«

»

Seducţie electorală – Miss Parlament (1)

4 Decembrie 2012

Tocuri ascuţite, parfumuri îmbietoare, ciorapi fini, bijuterii perfect asortate, machiaj discret, atingeri de mână şi zâmbete senzuale. E arsenalul de campanie cu care doamnele şi domnişoarele politician încearcă să năucească electoratul masculin. Jocul de imagine le iese de minune, după cum vom observa în imaginile de mai jos, care surprind inclusiv reacţia domnilor la întâlnirea cu sexy candidatele.

Campania seducţiei electorale

ochi seducatori sexyDupă ce termină de împărţit tonele de fasole cu ciolan din cazane (sub pretext naţionalist, desigur), după ce epuizează toate pomenile salariale, primele, stimulentele, bonusurile, concertele, înmormântările şi ajutoarele, partidele trec la nivelul următor: comunicarea directă cu românii. La televizor sunt trimişi bărbaţii locvace şi doamnele certăreţe. Pentru a-i înjura pe adversari şi a promite nonşalant. În stradă, pe panouri şi afişe coboară doar oamenii politici a căror imagine le permite contactul direct cu votanţii.

Anosta şi monotona politică dâmboviţeană se înveseleşte deodată atunci când partidele recurg la arma seducţiei pentru a mai câştiga câteva mii de ştampile “Votat”.

În perioada apropiată scrutinului parlamentar, ACRU.ro va prezenta comparativ oferta de nuri a principalilor competitori (ARD, PP-DD, USL – în ordine alfabetică), urmând ca dumneavoastră să decideţi care formaţiune politică arată cel mai bine la capitolul estetic feminin. Nu analizăm doctrine şi decizii şi nu punem sub semnul întrebării capacităţile profesionale ale candidatelor.

Valeria Schelean (PDL), femeia de miliarde

Alianţa România Dreaptă (formată din PD-L, FC, PNŢ-CD, PNR) vrea să le ridice tensiunea resusciteze inima românilor cu superba avocată Valeria Diana Schelean (31 de ani). Distinsa domnişoară vrea un fotoliu de deputat şi se remarcă prin ţinutele luxoase care-i vin ca turnate. Admiraţi reacţia alegătorilor din Caraş-Severin la întâlnirea cu sexy Valeria Schelean în următoarea galerie foto:

Pont (fără "a"): Folosiţi săgeţile bleu de sub fiecare imagine pentru navigare pe sistem turbo.

De unde vin miliardele

schelean valeria sexy foto

Valeria Schelean

Suava făptură din poze e fiica omului de afaceri Dorel Nicuşor Schelean, patronul operatorului de cablu Favorit şi acţionar minoritar la RCS&RDS. Tatăl şi fiica derulează afaceri în domeniul energiei prin intermediul S.C. Alset Energy S.R.L. Iar asta nu e tot! Cum tocul subţire cu cheltuială se obţine, senzuala avocată a fost iubita miliardarului Gruia Stoica, stăpânul transportului feroviar privat, a cărui avere e estimată la peste 420 de milioane de Euro. Fierar din satul ţigănesc Toflea (judeţul Galaţi), Stoica e poreclit “Mengele” pentru viteza cu care “taie le fier vechi” vagoane, locomotive, depouri şi uzine. Valeria Schelean şi “regele vagoanelor” (locul 8 în clasamentul celor mai bogaţi 500 de români întocmit de Forbes) sunt părinţii Alexandrei Timeea Schelean (10 ani). Cei doi nu sunt căsătoriţi şi s-au judecat mai bine de opt ani pentru stabilirea paternităţii fetiţei. Puteţi citi mai multe despre această “telenovelă” la nivel înalt în “dosarul de candidat” A.R.D. al Dianei Valeria Schelean.


Frumoasa domnişoară politician bucură privirea electorilor din Colegiul Uninominal 5 – Deputaţi Caraş-Severin, care cuprinde oraşele Bocşa şi Oţelul Roşu, precum şi comunele Băuţar, Berzovia, Brebu, Copăcele, Doclin, Ezeriş, Fârliug, Glimboca, Marga, Măureni, Ocna de Fier, Ramna, Rusca Montană, Sacu, Târnova, Vermeş, Zăvoi, Zorlenţu Mare. Valeria Schelean e Berbec de zodie, s-a născut pe 24 martie 1981 la Oradea şi are ca pasiuni puterea, trenuleţele şi clişeele:

Dacă sexi-oferta ARD-PDL vi se pare atrăgătoare, “nici nu ştiţi ce pierdeţi dacă rataţi” erotismul emanat de candidatele Poporului Dan Diaconescu sau “România puternic” ispititoare construită de provocatoarele doamne din USL. În zilele următoare, le vom trece în revistă.

