«

»

Noel tembel

28 Octombrie 2011

Grig Chiroiu Pupaza actor antreprenor

Grig Chiroiu

Actorul Grig Chiroiu Pupăză (cei trăsniţi de un anumit gen de umor ştiu despre cine vorbesc) scoate pe gură următoarea aserţiune: „Cronica Cârcotaşilor e unică şi singulară”. Adică originală şi de la mama ei. Singura şi numai una.

Dacă era textul unei manele, declaraţia pleonastică ar fi fost potrivită. Sau dacă era replica din bancul cu Bulă, mama şi prăjitura din frigider. Dar nu e, tipul vorbeşte serios, cel puţin aşa susţine Adevărul.

Dacă nu ştiaţi, caporalul Pupăză e şi antreprenor, având o pensiune construită din bani europeni, mai precis din celebrele fonduri SAPARD.

Pensiunea se numeşte Noel, are un site pe care vă recomand să nu faceţi greşeala de a-l vizita cu sunetul pornit, şi e neaoşă: nunţi, botezuri, cununii, tăieri de moţ, tot tacâmul dela Grig Chiroiu Media Company la Olăneşti. Adresa site-ului e ceva de genul NeOlăneşti. Sau Noe l-o lăneşti. Punct ro. Eu am reuşit să-l pronunţ abia din a treia încercare. Deh, nu sunt actor.

Cu ajutorul site-ului respectiv aflăm că declaraţia cu unica şi singulara nu e o scăpare, nici vreo figură de stil prea subtilă. Iată ce citim pe site-ul tembel Noel:

oferta Grig Chiroiu pentru revelion

Text absolut original

Care v-a plăcut mai mult? Aia cu exclusivitatea şi nu se mai primeşte pe nimeni de afară sau cea cu pentru restul le putem? Totuşi, păcat că nu organizează şi Revelionul precocilor, au ofertă doar pentru retar întârziaţi.

Vă puteţi delecta cu captura întregii pagini aici. Poftă bună!

Există actori geniali care joacă magnific roluri de proşti, disimulând. Dar avem şi roluri de proşti jucate chiar ingenuu.

Tu ce părere ai?