«

»

Daciana, mai scoate-l în lume!

26 Iulie 2012

inteligent destept ideePrim-ministrul iubitor de Paste cu sos Copy zice că vila Dante, aflată în proprietatea statului, ar fi “cea mai luxoasă casă a unui demnitar pe care a văzut-o vreodată”. Deducem că Victor Ponta n-a fost niciodată în vizită la colegul său de birou din perioada guvernării PSD, Remus Truică. Adică n-a intrat nicicând aici, în modesta locuinţă deţinută de şeful de cabinet al premierului Adrian Năstase.

Poate că Truică şi Ponta ies la bere doar în oraş, ca băieţii. Apoi, fiecare se retrage la căsuţa lui social-democrată, să nu iasă vorbe grele. Mai ales că şeful cancelariei Năstase (adicătelea fost demnitar) e proaspăt burlac, iar Daciana ştie că la palatul din Snagov mişună tot felul de tentaţii blonde, brune şi roşcate. Iar într-o curte de zece hectare se pot pitula destui paparazzi.

1 Euro = 3, 33 lei

Poate că fiica lui Ilie Sârbu ar trebui să-l mai scoată pe Victoraş din biroul în care zace rupt de lume, elaborând doctorate, masterate, articole ştiinţifice şi cărţi. Să mai vadă şi el un domeniu, un palat, un castel, o Patricia Kaas la Snagov sau măcar un hotel Grand de Robert şi Ionuţ Negoiţă (RIN). Că prea se uimeşte când vede o vilă de protocol în s-au investit 3,3 milioane lei în total, adică “peste 1 milion de euro“, la cursul valutar din creieraşul lui Victor Ponta. Adică sub 3,3 lei pentru un euro. Toate cifrele pot fi consultate aici.

Tu ce părere ai?