Diana Valeria Schelean, deputat de Caraş-Severin

(actualizare 11 decembrie 2012)

diana schelean sexiCapacitatea de seducţie a Valeriei Schelean, exersată în relaţia cu Gruia Stoica şi desăvârşită alături de mai tânărul deputat liberal Tudor Chiuariu, a fost validată şi prin vot. Rezultatele finale ale alegerilor parlamentare arată că, deşi nu s-a situat pe primul loc în Colegiul 5 Caraş Severin, scorul obţinut de candidata PDL i-a permis obţinerea unui mandat în Camera Deputaţilor, după redistribuire. E o performanţă notabilă pentru cineva care cochetează pentru întâia oară cu politica şi nici nu mizează pe teme populiste (adică Jos Băsescu).

Scorul elegantei avocate a fost de 4903 voturi valabil exprimate, adică 20,85% din totalul sufragiilor validate, peste media naţională a ARD. Eficienţa zâmbetului marca Valeria Schelean tinde către 100%.

1
+11 Vote -1 Vote +1Ionut Stoica
5 Decembrie 2012 @ 15:11

Valeria zisa si defibrilatorul saracului :) ) “Valeria Schelean reporneşte inima cu privirea” :) )))

2
+8 Vote -1 Vote +1Patrik
5 Decembrie 2012 @ 17:07

parca e o pupa nu candidata sa va zic cinstit nu vad seriozitate, caracter, responsabilitate s.a. calitati de deputat in aceasta femeie in schimb ,,pulsul” se ridica :)

3
-8 Vote -1 Vote +1darius
6 Decembrie 2012 @ 0:37

e vreo problema ca este o candidata sexi?e vreo problema ca arata bine?deranjeaza pe cineva ca este frumoasa si sexi?….nu aveti ce sa atacati….atacati ,atacati si atacati !!! e normal ca lumea sa se uite dupa ea, pt ca ai dupa ce…
!!

4
+5 Vote -1 Vote +1Acru
6 Decembrie 2012 @ 0:49

atacati….atacati ,atacati si atacati !!!

darius(3), şi ce-ai vrea, să ne apărăm cu autobaza în poartă?

@all, după cum am promis, urmează îngeraşul lui Diaconescu. Deranjează pe cineva că şi ea e frumoasă şi sexi? :lol:

5
-13 Vote -1 Vote +1gruia stoica
6 Decembrie 2012 @ 20:38

adevaru stiti care e vati anvatat cu bosorogii.Sincer o prefer pe ea an locul lui nelutu m care de 12 ani na facut nimic pentru caras.Sau mai bine zis el cu gheorghioni au facut fabrica de la zavoi ruinele de la sarmi.Rusine sa va fie cand vorbiti si nu stiti.Si sincer mocioalca ai expirat hai sa dam o sansa celor tineri si frumosi

6
+7 Vote -1 Vote +1Andrei
6 Decembrie 2012 @ 21:19

avem nevoie de oameni destepti si competenti nu de aceasta presupusa avocata, nu gasesti logica in ceea ce zice!

7
+4 Vote -1 Vote +1sorin
6 Decembrie 2012 @ 22:06

Anonimule hai sa dam o sansa celor TINERI FRUMOSI si DESTEPTI! nu tineri si frumosi, frumusetea domnei nu ma incalzeste cu nimic!

8
-3 Vote -1 Vote +1alexandra
7 Decembrie 2012 @ 13:59

Andrei, aceasta “presupusa avocata” cum ii spui tu, are cei 7 ani de acasa,are destui bani incat sa nu candideze ca deputat pentru bani. Are viziuni diferite de Mocioalca sau de Simi,are idei marete pentru viitorul orasului Otelu-Rosu. II mai inteligenta decat multi actuali deputati si senatori. Daca tu nu gasesti logica in ce zice ea,atunci care e logica pe care o vezi tu? Cum a trebui sa fie lucrurile d.p.t.d.v? Are sanse sa castige un loc in Parlamentul Romaniei,pentru ca e dreapta si cinstita cu oamenii,nu face promisiuni impresionante pe care sa nu poata sau nici macar sa incerce sa le indeplineasca cum au facut altii… Mocioalca a fost deputat atatia ani si cei mai multi oameni nici macar nu stiu cum arata,nu i-au vazut fata in toti acesti ani,nu a facut nimic pentru oras,ba mai mult a dat si faliment. Daca era bun de ceva,prospera o data cu orasul,dar faptele vorbesc. Bravo Valeria! Te votez din INIMA!

