«

»

Bomboscopul anului

17 Ianuarie 2013

Năstase Cornu găini Bombo ouă freeCum eliberarea celui mai recent martir al bomborului român e o chestiune de câteva zile, vă invităm să ne spuneţi cu ce credeţi că se va ocupa Adrian Năstase odată ieşit pe poarta puşcăriei. Mai trage o dată (eventual, după nişte poliţişti), intră la guvernare, face lecţii de tir cu Traian Băsescu ori va alege compania discretă a înaripatelor, retrăgându-se la Cornu? Îl vom vedea la România TV şi Antena 3 mai des decât pe liberalul Gigi Becali sau va inaugura noua linie de fulare Burberry cu ketchup? Dată fiind sensibilitatea personajului, nici varianta clismelor repetate nu putea fi eliminată.

Treziţi-vă clarvăzătorul interior şi haideţi să construim împreună horoscopul lui Bombonel:Completările sunt binevenite!

1
Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
18 Ianuarie 2013 @ 10:25

daca pedeapsa a fost pe bune, eu sunt gata sa admit ca si eliberarea e pe bune. ce va face dupa cred ca este mai putin important. ideea este sa stie si altii ca este totusi posibil sa ajunga acolo.

2
Vote -1 Vote +1Acru
18 Ianuarie 2013 @ 12:10

Pedeapsa pe bune a fost de doi ani, cu executare.

E esenţial ce va face, motiv pentru care în strategia revenirii s-a investit masiv, constant şi profesionist. Dar ăsta-i subiectul unui articol lung şi încâlcit, plin de surprize. Deocamdată, să ne mai jucăm niţel.

A fost posibil să ca politicienii să ajungă “acolo”. Până la sfârşitul anului, nu va mai fi.

3
+1 Vote -1 Vote +1D-Petre
25 Ianuarie 2013 @ 8:30

Va fi numit seful corpului de control al prim sinistrului.

Dupa eliberare ca sa fie totul simetric trebuie sa mai faca un stagiu la spital.

Tu ce părere ai?