«

»

Publicul citeşte, poporul votează

2 Noiembrie 2011

oglinda spartaZoso zice aziiditoţii care iau bani ca să scrie la gazetele online sunt plătiţi prost, adică mai mult decât merită.  Aşa e. Dar oare dacă publicul ar fi mai breaz, am mai avea aşa ceva? Primul comentariu care sesizează brambureala cifrelor în articolul din Capital la care se referea zoso e apărut fix azi, la o săptămână de la publicare şi la o oră după ce Vali Petcu pusese postarea pe blog.  În rest, discreţie totală de la cei peste 500 de cititori ai articolului respectiv.

Ziariştii online sunt la fel de buni precum publicul lor, după cum şi “aleşii” sunt imaginea fidelă a celor care i-au votat. Câţi dintre cei care îl înjură azi pe Băsescu nu s-au regăsit în hăhăielile lui sau în imaginea de “om de lume, d-al nostru” care bea, râde şi dansează? Câte Roberte Anastase sau Abramburici Andronescu cunoaşte fiecare dintre noi în viaţa de zi cu zi? Dacă ieşi până la colţul străzii sigur întâlneşti vreo zece Mareani Vanghelie şi vreo doi Becali care te scuipă din SUV.  După care îşi fac o cruce mare când trec pe lângă biserică şi se bagă în faţă la pupat moaşte viteză, sportul naţional.

Publicul citeşte, poporul votează, apoi se amuză sau se revoltă vâzându-se, de fapt, în oglindă.

1
Vote -1 Vote +1Dana
2 Noiembrie 2011 @ 13:19

Cu televiziunile e la fel. Tu stii ce rating fac Dragusanca, Crudu, Sanziana si celelalte somitati? Cine se uita la ele?

Tu ce părere ai?