9
+5 Vote -1 Vote +1Andrei
7 Decembrie 2012 @ 21:52

Alexandra (Valeria) ar fi bine daca ai asculta putin vocea poporului omului de rand sa stii cu certitunine ce pareri au despre presupusa acocata. Dupa care sa faci comentarii!

10
-5 Vote -1 Vote +1alexandra
8 Decembrie 2012 @ 17:27

Ce semnifica faptul ca ai pus -Valeria- in paranteze? Presupui cumva ca Valeria comenteaza ascunzandu-se in spatele monitorului cu numele de Alexandra? Daca da,te inseli. Cred ca Valeria are lucruri mai bune de facut decat sa stea pe internet,pe forumuri si sa comenteze parerile forumistilor la adresa campaniei electorale. De aceea se numeste campanie electorala;candidatii viziteaza diferite orase,sate ale judetului in care locuiesc tocmai pentru a asculta parerea poporului. Ti se pare NORMAL sa fii tu,de examplu, deputat 12 ani la rand si sa nu te cunoasca lumea? Si sa mai ai si pretentia sa fi ales din nou? Asa ceva e inadmisibil. Trei sfert la suta din populatie nu stie pe cine voteaza! E normal? Eu zic totusi sa dam o sansa acestei femei sa-si duca la bun sfarsit planurile in ceea ce priveste nevoile oamenilor. Daca nu face nimic,atunci nu va fii realeasa. Cred. Sper ca maine sa votezi cu mintea limpede si sa te gandesti mult in viitor.

11
-3 Vote -1 Vote +1sorin
8 Decembrie 2012 @ 22:08

esti cam diperata ,,Alexandro” relaxeaza-te mai e putin! stiu ca ai emotii e ceva natural!

12
+9 Vote -1 Vote +1Acru
8 Decembrie 2012 @ 22:23

sorin(11) alias Andrei aka Patrik, hai să nu vorbim de funie în casa spânzuratutului ;)

Râdem, glumim, dezbatem, dar mai schimbăm E-mail-ul ăla din când în când. :oops: Aşa se face România puternică. :D

13
-4 Vote -1 Vote +1sorin
9 Decembrie 2012 @ 10:15

Acru, de vede Patrik comentariile am inhatat-o :( da oricum suntem cu toti de aceeasi parere si pana la urama e un laptop de servici

14
-6 Vote -1 Vote +1alexandra
9 Decembrie 2012 @ 14:29

:) ) Ce amuzant esti Sorin :) ) Din ce sat,oras esti?De ce ti se pare ca sunt ” disperata”? Chiar nu-mi dau seama cum ai reusit sa tragi concluzia asta! Eu cred mai degraba ca tu esti cel disperat ;)

15
+1 Vote -1 Vote +1sorin
10 Decembrie 2012 @ 0:30

ai dreptate ”Alexandro” sunt foarte disperat :( si sunt di sat la tine! ai putea sa ma ajuti? :)

16
-2 Vote -1 Vote +1alexandra
10 Decembrie 2012 @ 14:44

? POFTIM ? ”Sorine” dezvolta intrebarea. Totusi nu inteleg de ce imi pui numele intre ghilimele…Asa te simti mai special? :)

17
Vote -1 Vote +1sorin
10 Decembrie 2012 @ 18:09

”Alexandra” fii si tu mai individuala si nu ma mai copia!

18
-2 Vote -1 Vote +1alexandra
11 Decembrie 2012 @ 14:25

Imi pare rau de tine ca nu ti-ai dat seama ca am fost ironica cand ti-am pus numele intre ghilimele…

19
-1 Vote -1 Vote +1George
19 Martie 2013 @ 18:59

Este in primul rand o doamna , e si sexi , esi desteapta si are si banii .ce mai vreti pensionarilor ? sau Udroaica este mai buna? care a nenorocit Tara aceasta .rugativa ca aveti asa o doamna in judetul vostru care va reprezinta.

Tu ce părere ai?