe pamint.Numai eu pot sa te fac sa VEZI…CE TREBUIE,si cum trebuie,chiar daca tu …le stii pe toate (am uitat ca tu …le stii pe toate). Din pacate,acum,NIMIC bun NU locuieste …in tine,dar poate,vreodata,va locui ? Fireste,ca numai eu POT (am PUTEREA de Sus) sa SCHIMB lumea si pe omul lumesc (daca voieste lucrul acesta),fiindca numai eu sint BUN,si numai BINELE poate SCHIMBA Raul din oameni.De aceea Domnul Isus spune in Scriptura :”Sa BIRUITI Raul …prin BINE”(totdeauna numai BINELE,adica numai Omul BUN cum sint numai eu pe pamint,POATE sa BIRUIASCA Raul,intrucit niciodata Raul NU poate fi biruit-infrint- de…Rau,pentru ca sint acelasi lucru,chiar daca unii Cirmuitori de Tara ti se par …mai oameni,ori mai…cumsecade,desi toti sint…o apa si-un pamint,adica cumplit de Rai in NEBUNIA lor).Deci,niciodata daca faci(faptuiesti)lucruri bune NU poti sa biruiesti Raul(din oamenii Rai) ,cu toate ca toata lumea de pe pamint NU face lucruri bune niciodata(face numai lucruri stricacioase,adica ,care se strica totdeauna,mai din vreme ori mai tirziu), ci face numai lucruri INSELATOARE (daca ar fi lucruri bune,NU ar mai face “reclama”la ele),carora le pune o asa-zisa “garantie”(de nimic). Ti-am spus la urma aceste lucruri,fiinda mi-ai spus (cu ceva vreme in urma) “sa ma ocup de Ponta si de armata PSD”,si ti-ai inchipuit ca am uitat…tocmai asa ceva,ori…asa ceva NU se uita,iar eu Domnul NU uit nimic niciodata din CE TREBUIE FACUT negresit.Am vazut ca sint oameni care Iti scrie cu..incrincenare,ei nestiind(fiindca nu citeste lucrarea ta de la inceput,de sus ,din pricina grabei lor,fara rost) ca tu ai intemeiat lucrarea (“situl”)aceasta numai pentru a cerceta amanuntit …faptele asa-zisilor Cirmuitori de Tara si “politicieni’,si a le raspunde prin glume (tu numesti “umor”) ACRE (fireste ca …ACRE,si nu dulci,fiindca toate aceste…zdrente ne-a facut viata cumplit de …ACRA),crezind ca…poate astfel Ve-i izbuti sa-i indrepti…cit de cit in bine,dar tu nu a-i stiut ca, niciodata NU poti sa faci din niste ZDRENTE (ca ei) camasi…NOI,si ca totdeauna ZDREANTA se face si mai…CIRPA ,iar CIRPA cind cade la…apa(la inchisoare),se face numai…SCAME (adica NIMIC). Eu te-am inteles de la inceput(am vazut ca Iti place si gluma,si mi-am ingaduit si eu sa glumesc cu tine,dar cu masura si putin),dar am scris si ceva INVATATURA (cu talmaciri)din Sfinta Scriptura ,folosindu-ma (lumea zice”beneficiind”)de faptul ca multa lume citeste aceasta lucrare (“site”) a ta de aici,si este de trebuinta putina LUMINA adevarata de la Dumnezeu pentru lumea aceasta NEstiutoare (adica tinuta in Nestiinta de asa-zisii “preoti” si “pastori”,care si ei sint la rindul lor NEstiutori ,fiind niste calauze…oarbe). Este scris,ca totdeauna :”Cind un ORB calauzeste pe un alt ORB,cad amindoi in…groapa”,asa cum Cirmuitorii ORBI ai Tarii …calauzeste pe norodul ORB al Tarii,si au …CAZUT in GROAPA cu totii de ani de zile,si NU au mai iesit din groapa aceasta adinca si inegurata,si se maninca unii pa altii in groapa aceasta stricata.Din groapa aceasta NU se pot scoate unii pe ceilalti niciodata,fiindca le…LIPSESTE MINTEA la toti (si fara MINTE este cu neputinta sa iesi din…groapa MORTII,mai aleas ca in groapa nu mai ai cu ce sa faci niste scari si o fringhie,adica nu mai ai…economie deloc): din groapa aceasta ii POATE SCOATE numai un Om SFINT ca mine care (sint singurul) stau …deasupra Gropii (numita Romania),si numai astfel (avind numai eu scari si fringhii-adica MINTE si un Plan pentru Romania FACUT de multi ani,de 80 de foi scrise la masina de scris-)ii SCAP pe toti de la o …PIEIRE fulgeratoare(Romania se gaseste de …10 ani IN NEPUTINTA DE PLATA,adica “IN FALIMENT”,chiar daca s-a imprumutat la straini de aproape 300 de MII de MILIOANE de Euro(adica 300 de…MILIARDE),pe care Mugur Isarescu(un ucigas banesc al Romaniei,fiindca el Nu este de…meserie Zaraf,asa cum nici “sfatuitorul “lui,pe nume Vasilescu, NU cunoaste deloc mestesugul de Zaraf,dar au pe mini…VISTIERIA Tarii) i-a folosit pentru lefurile dregatorilor de Stat,pentru…spoieli si felurite…afaceri private nelegiuite,si NU in economie pe care … NU o mai avea.Noua ne mai arde de ceva glume,dar…purceaua e MOARTA in cotet.Ma rog la Domnul sa aiba ohii atintiti si spre tine “ACRUle’,si sa te aduca grabnic pe Calea lui DREAPTA,dupa voia Lui. Iti doresc de toate tie si familiei tale,si ..mergi inainte cu lucrarea aceasta a ta (ai socotit-o bine).S-ar putea ca o vreme mai indelungata sa nu pot sa-ti mai scriu,dar ma ve-i vedea curind pe canale de sticla ,si in Tara,vorbind la norodul Roman. Daca vreodata te hotarasti se vii sa lupti alaturi de mine ,esti BINEVENIT.Am trebuinta numai de oameni ca tine.Daca nu vii acum,nici dupa ce voi CISTIGA SIGUR Alegerile din iarna, in locul lui Basescu ,nu te voi mai chema sa lucrezi linga mine la Cotroceni,si stii de ce ( fiindca esti un om cu gind ager).Sa stii ca niciodata nu poti sa arati CE POTI,daca nu arati…ce poti.Totdeauna daca stai in umbra ori ascuns,chiar daca esti un om invatat,ramii …un nimic.Niciodata sa nu lasi pe PROSTI sa stea in fata,fiindca vei trai…PROST. Si intotdeauna:”Atipirea te face sa porti…ZDRENTE”.Asa cum norodul Roman sta IN ATIPIRE de aproape 20 de ani,si iata CE poarta pe el.In viata,daca nu esti INDRAZNET si VITEAZ, stai tot timpul in ASUPRIRE si SARACIE aspre.Trebuie sa te arati VITEAZ prin FAPTE,si nu prin vorbe si glume de…doi bani.Decit cu grumazul APLECAT o viata,mai bine cu CAPUL SUS pentru o zi. Deocamdata atit .Amin. Romeo al lui Domnul.

Tu ce părere ai?