«

»

Alexandra Stan şi bărbaţii (foto)

16 Noiembrie 2011

Alexandra Stan e replica blondă a Innei. Dacă a mers cu Hot şi un sfârc uitat pe afară, de ce n-ar funcţiona reţeta cu Get Back plus nişte pantalonaşi aproximativi? Interesantă şi relevantă e însă reacţia publicului la un concert al româncei într-o discotecă din Austria. Hai să vedem cum se ascultă Lollipop, cum se trăieşte muzica:


Ce credeţi că gândeau bărbaţii pătrunşi de valurile…muzicii Alexandrei Stan? Autorul celui mai simpatic răspuns primeşte unul dintre următoarele premii, la alegere:


1)      o poză cu Inna;

2)      Codul numeric personal (CNP) şi adresa lui Cătălin Chelu, ca să-i poată trimite felicitări capcană de ziua lui sau vreo amendă luată în transportul comun. Dacă nu ştii cine e Cătălin Chelu, rămâi la poza cu Inna;

3)      satisfacţia de a fi scris un comentariu plin de umor.

Alexandra Stan cântă însă şi pentru femei. Iată-le, în stânga fotografiei, reacţia sinceră. Muzica o fi de vină sau balele partenerilor existenţi ori potenţiali?

Alecsandra Stan sexy concert club reactia femeilor

Totuşi, ascultă aceeaşi muzică!

Sexul vinde diferenţiat. Alexandra are nevoie de minim un negru musculos plătit să ţopăie pe lângă ea.

1
+6 Vote -1 Vote +1Concert 2012
16 Noiembrie 2011 @ 11:10

Eu cred ca se gandeau ce o fi cu obsesia asta a fetelor pentru negri. Ca de aia au ajuns ei sa baleasca la cantarete prin cluburi, ca partenerele lor vor in Africa! Sa-mi dati CNP-ul lu Chelu ca vreau sa-i chelesc contul. :) ))

2
+6 Vote -1 Vote +1Doctor T
16 Noiembrie 2011 @ 13:17

Ca tot se apropie Craciunul, ma incearca un gand: Oare ce reactie ar avea barbatii (macar unii dintre ei) daca Alexandra Stan, imbracata s e x y fix cum e in pozele astea, ar canta colindele lui Hrusca…”linu-i lin si iara lin…”. Tare mult as vrea s-o vad pe asta! Alexandra Stan sexiest bate vantu cat e lin! :)

3
+2 Vote -1 Vote +1ionut.dmi
16 Noiembrie 2011 @ 14:02

Inna e un produs de showbiz foarte tare. Este purtatoarea de mesaj a unei intregi echipe – producatori, compozitori, s.a.m.d., dar rezultatul e bun. Eu, de exemplu ma uit mai putin la poze fierbinti cu Inna (bunaciuni sunt pe toate drumurile) si mai mult la cei care i-au facut piesele cele mai de succes…Play and Win le zice.

4
+4 Vote -1 Vote +1Acru
16 Noiembrie 2011 @ 14:43

@Doctor T
Şi negrul Rudolph să danseze, nu? :)

Tu ce părere ai?