«

»

Găselniţa Zilei – 15 martie 2012

15 Martie 2012

Viitorul preşedinte al României, Dan Diaconescu direct în reluare, va dormi cu trei ore mai mult ca de obicei, luând o scurtă pauză de la campania electorală, într-o zi oarecare. Aşa a decis astăzi Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA). Hotărârea e motivată de faptul că postul OTV difuzează publicitate electorală în afara perioadei legale. În termeni tehnici, penalizarea sună aşa: “obligarea radiodifuzorului de a difuza timp de 3 ore, între orele 18,00 şi 21,00, numai textul deciziei de sancţionare“.

inteligent destept ideeDupă ce se va fi odihnit ceva mai mult, liderul poporului Dan Diaconescu o va lua de la capăt cu mesajele demagogice deşănţate, având un argument suplimentar pentru victimizare: a primit cea mai gravă sancţiune prevăzută de legislaţie.

Hotărârea de astăzi a fost luată în unanimitate. Asta înseamnă că niciunul dintre membrii CNA nu şi-a pus problema că măsura îl ajută, de fapt, pe Dan Diaconescu, oferindu-i încă un prilej de a poza în victimă a sistemului opresor. OTV pierde doar încasările din publicitatea vândută pentru acel interval orar, PP-DD câştigă încă o fracţiune de procent electoral.

Sancţiunea Consiliului pare o dojană părintească. Pedeapsa simbolică meritată e mai jos:


Sigur, mai e un amănunt. Lui Gelu Marian Trandafir, membru CNA, nu-i stă bine cu pălărie.

1
Vote -1 Vote +1Tudor Barbu reloaded
15 Martie 2012 @ 19:13

JOS laba de pe televiziunea poporului slulgile lui basescu! sa iesim in strada ca pentru a ne apara presedintele!

2
Vote -1 Vote +1Acru
15 Martie 2012 @ 23:47

Tudor, maine seara, ieşim toţi, da? Noi aducem vuvuzele.

3
Vote -1 Vote +1Probiu
16 Martie 2012 @ 10:07

Ciocoii astia…

4
Vote -1 Vote +1Acru
16 Martie 2012 @ 11:06

Probiule, bag seama că tu nu prea eşti cu poporul. Nu cumva oi fi ciocoi?

Tu ce părere ai?