«

»

RTV are de toate

24 Octombrie 2011

logo RTV sigla

Ei fac realitatea

Aripa Sebastian Ghiţă din trustul falimentar Realitatea Media SA are deja site, siglă şi slogan. Aproape nou nouţe. RTV.net e adresa noului site Realitatea, care declară, sincer, fix aşa: “Noi facem realitatea”. Premieră pentru presa românească. Oamenii încă plini de Elan (fie el şi Schwartzenberg) au rămas la încercarea de a „deschide lumea”.

Schema cu falimentul

Paradoxul e ca o societate în insolvenţă naşte încă o companie cu acelaşi profil de activitate, face angajări, deschide un alt post, lansează un site fără ca precedentul să fie abandonat, îşi ia echipamente etc. Ce mai, frenezie economică.

Băieţi, parcă era criză, nu aveaţi bani nici să treceţi strada şi eraţi înglodaţi în datorii. Sunteţi în insolvenţă. Iar deschiderea unui nou canal TV nu e exact o afacere ieftină. După cum nici menţinerea în viaţă a vechii Realitatea Media nu e o chestiune facilă. Ce avem aici, spălare de bani sau evaziune fiscală? Sau ambele?

Parcă am mai văzut schema asta de câteva ori, ba pe la cluburile de fotbal, ba pe la fabricile de stat. Totdeauna creditorii au rămas cu buza umflată.

Nu cumva unul dintre cei mai mari creditori ai Realitatea este de fapt…statul român? Adică noi, imbecilii plătitori de impozite şi taxe?

1
+1 Vote -1 Vote +1Dr.Dark
27 Octombrie 2011 @ 12:26

Dialogul la moda e:
-Te uiti la Realitatea?
-Da.
-La care?

Tu ce părere ai?