«

»

Zoso lansează un blog nou

6 Februarie 2012

Vali Petcu Zoso noul blog zerostiri.ro

Zoso salută spaţiul virtual pe noul blog

Care e noul blog al lui Zoso? Ce site va lansa Vali Petcu? S-a retras Zoso definitiv din online sau lansează un nou proiect? Ce s-a întâmplat cu zoso.ro, cel mai citit blog din România? Sunt întrebări care au invadat o parte a spaţiului virtual după ce liderul de trafic al blogosferei româneşti a făcut un pas înapoi, aparent ca urmare a unui conflict cu Cătălin Teniţă, fondatorul Zelist.ro.

Întrebările şi-au găsit răspunsul odată cu apariţia site-ului Zerostiri.ro, noul blog al lui Vali Petcu. De această dată, controversatul blogger porneşte la drum alături de Dorian Prodan şi Laurenţiu Balaban, cu un proiect gândit ca o platformă de ştiri şi comentarii, „un blog inedit”.

Domeniul zerostiri.ro a fost înregistrat în urmă cu 4 zile, pe 2 februarie 2012, fapt care răspunde întrebărilor legate de premeditarea repoziţionării celui cunoscut drept Zoso. O informaţie pentru creatorii de clone: domeniul yerostiri.ro e liber (litera z şi litera y pot fi lesne confundate atunci când tastatura e setată pentru limba română, motiv pentru care www.yoso.ro redirecţionează traficul către www.zoso.ro).

zoso zerostiri blog nouStructurat în patru categorii (Fun, Internet, Social, Ştirile zilei), ZeroŞtiri.ro se poziţionează agresiv încă din start. Prezentarea site-ului conţine o critică directă la adresa industriei Internetului din România, care ar avea dificultăţi evidente de a răspunde necesităţilor unui public „mai deştept, mai educat, mai realist” cu altceva decât „ştiri alarmiste sau tâmpe”.

Aflat încă în probe, noul blog marca Vali Petcu e găzduit pe aceleaşi servere ca şi www.zoso.ro, are un blogroll identic şi deocamdată utilizează o temă comercială, Insomnia de la Designer Themes.

Cei frământaţi de întrebarea “cât costă publicitatea pe blog la Zoso?” găsesc un răspuns tranşant: 100 de Euro pe zi, în condiţii de exclusivitate.

Primul articol scris de Vali Petcu pe noua platformă se numeşte “De ce să hackereşti siteurile româneşti?” şi poate fi citit aici.

Dar tata ce mai face?

tatal lui zoso vali petcu este

Preocupări alese

Cea mai amuzantă căutare pe care am găsit-o în rapoartele Google pentru Acru.ro este „tatal lui zoso la puscarie”. Dovada aici. N-am înţeles dacă era vorba despre o dorinţă izvorâtă din subconştientul altruist al românilor sau despre o preocupare stranie în legătură cu soarta chiriaşilor sistemului penitenciar. Cert e că Vali Petcu nu e fiul liderului sindical şpăgar Marius Petcu, ca atare şansele ca tatăl lui Zoso să fie privat de libertate sunt extrem de reduse. Trist, nu?

Revenind la ceea ce realmente contează, e interesant de urmărit impactul pe care ZeroŞtiri îl va avea asupra spaţiului virtual. Notorietatea unuia dintre fondatori deja îi transferă o parte din traficul pe care Zoso.ro îl are, însă rămâne de văzut cum va răspunde noul format aşteptărilor uriaşe, poate nerealiste. Vali Petcu poartă povara propriului succes. Când ai fost lider pe o nişă timp de câţiva ani buni, publicul vrea evoluţii spectaculoase şi de la noul proiect, fără a ţine cont că e lansat de la…zero(ştiri).

1
-3 Vote -1 Vote +1Marius
6 Februarie 2012 @ 10:27

Hm, interesant, nu stiam ca se relanseaza! Credeam ca i-a ajuns! Sa-i uram succes si sa vedem ce-o sa faca zoso reloaded.

2
Vote -1 Vote +1Hater Sef
6 Februarie 2012 @ 13:09

etete unde se ascundea zosolino. deci nu s-a saturat de hateri. bine ca mi-ai spus :)

3
+2 Vote -1 Vote +1coolnewz/Ratatouille
6 Februarie 2012 @ 13:18

mi se parea aberant sa se lase!

4
Vote -1 Vote +1Acru
6 Februarie 2012 @ 13:22

@Hater, n-aş zice că se ascunde prea bine. Cât despre partea cu săturatul, odată ce le prinzi gustul… :)

5
Vote -1 Vote +1Probiu
6 Februarie 2012 @ 16:40

sa vedem cum e zerostiri.ro, poate ma impresioneaza si pe mine…:)

6
-1 Vote -1 Vote +1vali
15 Februarie 2012 @ 15:00

probiu, eşti greu impresionabil?

7
Vote -1 Vote +1Probiu
15 Februarie 2012 @ 18:49

e o discutie mai veche, intru zilnic pe 0stiri, e mai interesant decat zoso.ro
(sper ca nu te vei lega acum de monezi, monede :) , se mai intampla)

8
+1 Vote -1 Vote +1vali
15 Februarie 2012 @ 18:59

ironia mea fină a trecut neobservată. ok.

9
Vote -1 Vote +1Probiu
15 Februarie 2012 @ 19:26

a fost prea fina, te rog sa ma luminezi

10
+4 Vote -1 Vote +1Acru
15 Februarie 2012 @ 19:29

@Probiu, Vali lucrează numai în bancnote :idea:

11
Vote -1 Vote +1Probiu
15 Februarie 2012 @ 19:47

Ok, se pare ca sunt in dezavantaj, nu pot asimila glume atat de profunde…am inteles ideea si tot nu vad o ironie

Tu ce părere ai?