«

»

Îmbracă-l pe Ouatu!

15 Mai 2013

sondaj acruNu într-o rochie mulată din piele neagră, cu paiete şi decolteu, căci aşa se îmbracă singur. Nici cu o cruce imensă, de cocalar, atârnată de gât printr-un lanţ gros. Aşa s-a exhibat pe scena Eurovision 2013 şi nu pare a accepta ajutorul când vine vorba despre alegerile estetice.

Susţine iniţiativa primăriei de a folosi la difuzoare refrenul piesei “It’s my life” pentru alungarea câinilor agresivi şi ajută-l pe Florin Cezar Ouatu îmbrăcându-l într-un supranume potrivit prestaţiei, imaginii şi preferinţelor sale! Varianta Cezar “The Voice” Ouatu ar merge doar în epoca radioului. Or, Eurovision e un concurs de televiziune, iar legăturile cu televiziunea ale vedetei care a mutat la stânga litera “o” din singtagma “Pop-Opera” sunt chiar profunde. În plus, porecla “Vocea” e superfluă, ţinând cont că orice cântăreţ ar trebui să aibă minimum o voce în dotare. Preferabil, una care să nu spargă pahare.

Apropo de dotare, în mod sigur căutătorul exaltat de mai jos se gândea la glasul contratenorului atunci când îl implora pe Google să-i confirme fanteziile îndrăzneţe:

Cezar Ouatu dotat

Cezar Ouatu e dotat. Cu mult talent, desigur.

I se spunea Ouatu nepereche

Aşadar, cine se încruntă la noi din spuma scăldătorii?

Cezar The OuatuCompletările sunt binevenite. Drept răsplată pentru asistenţa primită, Cezar Ouatu a promis că va răcni ceva într-o engleză neinteligibilă interpreta melodie “E viaţa mea” îmbrăcat ca în poza de mai jos. În duet cu Mihai Gâdea, întâiul său susţinător.

cezar ouatu chiloti gay

Splendoare în cadă

Precizare esenţială pentru fanii producţiilor de gen: niciuna dintre fotografii NU e trucată.

1
+1 Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
16 Mai 2013 @ 10:22

acu nu stiu ce sa zic … nici eu nu ma omor nici dupa voce, nici dupa show-ul pe care il face (daca asta o fi show). dar admit ca la treaba cu vocea nu ma pricep. Totusi omul cinta la Roma daca nu ma insel, probabil ca e ceva de capul lui. Ca toata treaba arata mai gay asa … ma rog … unora poate ca le place.

2
+3 Vote -1 Vote +1lazar
18 Mai 2013 @ 8:29

”ouăle tale…două petale”

3
Vote -1 Vote +1lazar
18 Mai 2013 @ 8:31

cezar aka ”CIOcoiu’”

Tu ce părere ai?