«

»

Şosetele albe te descalifică (P)

7 Ianuarie 2012

Dacă porţi şosete albe sau trening, eşti automat descalificat. E fragmentul de text care ne-a atras atenţia citind regulamentul unui concurs intitulat „cel mai bine îmbrăcat bărbat din România”.

Din start, organizatorii au eliminat trei sferturi dintre potenţialii concurenţi, cei rămaşi urmând să lupte pentru premii modice, în valoare de 300 de lei, dar mai ales pentru prestigiu. Vă daţi seama câte „prietenii feminine” aduce titlul pentru contul de facebook al învingătorului? De aici şi până la capitalizarea câştigului e doar un pas.

Toţi cei care trec de faza iniţială a competiţiei, desfăşurată la nivel judeţean, iau gloria locală plus 300 de lei şi pătrund în finală. Acolo se vor duela în ţinute cu învingătorii din celelalte zone, sponsorii promiţând premii “mult mai mari” decât în prima etapă pentru campionul naţional.

Aşadar, dacă eşti bărbat, nu te îmbraci aşa, ai spirit de competiţie şi poze cu tine altfel decât în trening, poţi participa la întrecerea organizată de site-ul stilmasculin.ro.

1
Vote -1 Vote +1Laci
10 Ianuarie 2012 @ 11:22

Mersi pentru promovare.

2
Vote -1 Vote +1Acru
10 Ianuarie 2012 @ 11:49

Cu plăcere, să fie cu noroc şi să ai cât mai puţini descalificaţi!
Aş face şi o secţiune separată: “ciocate cu şosete albe, trening şi şapcă”. Premiul l-aş da eu: ăsta.
Cei mai virili pot opta pentru o noapte cu ea.

3
Vote -1 Vote +1Laci
14 Ianuarie 2012 @ 21:16

@Acru Ii poti da drumul, nu cred ca vei duce lipsa de concurenti.

Tu ce părere ai?